Fonu.nl

Gebruikers over webshop Fonu.nl

Een zeer degelijke webshop voor telefoonaccessoires. Klantenservice reageert goed en denkt mee in oplossingen. Prijzen zijn goed en de levering is zoals beloofd.

De volgende dag in huis, zoals beloofd dus niks op aan te merken.

Reageren niet in korte afdankertjes maar echt in goede adequate oplossingen. Service wordt serieus genomen.

Dit is het meest beste bedrijf waar ik ooit iets bij heb besteld. Geloof me, ik bestel super veel. Ze hebben een super snelle en efficiënte levering. De producten zijn van hele hoge kwaliteit en ze hebben een hele goede klantenservice.

Super snelle levering en heel veel keuze wat betreft hoesjes! Ook een duidelijke en overzichtelijke website

20:30 besteld en volgende dag al ontvangen. Super snel!

Contact gehad over de beschikbaarheid van een ander hoesje. Kreeg snel en duidelijk een antwoord.

Super makkelijk om mijn bestelling te plaatsen en duidelijke foto's van de telefoonhoesjes. Daarnaast ook veel keuze voor een iPad hoes of tablet hoesjes.

Ik had een telefoonhoesje met screenprotector besteld en deze waren netjes in bubbeltjes plastic verpakt. Daarnaast stond op de doos netjes dat het ''breekbaar'' is, zodat de bezorger hier voorzichtig mee om is gegaan. Ook vond ik het heel leuk bedacht van fonu.nl om de bijgeleverde flyer als boodschappenlijstje te gebruiken!

In eerste instantie wist ik niet of ik het juiste formaat had voor mijn toestel. Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik dezelfde dag nog antwoord.

Scorekaart voor Fonu.nl