Gebruikers over webshop Dustin
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIphone 15 pro besteld bij Dustin omdat ze de beste prijs hadden en het product op voorraad was. Levering was op tijd.
Helaas werkte het bestelprocess niet heel soepel. Codes kwamen in de spam box terecht en om een bestelbevestiging moest ik vragen.
De iphone 15 pro werd netjes op tijd en goed verpakt in een extra doos bij ons bezorgt
KlantenserviceEffectief is de online chat maar beperkt open. Dat is niet handig voor een 24/7 winkel
AlgemeenBeste prijs. Snel en op tijd geleverd. Alles duidelijk en dat is niet altijd vanzelfsprekend tegenwoordig.
VerzendingOp tijd geleverd in de juiste verpakking. Eindelijk zoals het altijd hoort te zijn !
AlgemeenLaagste prijs van NL, bestelling ging makkelijk. Wel enigszins onhandig dat je moet kiezen tussen privé of zakelijk, terwijl ik de telefoon privé kocht maar wel zakelijk moest declareren. Dan ontbreekt de optie om bedrijfsnaam op de factuur te krijgen. Even gebeld en toen konden ze t handmatig wel aanpassen. Tevreden!
VerzendingVerzending prima, alleen kon ik hier dus niet goed de bedrijfsnaam kwijt ivm consumenten VS zakelijk (zie hierboven)
KlantenserviceTelefonisch alles super vriendelijk in orde gemaakt. Wat kan ik er nog meer over zeggen?
AlgemeenNa geprobeerd te hebben een iPhone te bestellen via een refurbished site en daar nooit meer iets van gehoord te hebben is het een hele verademing geweest om iets te bestellen bij een winkel die niet alleen goedkoper is dan de concurrentie maar ook nog eens vlot levert.
VerzendingHet enige nadeel was dat ik de tijd van levering niet kon aanpassen en het daardoor een dag langer duurde. Dat lag echter aan DHL, niet aan Dustin Home. Wellicht is PostNL hierin niet alleen doeltreffender maar ook goedkoper?
AlgemeenHet plaatsen vd bestelling ging vlot, betaling ging ook soepel. Alleen bij product omschrijving schiet het hier en daar wat tekort.
VerzendingTijdens bestellen stond dat er voldoende voorraad was. De dag erna kreeg ik een mail dat er vertraging in de verzending was, met daarbij een te verwachten datum. Ik heb drie dagen na die genoemde datum maar eens gebeld, daar ik nog niets had vernomen. Met alle excuses werd er aan gewerkt en de volgende dag had ik het product gelijk al in huis.
De jack van het bestelde artikel bleek te klein te zijn, formaat stond ook nergens bij de artikelomschrijving. Ik heb deze nog niet kunnen retourneren daar ik de dag van ontvangst met vakantie ging.
De dame die ik aan de telefoon had deed er alles aan om het 'probleem' op te lossen en heeft mij zelfs nog gemaild met de track and trace code.
AlgemeenBetrouwbare overzichtelijke webshop met uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en goede levering.
Op moment van plaatsen 2 keer besteld.
Bestellingen worden netjes verpakt en op de aangegeven datum geleverd.
Ook een back-order is op deze manier netjes geleverd.
AlgemeenAlles verliep soepel had mijn bestelling zaterdag besteld dinsdag middag in huis en dat voor een apparaat dat overal was uitverkocht.
VerzendingZaterdag besteld Dinsdag middag binnen is voor mijn idee snel zat en de track & trace was handig
AlgemeenBestellen op de website werkt prima. Betaald via Klarna. Ik heb alleen geen bevestigings mail ontvangen, ook geen verzend bevestiging en ook geen track&trace code. De voorgang van de bestelling kon ik dan wel weer volgen in de Klarna app. Maar ondanks dat, producten binnen enkele werkdagen ontvangen. Kwaliteit is goed.
AlgemeenPrijs was goed, laagste van allemaal. Er was nog één exemplaar op voorraad. Jammer genoeg duurde het een paar dagen voordat ik bevestig van leverdatum kreeg. Na een belletje, waarbij ik zonder wachten helpdesk kreeg, werd er een melding doorgezet naar inkoop. Beetje vaag, maar niet veel later kreeg ik bevestiging van verzending. Kwam goed verpakt aan.
VerzendingZie boven. Iets later dan verwacht, maar was niet heel erg ivm het kunnen aannemen op zaterdag. Wordt verstuurd via PostNL, mijn voorkeur is tegenwoordig DHL: betere tijdsindicatie en tijdens levering kan ik nog alternatieve locatie opgeven. En ze rijden tegenwoordig niet meer met onderaannemers maar met eigen, elektrische busjes.
KlantenserviceTelefonisch goed bereikbaar. Als info wat duidelijker was geweest zou het uitstekend zijn. Het antwoord van medewerker was veetje vaag, maar waarschijnlijk werd er wel actief gehandeld.
AlgemeenProduct kwam binnen 24 uur binnen, super snelle levering! Ben erg tevreden over de koptelefoon en een zeer goede prijs!
VerzendingHet product kwam binnen 1 dag super snelle levering! Bij aankomst zag alles er netjes uit en de prijs was zeer goedkoop!
KlantenserviceJe krijgt snel reactie , personeel is erg vriendelijk en doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Erg tevreden hierover!
AlgemeenHet bestel en betaalproces van de producten ging erg makkelijk. Geen verdere bijzonderheden te melde.
VerzendingPrima verpakt en snel geleverd ook geen verdere opmerkingen. Ik zal zo weer bij Dustin bestellen.
AlgemeenMijn eerste bestelling bij Dustin was meteen een grote: een iPhone 15 pro. Ik heb hier voor Dustin gekozen ivm de gunstige prijs. Aanvankelijk werd op de site aangegeven dat mijn telefoon de volgende dag op voorraad werd verwacht en dan verzonden zou worden. Uiteindelijk kreeg ik hem een dag later geleverd, nadat ik bericht had gekregen dat de bezorgdatum was uitgesteld (zonder erbij te vermelden naar wanneer). De telefoon werd netjes verpakt geleverd en werkt naar behoren.
VerzendingDe telefoon werd in het aangegeven time frame geleverd door postNL en was netjes verpakt.
KlantenserviceOm de klantenservice te bereiken, moest ik lang (30min) in de wachtrij staan. Toen ik eenmaal een medewerker aan de lijn had, verliep het gesprek prima. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
AlgemeenProduct zoals omschreven, alles specificaties beschikbaar op de eigen website. Snel geleverd en prima prijs.
VerzendingProduct wordt snel verstuurd en duidelijke indicatie van de levertijd. Goed verpakt want waardevol product.
Algemeenik zocht een groene iPhone 15 en die was het goedkoopst bij Dustin, dus daar besteld.
VerzendingDe iPhone 15 groen op dinsdagmiddag besteld, op woensdag reeds bezorgd. Dat was dus heel snel
AlgemeenRecentelijk een laptop gekocht welke gunstig geprijst was. Duidelijk en overzichtelijke specificaties stonden op de website en aanvullende componenten waren gemakkelijk te vinden.
VerzendingDe volgende dag snel en goed verpakt verzonden, daarnaast werd ik ook goed op de hoogte gehouden van de verzending.
KlantenservicePrima, alles wordt duidelijk naar je gecommuniceerd en de faq bevat de meeste antwoorden. Je merkt dat Dustin echt een bedrijf aan het worden is welke zich ook op de consument richt.
AlgemeenMakkelijk te bestellen en zeer snelle levering. Zeker aan te raden om hier te bestellen ook de website is duidelijk en helder.
VerzendingZeer snelle levering. Ik heb het pakket savonds besteld en de volgende dag was het al binnen.
AlgemeenDe site was overzichtelijk, de prijs van de Contour Rollermouse zeker competitief. Deze daarna snel besteld en ook snel en goed verpakt geleverd. Een hele mooie eerste ervaring
VerzendingDe Contour Rollermouse Mobile gebruik ik als arbo hulpmiddel bij mijn laptop. Ik heb al ervaring met de Rollermouse Red. Beide werken helemaal fantastisch en voorkomen nieuwe klachten.
AlgemeenVanaf het e-mailtje om te bestellen tot uiteindelijk de laatste handeling was uitstekend voorgestructureerd en heeft totaal ca 4 minuten in beslag genomen
VerzendingDe verzending vond heel prettig plaats er was alleen verbetering mogelijk bij de vervoerder die het pakje niet goed liet traceren
AlgemeenMijn werktelefoon was verouderd en via mijn werkgever kon ik een nieuwe telefoon bestellen. Dit proces is volledig uitbesteed aan Dustin. Het bestellen ging zeer eenvoudig. Via een mail kon ik mijn telefoonkeuze en adresgegevens doorgeven. Direct daarna kreeg ik een bevestiging en een paar dagen later werd te telefoon op mijn huisadres bezorgd. Precies zoals het hoort!
VerzendingDe telefoon werd zeer snel geleverd. Via de pakketbezorger kreeg ik ook een track en trace link om te zien in welk tijdvak het bezorgd zou worden. Daarnaast was het pakket ook goed en stevig ingepakt.
AlgemeenVia Google de laagste prijs gevonden bij Dustin. In de sectie "andere klanten bekeken ook" staan ook relevante suggesties. Bestelproces was eenvoudig en duidelijk.
VerzendingWifi Ap was op voorraad en volgende dag al verstuurd. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang, Bestelling was keurig ingepakt.