Gebruikers over webshop Dustin
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBestelproces via site verloopt prima. Verbeterpunt; minder stappen, meer op 1 pagina invullen/afhandelen. Breed assortiment.
VerzendingGoede verpakking en betrouwbare levertijd. Zou alleen nog iets sneller kunnen naar mijn idee.
Goed geïnformeerd via mail.
Als zakelijke klant heb ik een vaste contactpersoon. Goed bereikbaar en uitstekende afhandeling van vragen
AlgemeenSnelle levering van een voor werk benodigde headset. Deze doet wat ik er van verwacht!
VerzendingKeurig verzonden pakket. De doos had, gezien de inhoud, wel kleiner gemogen. Scheelt verpakkings- en vulmateriaal!
AlgemeenDe enige leverancier die snel kon leveren en goedkoper was dan bij de overige. Snelle levering!
VerzendingHet pakketje is snel aangekomen en te volgen via track en trace. Netjes verpakt in kartonnen doos.
AlgemeenLekker duidelijk en top product. Zocht een Google audiocast alternatief, Dustin had er een met een bereik van 100m 👌
VerzendingNetjes verzonden en goed verpakt waardoor het in goede staat aan kwam. Helemaal goed zo
AlgemeenLian Li Dynamic EVO besteld bij "DUSTIN"
Ik twijfelde eerst mijn Lian Li Dynamic EVO bij Dustin te bestellen, ik had nooit van Dustin gehoord, (via Google gevonden) maar ik waagde het erop en wat een service.
Ik belde voor de zekerheid of deze daadwerkelijk nog op voorraad was (Volgens de website zou er nog één op voorraad zijn)
Deze werk 2 dagen later geleverd (Hemelvaartsdag zat ertussen).
Zag er prima uit en was erg blij met het geleverde product.
Werd optijd geleverd, 2 dagen na de bestelling (Hemelvaartsdag zat ertussen).
Ik was hier supperblij mee, zo kon ik mijn aan mijn PC build beginnen.
Ik belde voor de zekerheid of deze werkelijk nog op voorraad was (Vollgens de site, was er nog één op voorraad) Ik werd zeer vriendelijk geholpen en bevestigd kreeg dat deze op voorraad was, dus meteen besteld.
AlgemeenIfixit pro kit als verjaardscadeau gehaald voor een vriend omdat hij hier 6 euro goedkoper was dan bij andere webshops. Bij de levering stond 1-4 dagen wachten en zelfs met hemelsvaart erbij kwam hij binnen 3 dagen aan. Precies op de dag voor dat hij jarig was
AlgemeenProduct was netjes en stevig verpakt, goede scherpe prijs ten opzichte van concurrenten. Enige puntje ter verbetering is duidelijkheid over verzendenproces. Je kunt merken dat dat nog niet volledig is geautomatiseerd en daardoor duurt het langer dan we inmiddels gewend zijn voor je bevestiging van verzending ontvangt. Je gaat je dan afvragen of het wel goed is gegaan met de bestelling.
Verder top!
Je ontvangt niet meteen bevestiging van verzending dat duurt even. Maakt dat je je afvraagt of de bestelling wel goed is gegaan
KlantenserviceGeen hulp nodig gehad van de klantenservice. Wie weet komt dat nog bij een volgende bestelling.
AlgemeenAanrader;
Geweldige prijs/kwaliteit verhouding, snelle verzending, goede service.
4,12 € verzendkosten is een prima prijs.
AlgemeenHeel gemakkelijk. Ik bestel uit de corporate catalogus en de factuur gaat naar mijn werkgever.
VerzendingHet product (oplaadkabel) voldoet aan de verwachtingen. Het is goed verpakt en precies wat je besteld. Ik ben dus tevreden!
AlgemeenOp 7 mei hier een pc case besteld. Deze was op dat moment nergens voorradig, maar de site gaf aan dat er 6 cases verwacht werden op 13 mei. Echter 13 mei werd 14 mei en 14 mei werd 18 mei.
Uiteindelijk op 17 mei een bericht gekregen dat de verwachte datum weer werd verschoven, alleen in plaats van 1 a 2 dagen, was de nieuwe bezorgdatum 4 juli. 2 hele maanden na de aankoop datum. Ondertussen was de case wel weer voorradig bij andere winkels. Daarom maar mijn bestelling hier geannuleerd en ergens anders wezen bestellen. Het geld was daarna wel binnen een dag terug gestort.
De mails die je moeten infomeren over de vertraging zijn niet super duidelijk. Bij het openen van de mail is het eerste dat je ziet: "Levertijd: 1-4 werkdagen als de producten op voorraad zijn." echter voor de nieuwe datum moet je verder naar onder scrollen.
Kreeg op de dag zelf een bevestiging van de annulering en het geld is binnen een dag terug gestort.
AlgemeenBieden een normale prijs aan en geven eerlijk aan dat ze het product niet op voorraad hebben integenstelling tot bedrijven zoals megekko. Echter wordt je order meerdere keren uitgesteld en de datums die ze geven steeds onduidelijker met teksten zoals "Levertijd: 1–4 werkdagen als de producten op voorraad zijn." Ja godsamme, daar heb je wat aan. Een streef datum ontvang je niet, maar af en toe ook wel waarna die dan weer verzet wordt. Ik zit al sinds 12 april te wachten op mijn order met nu eindelijk een nieuwe streefdatum (vannochtend ontvangen van 30-05-2023!).
Na de laatste mail ben ik eens gaan kijken en wat blijkt? Andere shops hebben het product wel al op voorraad ondertussen (ook écht op voorraad zelf), waaronder ook nieuwe shops (maxict in dit geval als voorbeeld) die er eerst niet tussen staan en nu het nog eens goedkoper aanbieden ook! Order geannuleerd, aan deze tent heb je niks. Ik ga naar maxict die hebben hem wél op voorraad tegen een betere prijs en leveren hem de volgende werkdag.
AlgemeenDe bestelling was makkelijk en snel geplaatst en er is een goede inschatting gegeven van de levertijd. Product was goed verpakt en netjes bezorgd en de kwaliteit van het product zelf is ook goed, de tas kan zeker tegen een stootje.
AlgemeenHier een nieuwe laptop besteld van Lenovo, de G3 14 ACL die ik als tip zag van een mede tweaker bij de Laptop BBG van April.
VerzendingSnelle verzending via PostNL, product was goed stevig verpakt, en werd goed op de hoogte gehouden.
AlgemeenProduct (powerbank) makkelijk te bestellen voorraad staat aangegeven en dat geeft vertrouwen in de levertijd
Echter levertijd was in mijn geval, niet conform de toegezegde levertijd
Mailtje met een antwoord vanuit Dustin was dan weer wel weg correct (geen smoesjes, en gewoon hand in eigen boezem gestoken)
Kortom toch nog goed gekomen
Wat betreft de levering heb ik reeds een toelichting gegeven bij de algemene beoordeling, dus toch nog goed (enkel vanwege de correspondentie via de mail)
Algemeeneenvoudig te bestellen en snel geleverd. de door mij bestelde headset voldoet volledig aan de verwachting. Ik ben er erg blij mee.
VerzendingDe levering was binnen 2 dagen. Zeer snel en netjes aan de deur bezorgd !
AlgemeenMakkelijk te plaatsen bestelling, scherpe prijs, goede e-mail communicatie, zeer snelle levering. Voor herhaling vatbaar.
AlgemeenJe wordt hier echt professioneel geholpen. Tevreden met de bestelling. Ze denken mee met je en dat is erg fijn.
VerzendingSupernsnel geleverd , het bestelde product was binnen 1 dag al binnen! Het product is in goede conditie aangekomen.
KlantenserviceStaan direct tot je beschikking en weten waar ze het over hebben. Had laatst een probleempje met een dockingstation, na 1 telefoontje hadden ze mij goed geholpen.
AlgemeenGeweldige service, ik zal zeker nog een keer van deze winkel gebruik maken. Het pakket kwam op tijdens.
AlgemeenVery good experience and they are fast at shipping it. I got my packet in very quickly.
AlgemeenProducten snel en netjes geleverd, het aanmelden van de retour ging wel omslachtig en retourkosten moest ik zelf betalen.