Adivo

Gebruikers over webshop Adivo

Er waren nog geen reviews van deze shop. Toch besteld op basis van een klein aantal google reviews. Bestelling gedaan van diverse artikelen, track en trace ontvangen en precies volgens afspraak pakket ontvangen. Echter dat was een deel van de bestelling. Mail gestuurd, heel snel antwoord gekregen dat de rest uit een ander depot moest komen en dat er iets mis was gegaan. Dezelfde dag is de rest van de bestelling verzonden. Foutjes maken mag, en daar wordt op een correcte en vriendelijke manier mee omgegaan. Ik zou hier zeker nogmaals bestellen.

Eigenlijk staat alles al in de algemene beoordeling, kortom prima.

Eigenlijk staat alles al in de algemene beoordeling, kortom prima.

Als leek in het land van de scanners was na een telefoontje heel veel meer duidelijk.Daarna eenvoudig het artikel wat ik zocht gevonden en besteld.Had na ontvangst van de scanners toch nog enkele vragen van technische aard die met kennis van zaken door de afdeling support vakkundig werden opgelost.Ik kan dit bedrijf daarom ook bij iedereen aanbevelen.

Bestelling keurig verpakt ontvangen met alle handleidingen erbij.

Superieure service van met name Anoesjka van der Heijden.Zij hielp ons met niet aflatende inzet bij het uiterst slagvaardig oplossen van technische vraagstukken.

Scorekaart voor Adivo