Gebruikers over webshop Quick Goods
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWaardeloze service.
Mijn Samsung Tv ging na 2 jaar en 9 manden defect. Had 2 jaar Fabrieksgarantie. Ik heb hierover melding gemaakt en een verzoek gedaan op Wettelijke Garantie. Want m.i. hoort een TV niet na 2 jaar en 9 maanden defect te gaan. Ik moest, na email correspondentie met Quick Goods, de Tv maar opsturen en dan zouden zij:
“Verder zullen wij na het ontvangen van de prijsopgave meekijken en intern overleggen of u in aanmerking komt voor coulance, dat houdt in dat wij in de meeste gevallen een gedeelte mee zullen betalen”
Hierna kreeg ik na enkele weken een prijsopgave van 305 euro. Ik vond dit bedrag erg hoog en vroeg welk coulance bedrag hierin verwerkt was. Want dit stond niet op de prijsopgave. Daar wilde Quick Goods geen antwoordt opgeven want dat intern zo geregeld. Ik vind echter dat ik daar wel recht op heb. Maar na aandringen tevergeefs. Ik moest wel binnen een dag beslissen of ik de TV wilde repareren. Maar ik wilde eerst antwoordt op mijn vraag. Nu hebben zij eigenhandig de reparatie geannuleerd. Waardeloze klantenservice. Zo ga je dus niet met klanten om maar bij Quick Goods blijkbaar wel.
Totaal geen moeite doen om naar je te luisteren. Alleen eigen weg bewandelen. En als je er niet mee eens bent of eerst antwoordt wil op je vragen dan geven ze die gewoon niet. Erg onfatsoenlijk.
AlgemeenT/M Betaling bij BOL en bezorgmelding liep alles prima. Bezorging werd later, kwam niet, nieuwe melding, zelfde liedje, dag 3 idem. Geen contact mogelijk, telefonisch zelfs onbereikbaar. Ook BOL.com kreeg geen kontakt. Hele riedel geannuleerd. Toen zowaar een mailtje. Of de bezorging wel door kon gaan. Dan kwamen ze 23.23 uur. Grapje zeker. BOL rond het overigens vlot, goed en professioneel af. Prima !
VerzendingEr heeft helaas nooit meer een levering plaats gevonden, belachelijk. Beoogde bergtijden schoven ook steeds op naar tijden als 23.15/23.25 uur. Om dan dus niet meer te komen.
KlantenserviceTelefonisch onbereikbaar. Niet nakomen bezorging gaat zonder melding. Nieuwe bezorgopties gaan zonder overleg. Geen enkele communicatie.Mail met vragen wordt NIET beantwoord. Pas na annulering order is er een regeltje mail (anoniem) gekomen. Overigens: BOL heeft voor de duidelijkheid een PRIMA klantenservice. Die doen het perfect.
AlgemeenVooral zaken doen met dit bedrijf als je bij retour minstens 4 weken wilt wachten op terugbetaling met continu verschillende excuusjes. Ik zou het ten zeerste afraden.
KlantenserviceAlleen maar excuusjes en vage toelichtingen op concrete vragen. Ze maken hier expres een mist op.
AlgemeenPrima winkel! Mijn TV was helaas even uit voorraad maar de webshop belde mij keurig op met het nieuws dat het ongeveer een week ging duren maar dat hij de TV nu ook goedkoper had kunnen krijgen en dit doorrekende aan mij, de klant. Kreeg dus keurig netjes een bedrag teruggestort! Verder klantvriendelijk te woord gestaan en goed geholpen!
Algemeen2 sterren voor de lage tv prijzen. Helaas worden afspraken niet nagekomen en als je de klantenservice belt word je afgedrukt. Ook van de levertijden klopt niks.
Jammer dat je ze niet kan beoordelen met een halve ster.
Bel je de klantenservice dan word je of afgedrukt of er word helemaal niet opgenomen.
Als je er eenmaal doorheen komt worden er allemaal mooie beloftes gemaakt die nooit na worden gekomen.
AlgemeenVia bol.com een TV besteld, deze werd geleverd alleen was ik niet tevreden over de kwaliteit van het paneel (kijkhoeken slecht, paneelverlichting zichtbaar op wit/grijs scherm en veel backlight bleed). Retour aangemeld en de problemen met het paneel aangegeven. Hier werd een defect case van gemaakt waarbij ik verplicht werd foto's te sturen.Ne veel gemail en gebel heen en weer met Bol.com en 3 keer een toezegging van bol.com dat ik een ophaalafspraak voor retour zou krijgen heb ik toch foto's gestuurd. Deze werd door de service afdeling van Quick Goods niet duidelijk genoeg gevonden en ik werd gedwongen om foto's te maken tijdens het kijken van Netflix... Ik heb de TV 3x (1x initieel en 2x voor foto's) uit moeten pakken om foto's te maken en weer in moeten pakken omdat de heren de foto's niet duidelijk vonden... Uiteindelijk is de TV wel opgehaald en heb ik mijn geld terug. Maar nooit meer kopen bij Quick Goods voor mij.
VerzendingVerzending ging snel en netjes, alleen jammer van de compleet krankzinnige retourprocedure...
KlantenserviceKlantenservice maakte een defect case van mijn retour en de service afdeling plande geen afspraak voor retour in voordat ze duidelijke foto's hadden ontvangen van Netflix...
AlgemeenLGOLED65C1 hier besteld. Via bol.com zag ik dat deze tv goedkoop werd aangeboden. Via tweakers zag ik dat de tv nog goedkoper werd aangeboden als ik direct bij de webshop zelf bestel.
Ze versturen vriendelijke en informatieve mails als je de bestelling hebt geplaatst.
Snelle levering. Vriendelijke chauffeur. Mail met track and trace.
KlantenserviceTelefonische waren ze niet heel makkelijk te bereiken. Eenmaal iemand aan de telefoon was een prettig gesprek. Vriendelijke medewerker die het heel vervelend vond dat m'n tv na uitpakken het niet deed. Direct een nieuwe aangemeld voor levering de volgende dag. ( Deze deed het wel )
AlgemeenProduct besteld bij hen via Bol.com. Zou de volgende dag geleverd worden. Geen levering en de koerier begint na 22.00 uur te bellen of hij nog komen moest. Omdat hij mij niet te pakken kreeg heeft hij hem weer afgeleverd op het hoofdkantoor. De klantenservice zou bellen, die heeft me dus niet gebeld. Bel ik zelf, kreeg ik een vrij warrig telefoongesprek, waarbij niet eens de ordergegevens erbij gepakt werden. Ik moest maar een mail sturen om de bestelling te annuleren en hij zou wel een mail met een klacht naar 'de planning' sturen. Niet professioneel, niet bestellen dus.
VerzendingIk heb het product dus niet ontvangen, en ook nog niet te horen gekregen wanneer ik het wel zou krijgen, dus ik ben over gegaan op annuleren.
KlantenserviceZie mijn motivering. Dit is niet hoe een klantenservice zou moeten zijn. Niet oplossingsgericht.
AlgemeenLet op: Deze webshop verkoopt televisies via grijze import. LG Benelux biedt geen garantie op deze toestellen. Als deze webshop verdwijnd dan kan je fluiten naar support.
Ik heb zelf een OLED55C16LA besteld maar het model uit Tjechië OLED55C11LB gekregen.
Zie voor meer context: https://gathering.tweaker...message/67821550#67821550
Verzending is via een koerier, dus niet via PostNL. Prima geregeld.
AlgemeenVia de website contact gezocht, omdat ik geinteresseerd was in 2 TV's. De eerste TV die ik wilde was daar het goedkoopst. De andere TV was niet te vinden op hun website. Gevraagd of de ontbrekende TV wellicht toch besteld kon worden. De volgende dag telefonisch benaderd, dat het mogelijk was om de ontbrekende TV daar toch te bestellen en vervolgens een scherpe prijs voor beide TV's ontvangen (goedkoper dan de goedkoopste in de Pricewatch van Tweakers). Diezelfde dag waren de producten aangeboden bij de bezorgdienst!
VerzendingDiezelfde dag nog aangeboden aan de bezorgdienst.
KlantenserviceVia contactformulier gegevens achtergelaten (in de avond), dag erop telefonisch benaderd.
AlgemeenHet aanbod van o.a TV's op de website was zeer ruim, en de aangeboden toestellen waren honderden euro's goedkoper dan elders als je kijkt naar de prijsklasse boven de € 1100,00. Betalen ging gemakkelijk met IDEAL.
VerzendingHet bestelde product kwam met een ingehuurde koerier, die op mijn verzoek op een ander tijdstip het toestel afleverde, en mijn oude TV meenam.
AlgemeenQuick Goods kwam naar voren als de goedkoopste aanbieder en een groot prijsverschil t.o.v. de concurrenten. Nog nooit gehoord van Quick Goods vandaar dat ik eerst telefonisch contact opgenomen heb.
VerzendingIk had de TV voor 21.00 besteld en had hem de volgende morgen al voor 09.00 in huis dat noem ik nog eens met SPOED. Als extra service heeft Quick Goods mijn oude TV kosteloos laten afvoeren.
KlantenserviceIk ben vakkundig geholpen door een medewerker van Quick Goods, de medewerker wist duidelijk waar hij het over had (specificaties van het toestel). Verder heeft hij me geholpen aan een 2021 model voor dezelfde prijs als het 2019 model.
AlgemeenDit bedrijf via Tweakers gevonden, scherpste prijs en prima service. Eerst nog telefonisch contact gehad voor advies,
VerzendingIn de avond besteld en de volgende ochtend keurig in huis.
KlantenserviceZe denken met je mee en hebben veel kennis in huis. Ga zo door!
AlgemeenTelefonisch contact gehad voor advies en In de middag een tv besteld en de volgende ochtend in huis in verband met het EK.
VerzendingAls extra service dus met spoed geleverd. Aardige bezorger ook die de tv voor me naar boven heeft getild. Super bedankt!
KlantenserviceZe zijn goed bereikbaar en nemen de tijd om het een en ander uit te leggen.