Dustin

Gebruikers over webshop Dustin

Via ons bedrijf zijn we verbonden met Dustin

Ivm thuiswerken een bestelling gedaan bij Dustin op maandag. Volgende dag zijn de spullen al geleverd.

Snelle service, goede communicatie. Top !

Zeer aardige en correcte organisatie

Super snelle levering dit had ik zelfs niet verwacht ga zo door tot de volgende bestelling

Super snel aan de lijn gehad .. waar maak je dat nog mee! Nogmaals Dank

Onjuist geadverteerde beschikbaarheid en levertijden. Vervolgens na contact opnemen nog steeds geen heldere indicatie mogelijk over de levertijd van mijn order.
Klantenservice vroeg zelfs aan mij om een officiele klacht in te dienen zodat er hopelijk iemand wat gaat doen aan de onjuiste informatie op de website, omdat hun afdeling overspoeld wordt met klachten.
Loopt niet bepaald lekker hier, en het is zeker geen positieve ervaring voor mijn eerste bestelling bij Dustin.

Dat iets wat later geleverd kan worden dan geadverteerd is natuurlijk niet ondenkbaar, maar minstens een maand later vind ik wel degelijk een groot probleem. Zeker omdat het om een telefoon gaat, mijn eigen telefoon defect is en ik dus juist een verkoper koos die naar eigen zeggen snel kon leveren.

De klantenservice gaf aan dat de levertijden op de website niet kloppen. De leverancier zal naar verwachting pas over een maand nieuwe producten leveren. Hoeveel er precies gelever worden is niet bekend. En gezien ik zeker niet de enige ben die dit product bestelde, is de kans aannemelijk dat ik met die levering nog steeds misgrijp. Kortom, geen idee wanneer ik wat geleverd zal krijgen.

Vriendelijke klantenservice, maar je moet ze wel eerst te pakken krijgen. Gisteren belde ik en kreeg ik de optie om teruggebeld te worden omdat de wachtrij zo lang zou zijn. Vervolgens ben ik nooit teruggebeld. Vandaag weer een keer gebeld, en ik leek meer geluk te hebben omdat ik direct de eerste in de wachtrij was. Desondanks duurde het alsnog 20 minuten voordat ik iemand aan de lijn kreeg.

Via ons bedrijf zijn we verbonden met Dustin

Snelle service, goede communicatie. Top !

Meerdere producten besteld op maandag. De volgende dag waren de spullen al binnen. O.a. een monitor die zeer netjes verpakt was

De website van Dustin loopt via ons bedrijf, daarom is het redelijk makkelijk de juiste producten te vinden. Persoonlijk mocht de site van Dustin een betere look and feel krijgen.

Dustin heeft het product dit keer vrij snel geleverd. Via bijvoorbeeld Bol.com was het waarschijnlijk sneller geweest. Wel goed verpakt.

Het was makkelijk een bestelling te plaatsen. Ik kon zelf de producten kiezen, maar het was ook zo afgeschermd dat ik niet de verkeerde producten kon kiezen. Systeem werkte vlot.

De verzending was op tijd en alle producten kwamen compleet en in goede staat. Goed verpakt.

Snelle levering, super tevreden. En netjes bij thuisadres geleverd. Werkt heel fijn met de noisecancelling.

Snelle levering, super tevreden. En netjes bij thuisadres geleverd. In handige opbergzak. En super verpakt zodat deze niet beschadigd

Het was makkelijk om de bestelling te plaatsen en heb ook snel mijn beeldscherm ontvangen. Alles was duidelijk aangegeven en heb daardoor vlot alles kunnen installeren.

Levering was op tijd en het product was volledig en goed ingepakt. Ik heb het product naar toebehoren mogen ontvangen.

Zaterdag een nieuwe iPhone besteld en zag berichten dat leveringen vertraagd waren. Contact opgenomen via de chat over de levertijd. Nog voor ik iemand gesproken heb, krijg ik een email dat ze me order geannuleerd hebben. Er zou iets niet goed in me account staan (consument ipv zakelijk). Heb direct me KVK gegeven maar maakte niks uit. Nieuwe order mogen plaatsen en nu minimaal een week langer op mijn bestelling wachten. Geweldig!

Update:

Aangezien het zon puinhoop is bij Dustin toch maar een update. Wat betreft bovenstaand verhaal contact gehad met klantenservice en kreeg een compensatie aangeboden. Het gebaar wordt gewaardeerd, maar heb nog niets ontvangen. Ik ga er ook niet achteraan, ik hoop dat ze er gelukkig van worden.

De nieuwe order heb ik 10 dagen geleden geannuleerd en zit ondertussen nog steeds op een kleine 1400 euro te wachten. Het zou zogenaamd niet sneller kunnen, maar toen ze zonder opdracht mijn eerste order van hetzelfde product hadden geannuleerd had ik dezelfde dag nog het bedrag terug,

Voor mij NOOIT meer Dustin

Beste,

Wat vervelend dat u langer moet wachten op uw bestelling. Als u een mailtje stuurt naar klachten@dustin.com, dan kunnen wij voor u kijken naar een oplossing.

Reinier

snel, duidelijk en eenvoudig. goede service en duidelijk proces.
een makkelijke manier om ICT spullen te komen.

ik kon het naar mij thuis laten opsturen, maar ook aangeven tot vlak voor als ik er niet was, om het bij een winkel in de buurt af te leveren, van waar ik het makkelijk kon ophalen. snel en handig.

een goede toelichting ontvangen op mijn vraag over de bestelling en wat geleverd was. ik werd snel en vriendelijk geholpen

Verkopen 2e hands premium producten als nieuw en als je dan hierover vervolgens de klantenservice benadert word je aan het lijntje gehouden.

Product was goed verpakt tegen beschadiging ed. Snelle levering conform met wat men beloofd heeft dus helemaal tevreden op dit punt.

Na het ontvangen van mijn "Shure Aonic 50" koptelefoon bleek dat de verzegeling van de doos al doorbroken was en het product dus niet nieuw was. Hierover heb ik contact opgenomen met de klantenservice maar die moesten dit doorzetten naar een andere afdeling. En vervolgens hoor je dus niks meer. Toen nog maar een keer contact opgenomen, ook gezien mijn retour-recht van 2 weken, maar kreeg te horen dat ze niets voor mij konden doen en dat ik toch echt moest wachten op die "andere afdeling". Inmiddels zijn we dus ruim 2 weken verder en ik heb nog steeds geen oplossing of zelfs een reactie. Je koopt dus een premium koptelefoon van maar liefst 300euro maar je mag daar geen service (of een nieuw product) voor verwachten. Ik raad iedereen af om hier iets te kopen aangezien je dus nooit weet of het niet (stiekem) een 2e hands product is wat ze aan je proberen te slijten. En de klantenservice heb je dus blijkbaar ook niks aan....

Update 26-9-2023: Inmiddels klantenservice al voor de 3e keer een herinnering gestuurd en die blijven gewoon herhalen dat een andere afdeling dit moet oppakken. Tevens hun klachten email adres aangeschreven maar daar krijg je uberhaupt geen reactie van. Dan snap je het echt niet als bedrijf....

Beste,

Wat vervelend dat het niet voor u wordt opgelost. Als u een mailtje kunt sturen naar klachten@dustin.com, dan zulen wij zo snel mogelijk naar een oplossing voor u zoeken.

Reinier

Dustin zorgt voor een goed product, en is zeer snel met de levering. Het bestelproces is eenvoudig

Van tevoren goed geïnformeerd waar het apparaat zou worden afgeleverd. Dit werd ook eerder geleverd dan ik had verwacht.

Makkelijk bestellen, snelle levering en goede klantenservice. Had nog een vraag gesteld, binnen een dag beantwoord en de informatie klopte. Goede samenwerking met mijn instelling waardoor ik goedkoop m’n product kon aanschaffen.

Ik kreeg snel na bestelling een Track & Trace-nummer waardoor ik wist wanneer het product aankwam. Binnen de afgesproken tijd, dus helemaal goed.

Ik had nog een vraag over het ontvangen van een factuur: snel beantwoord en de factuur kreeg ik zoals beloofd ook binnen.

Alles ging goed, ik heb mijn post snel gekregen. Snel verzending. Ik heb geen klachten.

Het was super fijn om een bestelling te plaatsen en de omschrijvingen kloppen ook als hoe het geleverd wordt. Super blij met mijn tas en ook van een hele goede kwaliteit!

De tas kwam erg snel binnen! Al binnen enkele dagen was mijn tas binnengekomen. Ik had niet eerder kunnen verwachten.

Ik had problemen met het inloggen en dit was super snel verholpen door een snelle reactie.

Ik heb hier een product gekocht maar moest het wel twee keer bestellen en betalen voordat het de tweede keer ook echt geleverd kon worden.

Levering de eerste keer bleef uit, de tweede keer ging wel goed. Snelle verzending in een veel te grote milieuonvriendelijke doos.

Beste,

Wat vervelend dat u het een tweede keer moest bestellen om het geleverd te krijgen, onze excuses voor het ongemak. Mochten wij u nog ergens bij kunnen helpen dan horen wij dat graag.

Reinier

Gehele bestelproces liep zoals verwacht en gehoopt, duidelijke instructie vooraf, bestelling liep zoals beschreven en ook werd het apparaat conform afspraak en tijdig geleverd. Zelfs de retourprocedure van het oude apparaat was helder beschreven ... normaal geen moeite als alles goed gaat maar op verzoek een positieve review ipv alleen maar als je een klacht hebt.

Als we dan toch nog iets te verbeteren hebben ... voor de aflevering zou getekend moeten worden maar de bezorger (DHL) zei van niet ... qua waarde en proces zou ik het logisch vinden om te moeten tekenen voor ontvangst dus duidelijker instructie aan bezorger (ook al duurt het dan voor hen iets langer), nu namelijk geen bewijs dat ik het heb ontvangen. En tenslotte, het retourlabel is op A4 formaat en dat is te groot voor klein(er) doosje ... ;-)

Tekenen voor ontvangst was volgens de koerier niet nodig ... volgens instructies wel vereist ???

Beste,

Dank voor de positieve review! Tekenen voor ontvangst zou inderdaad wel corform afspraak zijn. Zou u een referentie van de order kunnen sturen naar klachten@dustin,com? Dan kunnen wij deze case opnemen met de vervoerder.

Reinier

Ik probeerde twee producten te bestellen die ik heel graag de volgende dag in huis wilde hebben. Bij beide producten stond vermeld dat ze ruim in voorraad waren (dat zijn ze nog steeds). Helaas kreeg ik na het bestellen maar geen bevestiging en besloot ik de producten elders te bestellen (met succes). De volgende dag en de dag daarna volgde twee mails met een wijziging van de bezorgdatum voor de twee producten. Één daarvan stond in de tweede mail op 'backorder'.

Op de laatste mail heb ik verzocht de bestelling te annuleren en dat is vrij snel uitgevoerd. Ook de betaling is teruggestort.

Ook verwarrend vind ik dat ik een account aanmaakte bij Dustin op één e-mailadres, maar dat de betaling via Klarna gaat, waar ik doorgaans een ander e-mailadres gebruik. De communicatie van Dustin verloopt vervolgens blijkbaar via het adres dat bij Klarna is ingevuld.

De producten zijn niet verzonden binnen de gestelde levertijd.
De bestelling is gedaan omstreeks 15.30 uur.
Dustin belooft daarover: "Bestellingen die vóór 16.30 uur worden geplaatst, worden dezelfde werkdag (met uitzondering van feestdagen) verzonden, zolang de goederen op voorraad zijn en de betaling of kredietcontrole is goedgekeurd. We gebruiken PostNL, en in bepaalde gevallen koeriersbedrijven, voor levering."

Twee andere bestellingen die op dezelfde dag zijn geplaatst, zijn de volgende dag met PostNL geleverd, dus aan hen kan het niet aan gelegen hebben.

Omdat de producten inmiddels via een andere partij zijn geleverd, binnen 24 uur, heb ik verzocht de bestelling te annuleren. Hierop is snel gereageerd en de restitutie is snel uitgevoerd.

Bestelling zelf is makkelijk te plaatsen alleen de website is echt NIET mobiel vriendelijk. Onbegrijpelijk in deze tijd.

Op de site stond dat het artikel op voorraad was. Na een paar dagen niets binnen. Toch eens kijken hoe het zit. Niet meer op voorraad. Zou een paar dagen later worden. Erna ook weer niets ontvangen zou volgens een mail een maand later worden en online weer een paar dagen later worden.

Het is duidelijk dat Dustin een reactive voorraad status heeft en niet een pro active status voorraad. Maakt bestellen hier gewoon een gok. Als je mazzel hebt is het er en anders heb je pech. Geen site als je iets snel nodig hebt. Prijzen zijn ok.

Gebeld om de order te annuleren. In tegenstelling tot anderen wel snel iemand aan de lijn. Prima te woord gestaan. Ook direct de bevestiging van de annulering binnen. Nu wachten op het geld. Zou een paar dagen zijn.

Op 21 juli een Fractal Design Node 304 besteld bij Dustin, verwachte leverdatum zou op 25 juli zijn.
Op 27 juli na nog geen verzendbevestiging of iets te hebben gehad besloten toch maar even te kijken op de orderstatus. Hier stond nog steeds verwachte leverdatum 25 juli.
Helaas die datum was het al geweest, op de site gekeken wat er bij het Node 304 stond en hier stond en hier stond als je er nu een bestelde dat de levertijd op 26 augustus was. Dus een kleine maand verder.
Hierop een mail gestuurd naar de klantenservice wanneer mij product verstuurd zou worden in verband 2 tegenstrijdige datums.
Plus punt was dat er binnen 4 uur gereageerd werd, min punt was dat de leverdatum pas op 26 augustus zou zijn.
Het zou toch fijn zijn als een winkel je informeert als de leverdatum met een maand opschuift.
Hierop meteen de order geannuleerd en hopen dat ze wel sneller zijn met me geld terugboeken.

Had vroeger al slechte ervaringen met Central Point met te laat geleverde artikelen, jammer genoeg heeft de naamsverandering naar Dustin dit niet verholpen.

Binnen 4 uur kreeg reactie op me vraag die ik via de mail had gestuurd,
Dus dat is goed.

Op 2 mei 2023 via een actie vanuit het werk 3 items bij Dustin besteld. Levertijd 3-5 werkdagen.
Na een week nog niets gehoord, dus telefonisch contact.
Bestelling zat ‘vast’ in het systeem. We zoeken het uit en nemen contact op.
Inmiddels is 1 item geleverd (na 6 weken) maar de rest is onbekend. Heel veel telefoontjes gepleegd, terugbelverzoeken, mails, contactformulier ingevuld, niets helpt. Krijg zelfs geplande leverdata die niet gehaald worden.
Terwijl regelmatig opvoeding site de items gewoon leverbaar zijn.
Inmiddels is het bijna 3 maanden verder en nog steeds geen pc.

Blijkbaar ben je als particulier bij de firma Dustin niet belangrijk.

Na bijna 3 maanden nog steeds niet geleverd.
Ook nog onbekend wanneer dat wel gaat gebeuren.

Lange wachtrijden, en als je eindelijk iemand aan de lijn krijgt moet je doorverbondennworden naar een collega die er toevallig iedere keer niet is. Terugbelverzoeken en beloftes om teruggebeld te worden worden niet gehonoreerd.

Scorekaart voor Dustin