Sim Race Webshop

Gebruikers over webshop Sim Race Webshop

Zeer makkelijke en toegankelijke site.
Hier heb ik een nieuw veersetje gekocht voor mijn Trustmaster pedalen. Snelle levering werd belooft en nagekomen. Prijs/ kwaliteit is top!

Ik heb een Thrustmaster race pakketje tegen een goede prijs gekocht bij simracewebshop.com.

Dit setje bevatte de TS-PC met een Sparco P310 stuur en T-LCM pedalen.

Heel tevreden hierover! Nog steeds veel plezier ermee :)

Snelle levering en netjes verpakt de dozen waren zelfs met seal! Alle producten werden apart in een stevige doos verstuurd.

Tijdens het uitzoeken van een product was ik mij onzeker welk pakket ik nu moest kopen. Uiteindelijk heb ik een een bestelling geannuleerd aangezien ik uiteindelijk voor het eerder genoemd pakket heb gekozen.

Telefonisch en contact via mail met simracewebshop.com heb ik zeer prettig ervaren. Er werd meegedacht aan een oplossing waardoor uiteindelijk het juiste product verstuurd is. Terugstorting van het geld verliep snel en soepel.

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Duidelijk aangegeven en nagekomen levertijd, wat bewonderenswaardig is omdat andere webshops best onduidelijk zijn over de levertijden van Moza producten! Sterker nog, bij een concurrent werd de order 3x uitgesteld waarna ik besloot bij Simracewebshop te bestellen, wat vervolgens vlekkeloos verliep!

Producten waren goed verpakt en kwamen heelhuids aan. Het was duidelijk dat niets beschadigd zou worden bij normaal transport.

Twee keer een wheel stand besteld in november 2022. Eerste keer omdat de site beloofde dat ik 'm de volgende dag in huis zou hebben. Dat was niet gelukt, maar de shop eigenaar heeft me hierin verder prima geholpen. De tweede keer was de bestelling wel netjes de volgende dag binnen. Paar keer mail contact gehad, vriendelijk te woord gestaan en ben tevreden over deze shop.

Zie toelichting hierboven. Verzending is prima verlopen alleen de ontvangst bij 1 bestelling niet zoals beloofd de volgende dag maar een dag later.

Zie hierboven, vriendelijk te woord gestaan, goed advies gekregen en netjes geholpen.

Super bedrijf, staan altijd klaar om snel je vragen te beantwoorden en denken graag met je mee. Ze geven goede tips en leveren als de voorraad dit toe laat zeer snel. Ik kan mij geen fijnere winkel wensen op Sim gebied.

Super snel en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Reageren heel snel en zijn zeer vriendelijk je kunt ze makkelijk bereiken.

Ik heb een TX-SW gekocht via Sim Race Webshop na uitgebreid advies van Marco. Heb ik deze in combinatie met een wheel stan pro en TH8A gekocht.

Ik heb de goederen optijd ontvangen.

Ik ben goed geholpen door Marco en zou een ieder sim race webshop aanraden,

Super tevreden met Marco van Simrace webshop!

Ik was uren opzoek naar een simucube en Marco heeft voor mijn de passende base gevonden.
Ik ben super tevreden nu kan ik einder lekker racen.

Ik had een monitor standaard besteld die leverbaar zou zijn binnen een dag. Echter na een dag geen bericht. Gebeld, kreeg te horen dat het niet waar was dat het binnen een dag geleverd zou worden (we hebben dit zelf met twee personen gezien). Vervolgens ben ik voor leugenaar uitgemaakt en is mijn order geannuleerd zonder opgave van reden, maar ik heb mijn geld nog niet terug. Dit lijkt weer zo’n slechte dropshipper te zijn. Ik ben bang dat ik ben opgelicht dus trap er niet in en bestel ergens anders! Ik hoop nog mijn geld terug te krijgen.

Bestelling niet ontvangen. Bestelling is na contact zonder uitleg en zonder terugbetaling geannuleerd door de verkoper

De eigenaar is erg brutaal en maakt klanten uit voor leugenaar. Het had eenvoudig geweest uit te leggen dat er wellicht een foutje op de website stond en dat het iets langer kond duren met excuus. Maar zoals ik ben behandeld wens ik geen enkele andere klant toe.. ga vooral ergens anders je spullen halen

Super makkelijk op de site in het winkel wagentje en daarna klikkerdieklik en betaald. :)

Verzending ging prima! Binnen 5 dagen had ik alles.

Klanten service prima! Goed en degelijk persoonlijk advies via telefoon en app. Ook toen ik de Simlab GT1-EVO heb ingeruild voor dr P1-X (voordat de order was verzonden).

Scorekaart voor Sim Race Webshop