Dustin

Gebruikers over webshop Dustin

Wat lens filters voor een scherpe prijs besteld waarbij de verwachte verzending een paar dagen was.
Dit is netjes waargemaakt en de correcte artikelen zijn netjes volgens verwachting geleverd.

Vriendelijk bedankt voor uw review, wij hopen tot in de toekomst!

Geheugenkaartje besteld, volgens de site 18 op voorraad dus volgende dag verstuurd, krijg de volgende dag een mail dat de verzenddatum is gewijzigd in verband met wachten op voorraad. (site geeft nog steeds 18 op voorraad aan, prijzen zijn intussen wel verhoogd op de site)
Ik wacht de nieuwe datum af...

Edit: Mijn pakje heb ik op dinsdag mogen ontvangen (donderdag avond besteld), dus binnen kortere tijd dan de veranderde datum (zou verzonden worden op dinsdag) deed vermoeden.

Ik geloof dat ik uw order heb kunnen vinden, als het klopt wat ik hier zie dan is uw order binnen 2 werkdagen naar u verzonden. Ik stuur u ter verificatie even een privé berichtje, dan weten we het zeker. 😉

Op de website staat niet vermeld wanneer het product precies wordt verwacht, zeer onduidelijk. Heeft geleid tot tijdsverspilling. Bij contact ook geen excuses aangeboden. Daarom de bestelling geannuleerd.

Pas na bellen werd er gezegd dat de verzending wel maanden (2 tot 3 maanden) op zich kon laten wachten. Eerder ben ik er niet over geinformeerd.

Er werd niet eens excuses aangeboden voor de situatie die is ontstaan.

Vooral printers en grafische kaarten zijn momenteel lastig te leveren, daarom willen we u nogmaals op het hart drukken rekening te houden met onze voorraad-indicaties.

Onder de "voeg toe" knop ziet u een geïllustreerd doosje met een tekst daarachter. Een wit doosje betekent dat het niet voorradig is, we het wel verwachten maar geen indicatie kunnen geven. Een geel doosje betekent dat ons moederbedrijf te Scandinavië het product in het magazijn heeft liggen en een groen doosje betekent direct te leveren. In dit laatste geval ziet u ook de actuele voorraad die per direct wordt aangepast bij het succesvol plaatsen van een order.

Bestelling werd vrijwel direct geannulleerd maar dit werd niet naar mij gecommuniceerd. Na telefonisch contact kreeg ik te horen dat Klarna (de partner) de bestelling geannulleerd zou hebben maar ik wel in een paar dagen mijn geld terug zou krijgen. 2 weken later contact opgenomen omdat ik nog steeds mijn geld niet terug had en toen was het verhaal dat de europese regelgeving ervoor zorgde dat mijn gegevens niet opgevraagd konden worden bij klarna (diezelfde regelgeving hield ze niet tegen die gegevens te delen in eerste instantie) en ik maar met klarna moest bellen.
Klarna vertelde me dat Dustin Home de bestelling geannulleerd had en het geld nooit bij hun aangekomen was. Dus iemand is hier aan het liegen, en ik kan fluiten naar mijn 160+ euro. Ik ga morgen aangifte doen

Op een mailtje na dat de levering vertraagd zou zijn is van zending geen sprake

Op zich een mooi verhaal, maar informatie was waardeloos. Beloftes werden niet nagekomen. Zoethoudertje

Vriendelijk bedankt voor uw eerlijke review.

Naar aanleiding van uw gesprek met Dustin is er contact geweest met het hoofdkantoor in Zweden. Zij hebben aangegeven de annulering voort te hebben gezet aan de hand van een verzoek vanuit Klarna. Details vanuit hen weten wij helaas nog niet, echter, mocht u dit met Dustin willen bespreken; wees alstublieft zo vrij contact met ons op te nemen voor een goed gesprek met hopelijk wat meer opheldering.

Beste prijs bij Dust in Home. Vlot aankoopproces. Op tijd geleverd, daarna betaald via Klarna.

Snel iemand van de klantenservice aan de lijn. Vriendelijk en vlot te woord gestaan. Alle vragen snel beantwoord.

Bedankt voor uw review, MrPunchinello! 😊

De shop lijkt wel ok en de reacties op de reviews hieronder gaven me ook een goede indruk maar bij het (willen) plaatsen van mijn bestelling bleef de pagina leeg. Bleek dus dat ze daar volledig Klarna voor gebruiken. Dat is een waardeloos en onbetrouwbaar bedrijf en daardoor kon ik de bestelling dus niet doorzetten.

Helaas ontbreekt er een optie om in de webinterface je account te (laten) verwijderen. Heb nu moeten mailen. Hoop dat ze snel reageren.

Update: Klantenservice reageert snel en doet geen aannames maar vraagt na. Dat is perfect!

Ik geloof dat wij elkaar per mail ook al even gesproken hebben!

U gaat binnen nu en een half uur de volgende email van ons ontvangen met daarin een link voor het verwijderen van uw account en alle gegevens gebonden aan uw email adres. 😁

Na verschillende slechte reviews te hebben gelezen op tweakers.net heb ik de klantenservice van Dustin gebeld of de laptop op voorraad is. De medewerker bevestigde dit en legde mij uit hoe het kan dat sommige klanten niet tevreden zijn. Uiteindelijk heb ik de laptop besteld. Nog geen 24u later heb ik de laptop al binnen!! Goede en deskundige klantenservice van Dustin!!

Zeer snelle levering!!

Een goede ervaring mag ook zeker gedeeld worden!

Hey Pascal, bedankt voor uw positieve review en uw begripvolle benadering! Zeker een fijne manier om de dag te starten 😊

Telefonisch contact gehad met Dustinhome met een vraag over een product. Deze werd netjes beantwooord. Aangezien ik het product snel nodig had ook gevraagd of deze op voorraad was. Volgens de website nog 38 stuks en dat werd door de medewerker bevestigd. Meteen besteld (was ochtend), waarna ik om 5;00 uur de volgende dag een mail ik krijg met de melding dat het product niet op voorraad is en ik wel te horen krijg wanneer deze wordt verzonden. Voorraadstatus is dus slecht geregeld. Product staat alsnog op voorraad op de website.

Goedemorgen Matje173,

Excuses voor het ongemak, dan gaat er inderdaad iets mis! Zou u zo vriendelijk willen zijn contact op te nemen met klantenservice@dustinhome.nl met daarin uw ordernummer? Dan kunnen we kijken hoe we dit op gaan lossen.

Bij voorbaat dank!

Na het lezen van de reviews hier, was ik in het begin wat huiverig. Maar ik las dat het vooral om printers ging.

Ik heb een iPad gekocht en dat ging goed.

Bestelling was gedaan om 17:00 helaas een half uur te laat voor volgende dag bezorging. En dat vind ik persoonlijk voor een groot bedrijf als deze een beetje nadelig. Ik had wel verwacht dat bestellingen tot 21:00 uur de volgende geleverd zouden worden.

Zoals meer aangeven hier binnen 10 minuten antwoord, netjes en uitgebreid.

Hartelijk dank voor uw review en uw vertrouwen in Dustin!

Bestel een printer omdat zij overal naar voren komen als de goedkoopste Bel ik na 3 dagen op wanneer ik het kan verwachten ''kan wel maanden duren , als we het al krijgen. Je kan beter naar mediamarkt gaan, daar hebben ze wel voorraad'' hebben jullie helemaal niets anders dan ? '' nee er is momenteel weinig te leveren sorry'' Ga dan niet overal lopen adverteren als de goedkoopste Nu nog zien dat ik mijn geld terug krijg

Er valt niets te verzenden ze hebben geen voorraad en dat het maanden kan duren

zeggen wel eerlijk dat ze je niet kunnen helpen

Beste Erik,

Allereerst onze excuses. We vragen ons af of het onduidelijk op de website was dat dit product niet op voorraad was. Zo ja, we horen graag hoe u denkt dat we dit kunnen verbeteren. We staan altijd open voor feedback! 😊

Natuurlijk vinden wij, net zoals u, het vervelend dat de printers maar niet geleverd worden. Door de extreem hoge vraag naar thuiswerk- en gameproducten zijn printers een drama wat betreft productie en leverdatums.

We zoeken natuurlijk graag samen met u naar een alternatief. Neem gerust contact met ons op en we gaan er meteen mee aan de slag. We hebben een groot team van Inkoopadvies en Technische Dienst tot uw beschikking.

Helaas hebben ze in deze gekke corona-tijd leveringsproblemen met printers zoals veel bedrijven maar ik ben ontzettend goed geholpen door Youri van de klantenservice. Echt top, zelden zo goed, snel en uitgebreid meegemaakt!

Hartelijk bedankt voor uw begrip!

Ik heb bijzonder slechte ervaringen met dit bedrijf. Een Liyama beeldscherm besteld, die op voorraad zou zijn volgens de site. Keer op keer werd de ‘verwachte’ leverdatum uitgesteld. Zou vandaag verzonden worden en hierover gebeld met een overigens aardige servicemedewerker. Hij zegt een mail te hebben verzonden naar de verantwoordelijke medewerker over de status. Hij zou me sowieso terugbellen. Nou nee dus, zeer waarschijnlijk niet verzonden maar ook geen belletje of berichtgeving waarom niet en wanneer dan wel. 3 maal is de leverdatum verplaatst en 2 keer niet gemeld. Ik zou dit bedrijf mijden. Volstrekt onbetrouwbaar!

De klantenservice is goed bereikbaar en vriendelijk, maar hij kan nergens antwoord op geven, maar geleidt de vraag door en vervolgens volgt dan geen antwoord. Ook de belofte op terugbellen wordt niet nagekomen

Excuses dat we onze afspraak niet na zijn gekomen. We zullen in het vervolg korter op de bal spelen. Hartelijk dank voor uw feedback, het zal ons zeker helpen te verbeteren.

Webcam besteld voor mijn moeder, de levertijd zou een aantal dagen zijn. Na iets meer dan een week krijg ik een email dat de levertijd weken langer zou duren. Na contact met de klantenservice boden ze aan een vergelijkbare webcam op te sturen. Dit aanbod hebben we aangenomen. Deze kwam wel binnen de verwachte tijd aan. Echter bleek het van het merk Voxicon te zijn (hun eigen merk). En is de kwaliteit waardeloos, extreem veel ruis, foute witbalans, microfoon is praktisch onbruikbaar. Nu via een andere site de orginele webcam besteld, het is de tijd niet meer waard om hier weer achteraan te gaan.

Ga ervanuit dat als er op de website staat dat het in een paar dagen leverbaar is dat hier makkelijk een aantal weken bijkomen.

We vinden het fijn om te horen dat u open heeft gestaan voor een alternatief. Natuurlijk betreuren we het dat het alternatief niet in de smaak viel. We zullen uw feedback meenemen voor in de toekomst. Nogmaals hartelijk dank!

Mijden als de pest. Mag dan wel groot zijn in Zweden maar heeft op deze manier hier geen enkele toegevoegde waarde. Epson Expression Home XP-4100 besteld op zondagavond, op voorraad. Pas dinsdag algemene melding dat de order was aangepast, geen verdere details. De printer stond ondertussen op niet leverbaar. Bij nabellen kon geen fatsoenlijk antwoord gegeven worden. Order toen maar geannuleerd. Printer is ondertussen 20 euro duurder.

Medewerker kwam aan de telefoon niet uit zijn woorden, kon geen antwoord geven. Geld is nog niet teruggestort.

Wanneer u een backorder heeft geplaatst en de prijs verhoogt zich, dan hoeft u natuurlijk uitsluitend het initiële bedrag te betalen.

We zijn wel benieuwd waaruit bleek dat het product op voorraad stond: zag u een groen icoontje van een doos met "X op voorraad"? Zo ja, dan stond dit inderdaad verkeerd vermeld op onze website en is dit reeds opgelost. Desalniettemin bedankt voor uw feedback.

Bijzondere winkel. Ik dacht de 5900X te bestellen maar het bleek een lokkertje te zijn. Aanbieden en vervolgens niet antwoorden op mails en naar verluid ook nog de bezorgdatum achteruit plaatsen? Zo kan ik ook geld verdienen. Jammer.

Als u in de veronderstelling was dat deze per direct leverbaar was dan onze excuses. We horen graag hoe we onze communicatie kunnen verbeteren.

Overigens willen we klanten de mogelijkheid geven een backorder te plaatsen voor producten die niet voorradig zijn, zodat je er ook per direct bij bent wanneer het product weer voorradig is.

We geven natuurlijk iedereen óók de mogelijkheid een bestelling te annuleren. Dan wordt het eventueel al betaalde bedrag binnen enkele werkdagen teruggeboekt, tot op heden is het zelfs zo snel (1 dag) dat klanten er wel eens overheen kijken. 😉

CPU-koeler en fans besteld, levertijd van de CPU-koeler stond op 2-3 dagen. Pakket al binnen na 1 dag! Een ster minder voor verzending omdat ik nooit een track&trace code o.i.d. heb ontvangen en het een beetje onduidelijk was met welk bedrijf mijn pakket nu eigenlijk verzonden ging worden. Maar verder dus top.

Hartstikke fijn om te horen, VroepVroep. Bedankt voor je review en een fijn weekend alvast!

Ik was mij al bewust van de manier waarop dustinhome.nl werkte. Ik kwam nu toch iets tegen wat ik echt nodig had. Ik waagde de gok. Wel met creditcard, dan is er tenminste nog iets verzekerd. De verwachte leverdatum was 1-2-2021. Een dag later krijg ik een mailtje dat die leverdatum naar maart is verplaatst.
Ik geloof wel dat ze het opsturen, maar het is gewoon duidelijk dat ze van te voren al weten dat de leverdatum uitgesteld wordt.

Excuses voor het ongemak, dan zijn we wel benieuwd of u in de veronderstelling was dat het product voorradig was. Wellicht dat u een tip heeft om onze communicatie en informatievoorziening op de website te verbeteren.

Als reactie op Dustin NL: Als er een geschatte leverdatum bij staat ga ik daar van uit. Zorg er voor dat geschatte leverdatum up-to-date blijft. De andere reviews zullen je niet ontgaan zijn, ik ben niet de enige. Wees transparant.

levering van het product klopte totaal niet en is tot 2x toe uitgesteld. Vind het niet erg als iets lang duurt maar wel als er een leveringstijd wordt gegeven van 3 dagen en er na 20 dagen nog steeds niet is.

Een corsair 550 besteld zou er binnen 3 dagen zijn. Blijkt het dat ze die helemaal niet op voorraad hadden, na 20 dagen geannuleerd. Hun leveringstijden zijn dus volledig niet te vertrouwen.

Geld teruggevraagd.

Bedankt voor uw review. Het zou inderdaad kunnen dat er iets is misgegaan, onze excuses daarvoor. We zijn continu bezig met het verbeteren van processen en een scenario zoals deze staat op hoge prioriteit.

Bestelde hier een 5900X. Op hun website stond een levertijd van 2 februari. Geen ramp. Ik begrijp dat die dingen momenteel slecht leverbaar zijn. +/- een week later krijg ik een mailtje dat het leverdatum is gewijzigd naar April.

Ik geef geen "Waardeloos" rating omdat ze wel snel mijn annulering verwerkt hadden, dus daar krijgen ze wel een extra ster voor.

Al in al geen fijne ervaring met deze webshop.

De CPU's zijn inderdaad momenteel erg lastig te leveren. De issue van ETA's op de website vermelden hebben we dus ook reeds opgelost. 😊

Nintendo Switch Grey + SD kaart besteld hier met verwachte levertijd binnen 3-4 dagen, dat werd uitgesteld. Switch was binnen 3 dagen op voorraad, alleen de SD-kaart niet. Grey versie is ook bij andere partijen lastig leverbaar.

Levering iets later dan gepland. De SD-kaart liet langer op zich wachten, echter eigen schuld, niet goed gekeken naar beschikbaarheid.

Snel op mijn mail gereageerd. In het weekend niet bereikbaar.

Bedankt voor uw review! In het weekend werken staat inderdaad op de planning, voorlopig nog even niet.. Wél goed om te weten wat u belangrijk vindt, feedback is altijd welkom.

Scorekaart voor Dustin