Alarmsysteemexpert.nl

Gebruikers over webshop Alarmsysteemexpert.nl

Ik ben altijd kritisch naar webshops zonder reviews op Tweakers. Alarmsysteemexpert.nl heeft elders echter wél reviews, dus toch geprobeerd. Prijs van het bestelde product is goed (rest van het assortiment niet bekeken), laagste uit de Pricewatch en toch gratis verzonden. Al met al uitstekend bevallen: goede prijs, en weliswaar niet met de reguliere pakkettenstroom mee, maar toch de volgende avond bezorgd.

Ik bestelde na werktijd. Het bestelde product is geadverteerd als "voor 23:59 uur besteld, morgen in huis". Technisch gezien klopt dat, maar het gaat daarbij wel om een _avond_ levering de volgende dag :) Voor zakelijk gebruik is dat dus veelal "overmorgen". Dat was mij bekend en voor mij dus geen issue. Eerder op de dag bestellen is overigens wél gewoon volgende-dag-bezorging via PostNL.

Update na een week: ik word wel gestoord van het aantal verzoeken om een review via de eigen website en externe platforms... En dat terwijl ik juist uit eigen beweging op de dag van levering deze review al heb geplaatst 8)7

Prima site met duidelijke omschrijvingen. Ze hebben het hele assortiment van Ajax security systemen, met duidelijke toelichting. Prima marktconforme prijzen. Het bestelproces verloopt soepel en duidelijk.

Ik had 's ochtends besteld en had de optie om dezelfde dag te laten bezorgen. Dat werkte perfect, 's avonds stond de bezorger netjes aan de deur.

Scorekaart voor Alarmsysteemexpert.nl