Gebruikers over webshop Dyson
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk ben inmiddels ruim 2 maanden bezig om m'n kapotte V11 stofzuiger binnen de garantietermijn te laten repareren maar loop tegen 'veranderende processen' aan en een klantenservice die slechts een doorgeefluik is. Ik word niet op de hoogte gehouden van de vorderingen.
In eerste instantie leek het snel opgelost te worden en was er snelle communicatie. Ik zou een nieuw onderdeel krijgen. Twee weken later werd deze order geannuleerd ivm leverproblemen. Ik zou een nieuwe stofzuiger krijgen, die zou omgeruild worden bij levering met m'n oude. Ik zou een aparte mail met instructies krijgen. Niet gehad. Een week later zelf gaan bellen. 'het proces was inmiddels veranderd': ik moest eerst m'n oude opsturen. Een week na ontvangst nog niks gehoord, gebeld met de klantenservice om te horen te krijgen wanneer ik de nieuwe zou krijgen. Weer een week verder en weer niks gehoord.
Zeer slechte after sales ervaring voor zo'n 'premium' merk.
Slechts een doorgeefluik. Totaal niet op de hoogte van interne processen. Zal wel een inhuur klantenservice zijn oid.
AlgemeenEerste betaling volgens Dyson mislukt, dus 2x geprobeerd. Betaling bleek toch verwerkt en afgeschreven van creditcard. Order was niet meer te annuleren / wijzigen dus product moest onnodig retour. Bestellen zelf gaat soepel.
VerzendingGoed verpakt, duidelijke instructies. Levering met PostNL. Duurde wat lang maar was ook rond black Friday.
KlantenserviceHier begint het drama. Artikelen zijn zsm geretourneerd en daarna radiostilte van Dyson. Bij PostNL te zien gekregen dat ze zijn ontvangen, maar geen mail en geen terugbetaling. Klantenservice niet of slecht bereikbaar en geeft geen oplossing. Ik wacht nu al meer dan een maand op mijn geld terug. Mooi spul, maar ik koop het niet meer bij Dyson zelf.
AlgemeenAnderhalf jaar geleden een Dyson Cyclone V10 stofzuiger gekocht via Dyson, na een half jaar begon de trigger minder goed te werken. Maar na de zuigstand te wisselen werkte het vaak weer. Echter na anderhalf jaar doet die niets meer. Contact opgenomen met de service helpdesk, waar je vriendelijk te woord wordt gestaan. Maar na weken wachten is er nog steeds niets opgelost, er zou een volledig nieuwe opgestuurd worden ter omruil, omdat deze op voorraad zou zijn. Verschillende keren contact gehad met de helpdesk, maar ze kunnen verder niets. Zelf heb ik behoorlijk last van een huisstofmijt allergie en we hebben nu gewoon geen werkende stofzuiger.
Als ik bel om te vragen hoe lang het duurt om een nieuwe stofzuiger te bestellen wordt mij verteld dat dit binnen 3 werkdagen geleverd zou moeten worden. Maar als je voor service iets nodig hebt dan kan dit blijkbaar binnen 2-3 weken nog niet geregeld worden.
Ik raad iedereen aan om voor een ander merk te kiezen, Dyson is extreem duur en de kwaliteit is gewoon slecht. De service echter is nog vele malen slechter en ik zou ver wegblijven bij dit bedrijf. Dit is de eerste en tevens de laatste keer dat we ook maar iets van dit merk kopen
De Helpdesk staat je vriendelijk te woord, maar voor de rest kunnen ze weinig of niets voor je betekenen. Als je bij het bellen van de helpdesk al te horen krijgt dat de helpdesk medewerkers je niet kunnen helpen bij levertijden voor garanties of dergelijke dan weet je al genoeg.
AlgemeenTen tijde van bestellen was de product informatie niet volledig. Ook klopte het aantal accessoires niet. Verzending duurde langer dan aangegeven.
Verzending1 dag te laat verzonden.
KlantenserviceKunnen niet heel veel voor je betekenen met vragen en antwoorden laten af en toe lang op zich wachten.