Gebruikers over webshop YourBuild
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDuidelijke advies en vaak snel gereageerd via de mail zelfs buiten openingstijden. Extra veel zorg om de juiste componenten voor mijn Game Pc samen te stellen.
Zodat mijn pc al aan mijn eisen voldoet en zelfs opties gehad om de zelfde prestaties te behalen met aangepaste (goedkopere) componenten.
Nu mijn 2e PC aangeschaft bij hun (na 6 jaar!) Zeker blij mee, zelfs op mijn oude pc voordat er bekend was dat ik een nieuwe wou heeft Yourbuild nog een component vervangen als service terwijl dit eigenlijk buiten garantie viel.
Echt weer TOP geregeld.
Als Klant wou ik de pc zo snel mogelijk. Aangegeven bij bestelling dat ik het graag verzonden wou hebben en dat ze mij een belletje wouden geven als het systeem klaar was. Omdat ik zelf zoiets had van ik wil hem vanavond al ben ik gelijk uit werk erna toe gereden.
Hoewel mijn pc dus niet verzonden is heb ik wel gezien hoe yourbuild de pc's versturen. Netjes en stevig verpak. Tevens is mijn oude systeem 2019 wel verstuurd en was hier ook zeker niks mis mee.
Wéér een top PC via Yourbuild. Klantenservice is echt optimaal. Klantvriendelijk zowel via de email als persoonlijk. Duidelijke uitleg gekregen over het aansluiten van mijn pc en de windows installatie yourbuild heeft geplaatst is ook volledig up to date.
AlgemeenVan begin tot eind een meer dan uitstekende ervaring bij YourBuild.
Het samenstellen van je PC is simpel met de handige configurator. Na elke stap krijg je enkel een selectie aan compatible onderdelen voor jouw build te zien, zo ga je nooit de mist in. De heren bieden persoonlijk advies en op de website is veel informatie in begrijpelijke taal te vinden.
Per stap en onderdeel zijn de kosten volledig transparant en de totaalprijs is continu zichtbaar zodat je eenvoudig binnen je budget kunt blijven. Ook over servicekosten voor assemblage en software wordt niet geheimzinnig gedaan.
Mijn op maat gemaakte gaming PC was binnen drie werkdagen gereed. Daarnaast kreeg ik een YourBuild muismat van 900x400mm cadeau.
YourBuild biedt gratis verzending met PostNL, echter heb ik ervoor gekozen de bestelling zelf af te halen.
Bij het afhalen stond de PC nog buiten de doos voor een korte instructie over de behuizing, het gebruik van de PC en de meegeleverde accessoires, zoals niet gebruikte kabels van de voeding, overgebleven schroefjes en handleidingen.
AlgemeenYourBuild. Op zoek naar een nieuwe pc kwam ik hier terecht. Via een mooie pc configurator op de site stelde ik een pc samen. Alle onderdelen waar je uit kan kiezen zijn getest op compatibiliteit. Als je toch een onderdeel wilt die niet op de site staat is dat uiteraard bespreekbaar. Ik had heel makkelijk contact via Whatsapp, over de pc en vordering.
VerzendingDe pc kwam netjes binnen de afgesproken tijd binnen via PostNL en was netjes afgewerkt inclusief kabel management. De pc was keurig verpakt.
KlantenserviceEr wordt snel gereageerd is whatsapp of mail