Gebruikers over webshop ajaxsecurity.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOp zoek naar een goed alarmsysteem anno 2020, keurig te woord gestaan en heldere uitleg over wat wij precies nodig hadden.
VerzendingSnelle levering, keurig geleverd.
KlantenserviceUitstekend advies en je merkt dat ze veel ervaring hebben, super!
AlgemeenUitgebreide telefonische uitleg gehad, keurig te woord gestaan. Helemaal blij met me aankoop en het systeem werkt geweldig.
VerzendingLevering binnen 24 uur, keurig!
KlantenserviceNemen rustig de tijd om alles uit te leggen, zelfs als je nog vragen achteraf hebt kun je altijd bellen.
AlgemeenOfferte opgevraagd, snelle reactie en keurige uitleg over het systeem. Installeren ging moeiteloos en zelfs met vragen kun je altijd bellen!
Verzendingkeurig verzekerd en de volgende dag (op een zaterdag) ontvangen, geweldig!
Klantenserviceveel kennis van zaken, heldere uitleg.
AlgemeenOnze vereniging is bezig een pand te verbouwen, en daarbij is behoefte aan een alarmsysteem. Na enig onderzoek kwam ik bij de producten van Ajax uit, en dus ook op AjaxSecurity.nl
De site ziet er op het oog heel vriendelijk en gebruiksvriendelijk uit, maar helaas mist soms essensiële informatie. Zo had ik misschien beter moeten lezen, maar bij een startpakket zit geen sirene. Het zelfde geldt voor het ophangen van bewegingsmelders, zitten hier standaard montageplaten bij? De site is hier niet duidelijk over. Dus voor de zekerheid maar extra bijbesteld, wat achteraf niet nodig was.
Ik had de bestelling op woensdagavond geplaatst, in de hoop op zaterdag te kunnen beginnen met montage. Maar goed, voor 23:59 besteld, dan gaat het de volgende dag nog op de post. Maar helaas, geen verzendbewijs/trace code. Ik heb die donderdag gemaild met de vraag waar trace code blijft, en ik krijg die vrijdag een reactie. Blijkt er een storing te zijn bij DHL... goed, omdat de zaterdagbezorger van DHL mijn huis voorbij reed had ik het pakket pas maandag binnen.
Ik heb later een tweede bestelling geplaatst (o.a. die sirene) maar wederom kwam niet uit wat werd beloofd, het pakket werd pas na 2 dagen verstuurd ipv dezelfde dag.
Ik wil een onderdeel retour sturen, en daarover heb ik contact gezocht met de servicedesk. In eerste instantie kreeg ik een kort antwoord terug, en heb ik de genoemde spullen op de post gedaan. Maar helaas heb ik nog geen geld terug en krijg al meer dan een maand geen reactie van de servicedesk.
AlgemeenBestelling ging redelijk eenvoudig.
Levering ging ook goed, duurde wel iets langer.
Na installatie bleek het bedieningsapparaat niet goed te functioneren.
Zie verdere onder klantenservice.
Levering ging goed, iets verlaat.
KlantenserviceN.a.v. defecte bedieningsapparaat contact opgenomen met klantenservice en bedieningsapparaat ter vervanging/reparatie aangeboden. Daarna bleef het stil, Geen reactie. Ook kon ik de klantenservice niet bereiken. Steeds een antwoordapparaat met de melding dat medewerkers in gesprek zijn. Ook 2 x e-mail/contactformulier ingezonden met verzoek om reactie contact op te nemen. Maar tevergeefs.
Dus nu al 2 weken wachten zonder reactie, bericht en resultaat.
AlgemeenDe bestelling is snel verwerkt en werd dan ook vlug thuis geleverd. De installatie van het systeem is super makkelijk en draadloos! Ik ben heel blij met dit alarmsysteem.