TVspecialisten.be

Gebruikers over webshop TVspecialisten.be

Bestelling verliep vlot, ik werd telefonisch gecontacteerd ivm een onderdeel van mijn bestelling waar de levertermijn afweek van wat er op de site was vermeld. Er werd direct besproken hoe dat opgelost moest worden.
Levering vlot verlopen.

Levering via Dynalogic. Correct geleverd met live tracking zodat je kon zien wanneer de koerier ging langskomen.

Ik was vandaag in Pelt vanwege het terugbrengen van een TV. Niet omdat deze stuk was, maar omdat het gewoon mijn type toestel niet is. Werd ontvangen door de medewerker in echt een prachtige...tv winkel. Nooit zoiets gezien in Nederland.
Nadat ik had uitgelegd wat de problemen waren samen met de medewerker het toestel geinspecteerd. Alles was ok en er werd verteld dat ik binnen een week mijn geld terug mag verwachten. Dat kan ik dus nog niet beoordelen....
Omdat ik hem had uitgelegd waarom ik de tv niet mooi vind, was Robin daarna ook nog zo vriendelijk om mij een aantal andere toestellen te laten zien die waarschijnlijk wel mijn smaak zijn(ook al nam ik niet direct een andere mee). Ik moet daar nog wat nader onderzoek naar doen maar ontzettend blij met zijn advies.

(ook het advies voor de bakkerij die Robin voorstelde voor een onvervalste belgische vlaai)

Robin dank je wel/ klantenservice is je op het lijf geschreven

De informatie stroom van Dynalogic was niet echt top.
Wel professioneel geleverd.

Het is een internet bedrijf dat helaas een fantastische medewerker als Robin niet gebruikt om klanten een beetje op weg te helpen.Geeft slechts help desk van LG zelf aan. Dat is echt een manco want die kennis IS er.
Bij mij had het echter niet uitgemaakt want het toestel had gewoon bepaalde kenmerken waarvan ik niet hou.

Op zoek naar de nieuwe LG OLED G4 83 bleek al snel dat dit model op dat moment al nauwelijks meer op voorraad te zijn in Nederland.

Na contact met de TV specialisten bleek dat zij nog exact 2 modellen met flinke EK korting acties op voorraad hadden. Volgens planning is de bestelde TV netjes vanuit België bij ons afgeleverd.

En wauw wat een verschil met onze vorige LG C7 model. De C7 was qua beeld al uitmuntend goed, maar dit is toch echt wel de overtreffende stap, de kleuren spatten van het scherm!

Ik ben zeer tevreden over hoe de communicatie is verlopen en ook erg te spreken over de snelle en spoedige afhandeling en levering. Dit gaat genieten worden de komende jaren!

Keurig op tijd ondanks dat het vanuit België afkomstig was. De levering was zeer goed te volgen via de track en trace.

Ik werd zeer transparant en snel te woord gestaan via de email (respons in 10 tot 30 minuten).

TV geleverd gekregen, echter na 1 maand een storing. Vervolgens gemaild met TVspecialisten, zij gaven aan dat ik naar een Samsung repair centrum kon gaan of terug naar de winkel.
Ik ben naar de winkel gereden. Hier werd de tv geruild voor een nieuw exemplaar.

Zeker gezien de scherpe prijsstelling van de TV, bijzonder tevreden over de verleende service.

Ik heb net de A95L 77 inch gekocht omdat de prijs een pak onder de andere online shops zat. De service was heel goed omdat ze heel snel communiceren via mail ivm betaling en levering.
Een nadeel was de betaling. Boven de 2500 euro kan je niet betalen met Visa of Mastercard. Je kan echter wel overschrijven.
Gelukkig nog geen garantie moeten aanspreken. Maar mijn ervaring met deze firma is positief!

TVspecialisten was de goedkoopste voor de denon avr x2800h dab, voor 666,-euro. had nog niet eerder bij deze webshop besteled dus eerst even reviews opgezocht. Op tweakers waren deze positief dus de bestelling geplaats.

Website mooi overzichtelijk en bestelling is zo geplaatst.

Op vrijdag avond de bestelling geplaats, deze Is zaterdag ingepakt en ligt klaar voor de verzending. op het moment dat het pakket klaar lag voor verzending netjes een email ontvangen met tracking nummer, hier werd ook goed en duidelijk vermeld dat de bestelling maandag wordt verzonden.

maandag is het pakket verstuurd, maar door drukte bij PostNL woesndag binnen gekregen inplaats van dinsdag.

De orginele doos netjes ingesealed in folie en dicht geplakt.

Product vinden op de website is heel gemakkelijk. Bestellen loopt als een fluitje van een cent. Betalen verliep iets moeilijker wegens dag limiet maar met een mailtje over en weer was dat snel opgelost. Voor de verdere verloop werd ik daar TV Specialisten dagelijks up-to-date gehouden. Prima service.

Levering door Dynalogic verliep vlot en op de afgesproken dag. Levering was te volgen via track&trace, maar dat is nooit heel accuraat. Ze waren wat vroeger dan verwacht dus dat was leuk. Vriendelijke gasten. Hebben de TV en soundbar gebracht tot waar ik ze moest installeren (was op gelijkvloers). Prima service.

Website gevonden via de bekende zoekmachine. Niet gevonden via tweakers maar na het lezen van de overige reviews toch de keuze gemaakt te bestellen. Goede prijs en gratis verzending. Bestelproces is eenvoudig en voor elke stap krijg je een heldere bevestiging. Besteld op 1 januari 2022, in het bestelproces krijg je opties over de leverdatum. 4 januari was de eerste mogelijkheid.

De verzending is via PostNL extra@home. Dit is een special dienst die speciaal voor grotere pakketten is.
Op de dag van levering werd een andere televisie geleverd. Uiteraard de zending geweigerd. Daarna contact opgenomen met de verzender. Bij overlading zijn twee televisies verwisseld.

De klantenservice is primair bereikbaar via mail. Na het versturen van de mail met daarin mijn telefoonnummer werd ik binnen twee (!) minuten teruggebeld. Na uitleg van wat er is gebeurd heeft de klantenservice de behandeling volledig overgenomen. Door hen zijn mails verstuurd naar PostNL en ik ben telkens op de hoogte gehouden van de voortgang. Aan het einde van de dag was er nog niet veel duidelijk en heeft de klantenservice aangegeven tot de volgende dag te wachten en dan een ander exemplaar te versturen. Om 5 uur ben ik door PostNL gebeld dat de televisie de dag erna werd bezorgd. Al met al jammer van de dag vertraging, maar er is echt alles aan gedaan om de fout recht te zetten.

Zeker de moeite waard

Makkelijke website . Vlotte betaling . Heel goede prijzen .
Showroom ok maar voegt niet heel veel toe aangezien veel tvs te hoog hangen , alsook veel (en verschillende) lichtinval krijgen van buiten .
Verkoper in de winkel wist wel niet juist te vertellen welke panelen in welke tvs zaten (VA,IPS…)

Verzending via postnl speciale pakket dienst . Zeer snel thuisgeleverd (2 dagen na bestelling)
Ook mails gehad van tvspecalisten en postnl aangaande de status .

Overzichtelijke website zonder veel poespas. De prijs was 30% goedkoper dan concurrentie. Was 1ste keer iets besteld

Geleverd op afgesproken bedrag. Had geen extra bescherming, gewoon verpakt in orginele verpakking. Verzending met PostNL

Tijdens het invullen van de persoonlijke gegevens heb in mijn gsmnummer doorgegeven. 10min na betaling kreeg ik een (fake) sms van "Bpost" met de vraag om te betalen voor ik mijn pakje kreeg. Ik heb nadien van 11 verschillende nummers een spam bericht gekregen. Heb contact opgenomen met de klantendienst om te kijken of zij de oorzaak kunnen zijn. (Heb dit namelijk nog nooit gekregen). Ik kreeg enkel een nietszeggend antwoord "Wij versturen met PostNL". Ik heb dit doorgegeven aan bevoegde instanties

Sony OLED 48" gekocht, superprijs, vriendelijk geholpen, maandag besteld en woensdagvoormiddag voorbeeldig geleverd. Het toestel beantwoordt aan al onze verwachtingen.

zie toelichting !

zie toelichting ! Dit was mijn eerste kennismaking met deze zaak. Ik heb me natuurlijk laten leiden door de prijs, maar de service is echt puik. Een echte aanrader - en ik schrijf dat uiterst zelden !

(LET OP: product gekocht in november 2018)
Destijds gezocht naar een HT ZF9 en vond deze zo'n 70 euro goedkoper dan elders. Na eerst wat onderzoek aangezien ik er nooit eerder heb besteld was het al gauw duidelijk dat het in de omgeving van de fysieke winkel positief gekend is. Ook kon er gebruik gemaakt worden met de actie van Sony (website stond mee in de voorwaarden lijst).

Na bestelling kreeg ik de volgende ochtend telefoon waarbij de supportdienst me op de hoogte hield van stakingen bij bpost en stelden voor om gebruik te maken van een andere verzendmaatschappij. Dit was geen issue voor mij. Van bestelling tot ontvangen product heeft het 4 a 5 dagen geduurd hierdoor. Communicatie verliep dagelijks tot ontvangen product.

Reden dat ik de review nu schrijf is omdat ik ze recent op tweakers ben tegengekomen.

Bpost stakingen zorgde voor vertragingen en preventief heeft de winkel mij gebeld om een andere maatschappij te gebruiken. Product was goed verpakt en in perfecte staat aangekomen 4 a 5 dagen na bestelling. Ook helemaal op tijd dus!

Zeer vriendelijk en proactief. Uitstekende ervaring tijdens het bestelproces tot aan ontvangen product. Ook zeer gerichte / duidelijke communicatie bij het opvolgen van de verzending wegens gebruik van een ander maatschappij dan bpost.

Ik was toe aan een nieuwe headphone en vond via de Tweakers Pricewatch de beste prijs voor een SONY WH-CH700N bij TVspecialisten.be
Naast een fysieke winkel hebben ze ook een webshop.

Het item had een levertijd van 2-3 dagen. Op woesndag avond het item bestelt waarbij het op vrijdag morgen geleverd werd.

Er is een duidelijke communicatie tijdens het bestellen en verzenden via e-mail.

Ik kende deze aanbieder nog niet, dus ben naar hun website gegaan. Het werd me onmiddellijk duidelijk dat dit niet een van de grote jongens is, en dat is een grote plus! Geen roeperige marketing met holle slogans, gewoon de beste prijs van het moment.

Ik bestelde op zondag, en gaf aan dat woensdag voor mij de ideale leverdatum was. Woensdagochtend kwam het pakket keurig op tijd aan.

Ik kreeg na bestelling een mail van een info@ mailadres. Toen ik hierop een korte vraag stelde, kreeg ik onmiddellijk een antwoord terug, ook al was het een zondag. Ook al was de aankoop online, toch heb ik duidelijk het gevoel bij een lokale handelaar te hebben gekocht.

Scorekaart voor TVspecialisten.be