Gebruikers over webshop Fonu.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEen zeer degelijke webshop voor telefoonaccessoires. Klantenservice reageert goed en denkt mee in oplossingen. Prijzen zijn goed en de levering is zoals beloofd.
VerzendingDe volgende dag in huis, zoals beloofd dus niks op aan te merken.
KlantenserviceReageren niet in korte afdankertjes maar echt in goede adequate oplossingen. Service wordt serieus genomen.
AlgemeenDit is het meest beste bedrijf waar ik ooit iets bij heb besteld. Geloof me, ik bestel super veel. Ze hebben een super snelle en efficiënte levering. De producten zijn van hele hoge kwaliteit en ze hebben een hele goede klantenservice.
VerzendingDit is het meest beste bedrijf waar ik ooit iets bij heb besteld. Geloof me, ik bestel super veel. Ze hebben een super snelle en efficiënte levering. De producten zijn van hele hoge kwaliteit en ze hebben een hele goede klantenservice.
KlantenserviceDit is het meest beste bedrijf waar ik ooit iets bij heb besteld. Geloof me, ik bestel super veel. Ze hebben een super snelle en efficiënte levering. De producten zijn van hele hoge kwaliteit en ze hebben een hele goede klantenservice.
AlgemeenSuper snelle levering en heel veel keuze wat betreft hoesjes! Ook een duidelijke en overzichtelijke website
Verzending20:30 besteld en volgende dag al ontvangen. Super snel!
KlantenserviceContact gehad over de beschikbaarheid van een ander hoesje. Kreeg snel en duidelijk een antwoord.
AlgemeenSuper makkelijk om mijn bestelling te plaatsen en duidelijke foto's van de telefoonhoesjes. Daarnaast ook veel keuze voor een iPad hoes of tablet hoesjes.
VerzendingIk had een telefoonhoesje met screenprotector besteld en deze waren netjes in bubbeltjes plastic verpakt. Daarnaast stond op de doos netjes dat het ''breekbaar'' is, zodat de bezorger hier voorzichtig mee om is gegaan. Ook vond ik het heel leuk bedacht van fonu.nl om de bijgeleverde flyer als boodschappenlijstje te gebruiken!
KlantenserviceIn eerste instantie wist ik niet of ik het juiste formaat had voor mijn toestel. Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik dezelfde dag nog antwoord.