QNected

Gebruikers over webshop QNected

Na het kopen van een nieuwe tv, soundbar en al eerder een PS5 was het enige dat mijn setup nog miste goede bekabeling. Om deze compleet maken begon mijn zoektocht. Dat het hdmi 2.1 moest worden was duidelijk, want Dolby Atmos en UHD, HDR, VRR.

Uiteindelijk bij QNected uitgekomen die als enige in Nederland hdmi.org certificated kabels verkopen!! Nou, dan weet je in ieder geval zeker dat je goed zit :)
Zodoende twee kabels besteld, netjes de volgende dag binnen.

Er staat dat een toelichting verplicht is als de beoordeling waardeloos of slecht is. Nou, dat is die echt niet. Hij is uitstekend. Netjes de volgende dag, goed verpakt, geleverd. En zo kom ik ook aan mijn 15 verplichte woorden.

Heel vriendelijk en persoonlijk, zo zie je het niet vaak meer.

Ik had een vraag gesteld via Whatsapp, kreeg dat in eerste instantie geen reactie op. Omdat ik niet langer wilde wachten had ik de kabels gekocht en dit vermeld via chat. Werd ik de volgende dag gebeld met excuus, dat hij er vanwege drukte (nieuwe levering) niet aan toe gekomen was eerder te bellen. Kreeg ook nog antwoord op mijn vraag. Voelde heel goed dat Cedric de moeite nam om te bellen en uitleg te geven waarom ik niet eerder een reactie kreeg. Ondanks dat ik de kabels toch al besteld had.

Paar dagen geleden een Samsung 4K televisie gekocht. Had een nieuwe hdmi kabel nodig om de PS4 pro aan te sluiten. Zag helaas door de bomen het bos niet meer en heb maar een bericht gestuurd naar de klantenservice die me vriendelijk te woord hebben gestaan.

Prima, vrijdag besteld en zaterdag in huis ondanks de kerstdrukte.

Duidelijk en vriendelijk.

Scorekaart voor QNected