Gebruikers over webshop Dustin
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBetaling en bestelling gingen gemakkelijk, betaling liep soepel. De site geeft echter niet de echte leverdatum aan bleek later. Jammer dat ze vervolgens niet op de beloofde datum leveren.
VerzendingLevering werd binnen een dag uitgesteld naar 3 weken later, omdat het niet op voorraad was. De site geeft nog altijd "9 producten op voorraad" aan. Klantenservice geeft (vriendelijk) aan dat "dit een bekend probleem" is. Bestel hier niet als je zaken snel wilt ontvangen.
KlantenserviceKlantenservice was beleefd en heeft order direct geanuleerd. Waren erg verontschuldigend. Echter, dit had niet mogen gebeuren.
AlgemeenVia werkgever bestelling mogen plaatsen bij Dustin. Dit verliep soepel, geen moeilijkheden tegen gekomen in het algehele proces. Zeer tevreden.
VerzendingBestelling kwam netjes in een ruime doos goed ingepakt op tijd aan. Geen beschadigingen van binnen en buiten. Al met al een goede ervaring.
AlgemeenPrima stappen. logische volgorde, prima wijze om 2 adressen op te voeren (factuur en verzend), koppelingen naar betaalprovider en weer terug ging ook goed. laadsnelheid site goed.
VerzendingGoed. PostNL gaat altijd goed. uitstekende kerel die achterom loopt als we niet reageren op de bel. Daarnaast waren de 4 producten goed verpakt (efficient en daardoor duurzaam). daarnaast was de levertijd 1 dag en dat is top!
AlgemeenVia mijn werkgever kon ik via Dustin een scherm bestellen. Doordat deze stuk ging wist ik niet precies waar ik een nieuwe scherm kon bestellen. Kreeg binnen 20 min al een mail terug nadat ik een mail had gestuurd met een aantal vragen. Niet alleen kreeg ik een snelle reactie ook een goed uitleg waarbij duidelijk werd gemaakt hoe ik de bestel procedure werkte en welke interne afdeling ik eerst moest contacten.
VerzendingKreeg de nieuwe scherm binnen een week toegestuurd thuis. Geen 5 sterren omdat ik track & trace code kreeg waardoor ik niet wist wanneer ik kon verwachten wanneer deze werd verzonden.
AlgemeenIk had een 19" legplaat nodig voor in een rack, zij hadden er één op voorraad tegen een goede prijs. Deze is ook netjes de volgende dag bezorgd.
VerzendingWat ik nodig had zat in de doos van de fabrikant, hier weer een overdoos om. Tevens snelle verzending.
AlgemeenHad een uitbreidingsunit nodig voor mijn mesh-wifi netwerk en bij Dustin was de prijs erg schappelijk. Heb elders gekeken maar wordt of niet aangeboden of je betaald de hoofdprijs. Al met al een positieve ervaring waar we zeker nog een keer iets gaan bestellen.
VerzendingZeer snelle levering. Gaat via postnl en dat is prettig. Dan kun je aangeven waar je het pakketje wil laten bezorgen. thuis of ophalen.
AlgemeenEen bestelling gedaan zonder problemen, snelle levering en goede informatie over het verloop van het bestel/levering proces.
VerzendingSnel en goede levering, gewoon bij een postnl afhaalpunt. Pakket zat in de originele doos zonder beschadigingen.
AlgemeenIk wal enkele maanden opzoek naar een goede SSD voor mijn PS5. En ik kwam via Pepper op een mooie aanbieding, namelijk een WD Black SN850X Heatsink 2000GB M.2 2280 PCI Express 4.0 x4 (NVMe), ik had aanvankelijk wat twijfels, gezien de eerdere reviews van de webshop, maar toch besteld.
Levering was vlot en het product was goed.
Precies zoals aangegeven op voorraad en op tijd geleverd met PostNl in de brievenbus. Zeer tevreden,
AlgemeenTplink extender gekocht. Voor ziggo netwerk Geheel tevreden.
Goede prijs en snelle nette levering. Top
Prima levering. Verpakking kwam heel en in goed beschermde doos aan. Bestelling op tijd geleverd
AlgemeenOverzichtelijke website met zowel voor consumenten als zakelijke klanten heldere informatie over de prijzen. Daarnaast uitgebreide specificaties bij de artikelen inclusief type nummers en EAN-codes. Dit helpt bij het nemen van een besluit over een aankoop. Hierbij helpt ook de status van aanwezige voorraad.
VerzendingVerzending gaat snel na het betalen van de aankoop. Producten worden goed en stevig ingepakt. Nagenoeg altijd is de levering de volgende werkdag.
AlgemeenVia Tweakers Pricewatch bij Dustin terecht gekomen. Hadden de voordeligste optie voor de switch die ik nodig had. Site is netjes en duidelijk. Het assortiment is ruim.
VerzendingNetjes kunnen betalen met Ideal. product was goed verpakt en levering was conform indicatie. Verzending ging via PostNL. Niks op aan te merken.
AlgemeenIk heb een aankoop gedaan bij Dustin en alles verliep zoals ik het verwacht. Niks op aan te merken!
VerzendingDe verzending van het product is is ook verlopen zoals je verwacht bij een webshop!
Algemeendat ging goed en zoals het hoort naar mijn idee op de website en met betalen
Verzendingdat ging goed en zoals het hoort naar mijn idee op de website en met betalen
Klantenservicedat ging goed en zoals het hoort naar mijn idee op de website en met betalen
AlgemeenSnelle levering en duidelijke communicatie mbt mail van verzending. Blij met het product, precies zoals omschreven
VerzendingDe levering was netjes optijd bezorgt bij het afgesproken afhaalpunt. Geen slechte ervaring hier mee
AlgemeenGemakkelijk een ubiquiti poe injector besteld, prijs was goedkoopste van het moment. Snelle levering, prima verpakt. Al met al voor herhaling vatbaar dus.
AlgemeenOp zoek naar een specifieke trackball, deze was bij Dustin snel gevonden.Bestelling en levereing waren eenvoudig en snel.
Achteraf betalen is ook fijn.
Goed en stevig verpakt, snel binnen.
Ondanks dat ik een mail had gekregen dat de verzending vertraging had opgelopen, toch sneller binnen dan verwacht.
AlgemeenRedelijk snel bezorgt en goede prijs, website is overzichtelijk. en het betalingssysteem werkt erg goed
VerzendingDe verzening was voldoende, moest een paar dagen wachten maar wel goed ingepakt, en kon zo door de bus.
AlgemeenMakkelijk mijn product gevonden. Deze werd snel geleverd, maar de doos had wel wat kleiner gekund.
AlgemeenMijn product was makkelijk te bestellen en werd vlot verzonden. Er ging veel van de prijs af terwijl er alleen een beetje vuil op de doos zat.
AlgemeenGroot assortiment van producten. In tegenstelling tot andere aanbieders zijn de producten, ook die elders moeilijk te verkrijgen zijn, goed geprijsd. Vlotte verwerking en levering van de bestelling.
VerzendingOp zondagavond na 10 uur besteld en dinsdag gratis thuis geleverd. Via de mail netjes op de hoogte gehouden van de verzendstatus.