Gebruikers over webshop MacFreak
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenik heb een magic mouse gekocht, perfekt afgeleverd. Wat kasn je er nog meer over zeggen. Prima dus.
VerzendingDe magic mouse was helemaal in bubbels verpakt, is in perfecte staat aangekomen.
AlgemeenIk heb bij deze webshop een MacBook Air M2 besteld toen ie nergens anders nog op voorraad was. Het betreft een zeer kleinschalige webshop met een persoonlijke benadering van hun klanten. Het proces van bestellen tot leveren verliep professioneel en naar volle tevredenheid.
VerzendingOmdat ik direct over het product wilde beschikken heb ik het product in overleg met de webshop na het plaatsen van de bestelling direct mogen afhalen bij het magazijn. Dit is allemaal prima verlopen.
KlantenserviceOmdat ik zeker wilde zijn dat het product dat ik bestelde ook echt op voorraad was en direct geleverd zou worden, heb ik voordat ik mijn bestelling plaatste eerst contact opgenomen via email. Er werd supersnel op mijn berichten gereageerd. Hierna heb ik met een gerust hart mijn bestelling geplaatst en kon ik deze nog geen uur later ophalen.
AlgemeenApple TV gister besteld en vandaag in huis, pakket was goed verpakt en 1 jaar extra garantie!
Verzendinglevering was super snel en het pakket was goed verpakt!
AlgemeenMacfreak is duidelijk een kleinschalige organisatie. Levertijd is bijvoorbeeld niet vergelijkbaar snel al grotere webshops, maar het contact komt erg persoonlijk over door persoonlijke mailtjes over de levering.
KlantenserviceHelaas heb ik extra contact moeten hebben met de klantenservice omdat de spatie van mijn refurbished Macbook niet naar behoren bleek te werken. Ik heb nog nooit zo'n uitstekende behandeling van een retour gehad. Een vervangende MacBook was al onderweg voordat ik de kon terugsturen. Dikke pluim!
AlgemeenMacbook Pro M1 16 GB / 512 GB besteld en 10 dagen later geleverd (dit model is niet op voorraad en dus duurt de levering wat langer, andere modellen zijn op voorraad leverbaar).
Het gehele proces van bestellen, betalen en leveren verliep soepel en zonder problemen.
AlgemeenAtypische webshop, want gaat vrij particulier. Maar contact met eigenaar (?) is erg fijn, supersnel, en bestelling van Macbook Air M1-op-maat ging erg snel.
AlgemeenVriendelijk geholpen. Goede snelle en duidelijke communicatie. Goede inruilprijs voor oude MBP 2015 gehad en een mooie MBP M1 gekocht.
KlantenserviceVriendelijk geholpen en supersnel (binnen 1 dag na contact) mijn MBP M1 in bezit, terwijl er dat moment overal wachttijden en problemen met levertijden waren.