Xando

Gebruikers over webshop Xando

Bestelling geplaatst met studentenkorting + achteraf betalen. Wordt eerst per mail gevraagd naar bevestiging gegevens en onderwijsinschrijving, vervolgens word ik gebeld met de mededeling dat ze niet langer aan studenten verkopen en dat de bestelling geannuleerd wordt. Hierover staat niks op de site, sterker nog: op hun onderwijshomepage staat redelijk prominent een blokje studentenkorting.

Macbook M1 air besteld eind december met een 4 weken leveringstermijn. Na 7 weken kon Xando mij enkel aantonen dat de bestelling bij Apple werd geplaatst en zelf nog iets van antwoord wachten.. Ik verwachtte hier wel iets meer initiatief om eens te horen waar mijn bestellin bleef.

Mijn bestelling annuleren kon niet doordat een 'op maat gemaakte' macbook niet geannuleerd kan worden. Op maat is voor Xando een uitbreiding van het geheugen wat niet onder 'op maat' valt, wettelijk gezien dan. Nadat ik een link heb doorgestuurd met de WKOA waarbij ik mijn aankoop kon en mocht ontbinden was het uiteindelijk oké. Lijkt me niet echt ideaal om zo te werk moeten gaan.

In Coronatijd een Mac Mini M1, Magic Keyboard en Magic Mouse space grey besteld, maar Apple heeft leveringsproblemen, dus het duurt nog even voor alles geleverd kan worden. Ik werd hierover steeds keurig geïnformeerd en de bestelling werd in drieën opgesplitst.

De Mac Mini M1 werd als eerste keurig verpakt afgeleverd, daarna het keyboard, en het wachten is nu nog op de muis.

Apple heeft leveringsproblemen voor de Magic Mouse space grey. Daarom geïnformeerd bij de vestiging van Xando in Nijmegen of ze een Magic Trackpad 2 op voorraad hadden. Omdat afhalen (nog) niet mag, boden ze spontaan aan om de trackpad te komen brengen. Een half uur later stond een medewerker op de stoep met het bestelde product. Mooie service die ik altijd kan waarderen!

Scorekaart voor Xando