Tinytronics

Gebruikers over webshop Tinytronics

Voor Li-Ion accubouwers is de keus beperkt. Er zijn wel 18650 houders met aansluitdraden, maar die zijn er weer niet voor 21700 formaat. Ook zou het assortiment meer soorten blauwe en oranje (PVC) krimpkous mogen bevatten. De artikelprijzen zijn vriendelijk en ook echt omlaag gegaan toen de verzendkosten omhoog zijn gegaan.

De openingstijden van de afhaallockers van 13 tot 18 uur die zijn voor mij wat beperkt. Ik fiets 32 km naar Eindhoven voor een combinatie-fietsrit met de stadsbakker. Die bakker heeft na 11 uur vaak al geen speltbrood meer. Dan is het vervolgens nog 2 uur wachten voordat die lockerruimte open gaat. Wel positief is dat je de QR-code niet nodig hebt. Met het ordernummer zijn de lockers ook te openen. Ietwat onhandig is dat het afhaalcomputerscherm geen knipperende cursor heeft op de positie waar de cijfers ingevoerd mogen worden.

Ze zijn bereid na te denken over uitbreiding van het assortiment, en reageren op dat soort bezoeken met een menselijk bericht. Eén keer heb ik een beschadigd artikel ontvangen, dat werd snel en zonder bureaucratie nageleverd. Hulde daar voor.

Heel veel keus, snel verzonden en niet veel duurder dan AliExpress. Ik koop hier dan ook al sinds langere tijd en mijn ervaring was elke keer positief.

In principe binnen een dag geleverd ware het niet dat PostNL er voor zorgt dat het vaak wat later wordt.

Snel reactie op mijn vragen, ook bereid na te denken over uitbreiding van het assortiment met onder meer RAKWireless en Meshtastic producten. Een garantie aanvraag en een retour waren snel en makkelijk geregeld.

Altijd vlotte levering en klantenservice was erg behulpzaam bij een artikel wat niet in assortiment was.

Nette website met een ruim assortiment en nette prijzen!

Eigenlijk weinig op aan te merken wat opzich een positief punt is want het was een online shopping ervaring zoals het hoort :)

Verzending was snel en zonder problemen. Producten waren goed verpakt.
Heel saai maar gewoon goed zoals het hoort:)

Al vaak spullen besteld hier, de webshop is compleet en de voorraadindicatie en levertijd kloppen altijd goed. En de keren dat er wat mis gaat wordt de RMA of retour snel en adequaat afgehandeld.

Geleverd uit eigen voorraad en met een dag of twee in huis. En dat terwijl de prijzen nauwelijks hoger zijn dan dezelfde spullen uit China, maar dan met 3 weken levertijd.

Contact verloopt zeer prettig en ik heb het idee dat deze jongens zelf ook hobbyen met de producten die ze verkopen. Krijg altijd inhoudelijke en goede technisch tips. Kennis van zaken, vrij uniek bij online shops!

Ik bestel al enkele jaren bij TinyTronics, vaak omdat je voor een kleine meerprijs ten opzichte van China een stuk snellere bezorgingstijd hebt.

Nu heb ik laatst een set Zigbee stopcontact schakelaars gekocht samen met een Zigbee USB stick om wat te spelen met Home-Assistant, echter een van de twee schakelaars had een duidelijke Coilwhine.
Dit is in principe geen functioneel probleem maar wel storend bij gebruik in de huiskamer. Zodoende dus een beroep gedaan op mijn garantie. Binnen 24 uur kreeg ik de melding dat ze me een nieuw exemplaar opsturen en dat ik de oude niet hoef terug te sturen. Top geregeld!

De pakketten komen tot nog toe altijd op tijd en met PostNL, ze sturen nu ook een notitie mee dat PostNL niet langer een briefje in de brievenbus doet.

Het contact met de klantenservice was kort en krachtig, na het invullen van het garantieformulier kreeg ik de dag erna een track-and-trace en de melding dat TinyTronics me een nieuw exemplaar opstuurt.

Goeie site, makkelijk bestellen en leuke prijzen. Gezien de goede klanten service en scherpe prijzen een winkel waar ik vaker zal gaan kopen.

Gewoon prima in orde, volgende (werk) dag in huis. Goed verpakt, klein doosje. Prima op tijd dus

Twee keer iets verkeerd besteld, eigen fout, direct melding van gedaan. De medewerkers hebben nog op tijd kunnen annuleren, dus voor verzendng. Dat moet je eens bij Amazon proberen...

Hele fijne winkel. Bestel hier al lange tijd alle electronica onderdelen voor mijn hobby en PLA voor het 3D printen.

Heldere website en heel goede prijzen. Soms nauwelijks duurder dan China. Altijd duidelijk of iets op voorraad is of niet. Op voorraad is de volgende dag in huis!

Zeer aan te bevelen.

Kleine artikelen worden in een envelop verzonden en dan zijn de verzendkosten heel laag. Grotere artikelen worden goed verpakt en snel verzonden. Eigenlijk altijd volgende dag in huis.

Behulpzaam en deskundig. In het verleden één keer contact gehad over een product dat niet helemaal voldeed en dat werd direct perfect opgelost.

Een heel goed alternatief voor Amazon, Bol en de diverse chinese sites als je opzoek bent naar o.a. zigbee apparatuur voor een nette prijs.

Goed verpakt en snel geleverd zelfs met de kerst.
Heel goed op de hoogte gehouden.

Fijne webshop. Uitgebreid assortiment, over het algemeen prima prijzen (hoewel direct uit China natuurlijk goedkoper is maar soms wil je iets gewoon direct hebben) en zeer gemakkelijk afhalen uit de lockers welke je kunt openen met de QR code uit je afhaalbericht.

Laagste prijs voor artikel dat ik zocht. Verzending was zoals verwacht. Producten in goede staat ontvangen.

Tiny Tronics heeft een duidelijke website en voor mijn componenten hadden ze de laagste prijs. De gehele bestelling is zoals beloofd direct verzonden.

snelle levering en netjes verpakt.

Wat onderdelen besteld voor het modden van een GoTek floppy emulator. Had deze na enkele dagen middels de briefpost in huis. Alles was netjes verpakt en werkte ook naar behoren. De shop is netjes en overzichtelijk en er is ook een ruim assortiment aanwezig en voorradig.

Verzending duurde iets langer omdat het via briefpost ging. Bij kleine bestellingen kan dit prima. Alles wordt netjes in een klein doosje verpakt en alle onderdelen waren ook in antistatische zakjes of hersluitbare plastic zakjes verpakt.

Duidelijke website, prima shop om wat elektronicaonderdelen te bestellen. Op 1 juni om 12:46 besteld, 3 juni thuisbezorgd :)

no nonsense webshop voor electronica onderdelen, waar je niet 3 weken op wil wachten...
leuk assortiment, goede prijzen

Levering was conform specificatie: volgende werkdag in huis

In eerste instantie geen bevestigingsmail ontvangen. Na telefonisch contact deze alsnog gekregen met melding dat de order reeds verzonden was.

Scorekaart voor Tinytronics