Gebruikers over webshop Sim Race Webshop
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenNaast dat ze snel leveren en de prijzen marktconform zijn blinkt deze webshop vooral uit in de transaparantie en communicatie op het service vlak. Vinden het geen probleem om je via whatsapp te helpen of te adviseren. Ook proberen ze via een discord een kleine community te maken wat voor de klantenbinding natuurlijk zeer goed is.
Al met al daarom super tevreden en in het huidige landschap van webwinkels noemenswaardig hoe persoonlijk de service nog is hier.
Levering en verzending was op tijd en zoals verwacht. Ook stevig verpakt dus hier geen klachten over.
KlantenserviceZelfs buiten openingstijden wordt er gereageerd op whatsapp of discord en dat geeft je ook het gevoel dat je echt geholpen wordt. Ik zit momenteel met een probleem met 1 van de geleverde producten (buiten hun fout om) en ik weet zeker dat dit ook opgelost gaat worden.
AlgemeenWas op zoek naar een uitbereiding voor mijn Next Level Racing DD stand, en deze winkel had nog een exemplaar van de GT Seat Add-on op voorraad.
VerzendingIk zat in eerste instantie te wachten op een track&trace code, maar ik kreeg de ochtend na de bestelling een telefoontje met de vraag of ik thuis was.
Blijkbaar moesten ze toch in de buurt zijn en kon het pakket in de loop van de dag geleverd worden. Ondanks een lastig bereikbare ingang werd het pakket netjes in huis afgeleverd.
AlgemeenDuidelijk bestelproces, goeie prijzen, en snel geleverd. De enige plek waar ik mijn beoogde set van Next Level Racing (https://tweakers.net/pric...le-simulator-cockpit.html, https://tweakers.net/pric...anding-monitor-stand.html en https://tweakers.net/pric...vel-racing-floor-mat.html) in één keer kon bestellen.
VerzendingDe verzending was in orde met duidelijke statusupdates en tracking, alleen werden alle items in de "leverdoos" (niet de retail verpakking maar met een extra omdoos) van Next Level Racing aangeleverd waardoor het direct duidelijk zichtbaar was welke producten het betreft. Persoonlijk zie ik liever verzendmateriaal wat dit minder duidelijk maakt.
AlgemeenSimlab pedalen hier gekocht. Overal uitverkocht. Maar bij hier binnen 1 dag thuis geleverd. Top service
VerzendingBinnen een dag geleverd. Was al weken opzoek naar de simlab pedalen. Overal uitverkocht en lange levertijd. Hiee binnen een dag geleverd
KlantenserviceFijn bedrijf en goed te bereiken. Kwam via discord in contact met de medewerkers. Snelle reactie en duidelijk.
AlgemeenDuidelijke voorraad die ook klopt. Moest mijn order nog wijzigen maar dat is allemaal erg fijn afgehandeld en de verzending was de volgende (werk)dag al in huis.
KlantenserviceReageren vlot op e-mail, ik had ze even nodig om iets aan de order toe te voegen, en dat is eenvoudig gelukt :-)
AlgemeenBestelling is vlot gebeurt, leverringstermijn was heel moeilijk te bepalen door protesten in Frankrijk. tot bijna 2 maand vertraging. gelukkig werk ik zelf in de verkoop en heb daar dan ook begrip voor. betaling ook vlot verlopen.
VerzendingAlles netjes verpakt en netjes afgeleverd.
KlantenserviceBij contact via de juiste kanalen bijna altijd antwoorde binnen het uur.
AlgemeenZeer duidelijke site en vrij makkelijk om je producten te zoeken.
De winkelmand werk ook naar behoren!
De betaling is vrij eenvoudig en snel!
Het bestelde product was binnen 3 dagen binnen en dit was aangegeven!
Over het product zelf ben ik zeer tevreden en word tot op de dag van vandaag nog mee geraced!
AlgemeenIk heb bij simracewebshop de thrustmaster t248 stuur set besteld voor mijn zoon. Ze hadden hier de beste prijs en bestellen en bezorgen was goed geregeld. Geen problemen gehad. Zou hier zo weer bestellen.
VerzendingVerzending was zonder problemen en op de afgesproken dag. Geen problemen gehad.
AlgemeenIk heb hier de Next Level Racing WHEEL STAND 2.0 besteld.
Het ging om een pre-order product en werd goed op de hoogte gehouden wanneer dit product op voorraad zal komen. Communicatie is goed. Ik zal zeker meer bestellen bij dit bedrijf als dit nodig is.
Omdat het om een pre order product ging was de levertijd langer. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling.
KlantenserviceIk wist niet zeker of dit product bij mij zou passen. Na een telefoon gesprek met het juiste advies tot mijn keuze kunnen komen
AlgemeenPrettige website om te bestellen. Alles is makkelijk te vinden en ze hebben producten voor zowel de beginner als ervaren sim racer.
VerzendingAangezien ik een beginnende sim racer ben heb ik de G923 en de Next Level GT Lite gekocht. Erg tevreden en goed verpakt!
KlantenserviceTop! Meer heb ik er niet over te zeggen. Ik stuurde ze een bericht via Whatsapp en er werd nog dezelfde minuut gereageerd. Hierna hebben ze me nog goed advies gegeven voor in de toekomst.
AlgemeenZeer makkelijke en toegankelijke site!
Ik heb nieuwe pedalen moeten aanschaffen vanwege dat mijn oude t300 pedalen stuk gingen. Snelle levering werd belooft en nagekomen.
Mijn rempedaal was stuk gegaan waardoor ik snel een nieuwe nodig had! De levering was de volgende dag al geleverd dus helemaal perfect!
AlgemeenEind vorig jaar de keuze gemaakt om een F1 sim aan te gaan schaffen. Via via kwam ik op het MOZA Racing FSR stuurtje uit. Ik zal het niet zo zitten om deze direct via MOZA zelf te kopen vanwege verzending vanuit China (en wellicht kans op extra import kosten), dus kwam ik bij SimRace Webshop terecht.
MOZA is enorm populair dus helaas geen voorraad, maar ik werd perfect op de hoogte gehouden van de verwachte levertijd. Toen SimRace webshop ze op voorraad kreeg, had ik hem 1 dag later in huis.
De eerste paar weken helaas een probleem ervaren met het stuurtje: de communicatie tussen stuurtje en de wheelbase viel zo nu en dan weg. Hiervoor heb ik zelf direct met MOZA contact opgenomen, maar helaas duurde de reacties vaak lang. Uiteindelijk kwam er na analyse uit dat er een printplaatje vervangen moest worden.
Dit zou vanuit China moeten worden opgestuurd, maar door chinees nieuwjaar zou dit pas begin feb worden gedaan. Toen maar even contact met SimRaceWebshop opgenomen. Marco reageerde direct en telefonisch hebben we even de situatie doorgesproken. Gelukkig had hij nog een andere optie.
Via een inkoop kanaal was deze module beschikbaar en had ik hem na een paar dagen al in huis. Marco bood aan of hij hem erin moest schroeven, maar dat ging mijzelf ook wel lukken ;-). En inderdaad, na het vervangen werkt het stuurtje nu helemaal perfect.
Top service vanuit Simrace Webshop
Zie algemene omschrijving hierboven x x x x x x
KlantenserviceZie algemene omschrijving hierboven x x x x x x
AlgemeenIk heb een Thrustmaster TH8A Add-On Shifter gekocht op de website van SimRaceWebshop.com. De shifter had ik op de website van Thrustmaster gezien voor een vrij dure prijs. Na even wat zoeken kwam ik op de website van SimRaceWebshop.com terecht waar ik hetzelfde product met gemak heb gevonden. Dit ook nog voor een aantrekkelijke prijs.
De website is zeer overzichtelijk en het is makkelijk om vergelijkbare producten te vinden. Het assortiment is groter dan ikzelf had verwacht. Geen idee dat er zoveel merken en verschillende simulatie producten bestaan.
Tijdens het bestellen was ik (uit enthousiasme en omdat ik om 5 uur in de ochtend het product heb besteld.) vergeten mijn huisnummer in te voeren. Hier kwam ik achter nadat ik het product had besteld. Een domme fout natuurlijk! Ik had direct een mail verstuurd naar Sim Race Webshop en kreeg direct dezelfde ochtend nog een reactie dat zij het huisnummer hadden toegevoegd want ze kregen een foutmelding met betrekking tot het adres.
De communicatie is voor mij zeer belangrijk en dit doen ze hier heel goed. Een beleefde en zeker snelle reactie! De levering verliep verder vlekkeloos.
Ik ben zeer te spreken en ga in de toekomst zeker meer producten aanschaffen!
Zoals eerder benoemd heb ik een fout gemaakt met het doorgeven van mijn huisnummer. Zij hebben snel gereageerd op mijn email en het voor mij opgelost! De verzending verliep vlekkeloos.
KlantenserviceDe communicatie en service zijn uitstekend! Zeer beleefd en snel! Ze denken echt met je mee om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.
AlgemeenHeb hier een Trustmaster t300 gekocht. Snelle levering en snel te installeren. goede service en Overzichtelijke website
Verzendingbinnen een paar dagen bezorgd
Klantenservicehad een appje gestuurd op whatsapp, binnen een paar minuten reactie terug
AlgemeenHeb de servobase van Thurstmaster TGT 2 besteld, verliep prima. Helaas was er een fout tussen koppeling website en verzendlocatie waardoor de bestelling niet werd geleverd de volgende dag. Is uiteindelijk via Whatsapp prima verholpen was was daarna vlot in huis.
VerzendingHelaas een storing in het systeem maar kan gebeuren.
KlantenserviceGoed geholpen na een probleempje.
Algemeen2 mooie Sparco stoelen besteld voor een aantrekkelijke prijs! Webshop ziet er goed uit en is overzichtelijk ingericht.
AlgemeenDe website werkt goed, er is een ruim aanbod aanwezig en je kan relatief makkelijk zoeken naar vergelijkbare producten van verschillende merken en de verschillende specificaties hierin. Ik denk wel dat er nog wat werk gestopt kan worden in hoe overzichtelijk de website is. De gebruikersinterface is niet op elke pagina en bij elk product even goed te gebruiken en je mist er soms wat overzicht in. Dit was op de computer, qua de mobiele website heb ik niet gekeken.
VerzendingVerzending ging goed en snel, er werd duidelijk over gecommuniceerd wat de staat van de bestelling was en ik wist precies wat te verwachten en wanneer.
AlgemeenUitstekende service, zelfs na middernacht nog geholpen met een probleem van de verzending. Hierdoor kon het toch nog persoonlijk geregeld worden dat mijn product (toevallig júist de Thrustmaster Sf1000) direct nog mee ging met de bezorger.
De bezorger zelf was uiteindelijk niet op tijd met het afleveren, na een telefoontje met Simracewebshop hebben zij nog contact opgenomen om te kijken of ik mijn Thrustmaster Sf1000 toch nog diezelfde dag kon ontvangen. Dat lukte de bezorgdienst helaas niet meer en ik kreeg het stuur de dag erna. Het feit dat ik na 12 uur nog geholpen werd sprak voor mij boekdelen wat betreft de service.
Helaas ging na 2 uur spelen de wheelbase kapot door een fabrieksfout (andere verkoper geweest en geld terug gekregen). In overleg met Simracewebshop het stuur retour gedaan omdat mijn setup volledig uit Thrustmaster bestond en ik wilde wachten (dit was in november 2022) tot zij met hun beloofd dd wheelbase zouden komen. Dit was geen probleem en ik kon het stuur vervolgens retour sturen en had de dag erna mijn geld weer terug.
Ik heb uiteindelijk zelfs nog om advies gevraagd en dit zeer uitgebreid gekregen, we hebben besproken wat voor mij en mijn budget een goede upgrade zou zijn.
Uiteindelijk zijn we bij Simucube uitgekomen en heeft Simracewebshop zelfs nog een persoonlijke configuratie voor mij opgezet. Helaas stond mijn vriendin dat vervolgens niet toe.
Vervolgens heb ik even gewacht op de release van de eerste DD Wheelbase van Thrustmaster; de T818 (erg geluk gehad geloof ik dat ik deze Wheelbase nu al heb) icm mijn oude stuur; de Ferarri F1 Wheel Add-on. Dit is overigens via Thrustmaster zelf geregeld gezien Simracewebshop dit product helaas niet levert.
De T818 heb ik pas net een week gekregen en hij komt inclusief gratis adapter zodat eerdere sturen van Thrustmaster nog werken gelukkig. Werkt geweldig en mijn vriendin keurde deze uitgave gelukkig wel goed .
Om dit lange verhaal af te sluiten kan ik letterlijk niets anders dan een 10 geven (hoe cliché ook gezien het een winactie betreft). Het is ontzettend verdiend. Wel heb ik altijd nog dit stuur willen vervangen met de SF1000 maar mijn vriendin vindt de hobby duur genoeg geworden helaas. Om het nog even op een rijtje te zetten heb ik de volgende punten gepakt.
Kort samengevat;
- De service heb ik nog nergens zo goed, snel en uiteindelijk persoonlijk meegemaakt.
- Mijn retour verliep vlot en ik had de dag dat mijn retour verwekt was direct mijn geld weer terug.
- Altijd werd ik binnen een uur voorzien van een antwoord op mijn vraag.
- Er werd erg meegedacht; ook wanneer dit inhield dat een andere webshop een product verkocht waar ik meer aan zou hebben.
- Dit ging zelfs zo ver dat er op maat voor mij een werkende setup werd voorgesteld inclusief link naar de daarmee gevulde winkelwagen.
- Mijn bezorging liep 1 dag vertraging op met fout aan de bezorger, wat ik ontzettend prettig vind is dat Simracewebshop zelfs iets na middernacht nog bereikbaar was voor mij om naar een oplossing te kijken.
- Veel betaalmogelijkheden inclusief achteraf betalen wat tegenwoordig steeds meer gewild is.
Kortom, de service is geweldig, de prijzen zijn goed en het bestel maar ook het retourproces zijn in mijn ogen precies hoe het hoort te zijn, misschien nog wel een stukje beter dan wat ik normaal gesproken verwacht van een webshop.
Mijn levering werd geregeld via Trunkers. Deze hebben blijkbaar een (door Trunkers zelf toegegeven) fout gemaakt waardoor ik mijn artikel 1 dag later ontving. Simracewebshop heeft hier nog alles aan gedaan om dit recht te zetten maar eenmaal verstuurd konden zij niets meer doen en lag het verder bij de bezorgdienst.
KlantenserviceZoals ik eigenlijk in mijn eerste gedeelte al omschreef; de service is uitstekend. Ik heb zowel het bestel als het retourneren meegemaakt en in beide gevallen ging dit ontzettend vlot. Als kers op de taart werd ik ook geholpen buiten de normale openingstijden en kreeg ik persoonlijk advies. Een dikke 10.
AlgemeenIn 2022 een TS-PS Racer besteld bij deze partij toen mij T300 stopte met werken. Communicatie verliep goed, verzending was snel en goed verpakt.
Klantenservice is ook top. Vragen werden snel beantwoord en hielpen me snel de keuze te maken op de juiste wheelbase voor mij. Mijn volgende bestelling zou zeker hier zijn!
De levertijd werd goed gecommuniceerd, het was tevens sneller binnen dan in eerste instantie aangegeven.
KlantenserviceNadat mijn T300 kapot was, heb ik simracewebshop om advies gevraagd. Ik werd netjes te woord gestaan en mijn wensen eigenlijk doorgegeven. Op deze manier is het advies gevallen op de TS-PC Racer.
Word dagelijks intensief gebruikt en alles werkt super!
AlgemeenZeer makkelijke en toegankelijke site.
Hier heb ik een nieuw veersetje gekocht voor mijn Trustmaster pedalen. Snelle levering werd belooft en nagekomen. Prijs/ kwaliteit is top!