Gebruikers over webshop BVA Auctions B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe kwaliteit van de omschrijving/grading komt niet overeen met de daadwerkelijke kwaliteit van het product. Opzicht niet zo een punt, maar geld terug krijgen word onmogelijk gemaakt zonder rechtzaak. Het verschil in kwaliteit is ook niet een beetje. Vriendin heeft op mijn aanraden een A+ grade(zo goed als nieuw, batterij in topconditie volgens de website) laptop gekocht, maar er zit een dikke kras in het scherm(en de bijbehorende streep van pixels die defect is), de batterij is waardeloos, de spatie op het toetsenbord blijft hangen en er is interne bedrading zichtbaar in de oplader. Als ik deze laptop zou graden zou ik hem de laagste grade mogelijk geven.
KlantenserviceZoals hierboven dus beschreven. Product voldoet niet aan de door hun opgegeven veilingomschrijving maar verschuilen zich achter het feit dat consumenten geen rechtzaak beginnen voor dergelijke bedragen.
Wat mij betreft kant en klare oplichting. Hedendaagse mafia.
AlgemeenInloggen, bieden, afrekenen, allemaal geen probleem bij BVA maar daarna begint de ellende pas echt, helaas niet werkend artikel gekregen van een thuisbezorgveiling met 1 jaar garantie, consumentenrecht is van toepassing, Geen reactie op mail, chat is onmogelijk alleen een chatbot, telefonisch onbereikbaar! Van ellende contact opgenomen met de “seller” deze heeft meteen een retour label aangemaakt en BVA verzocht mij te crediteren, zoals bij bijna iedereen geen enkele reactie, de seller heeft nog 3x! BVA verzocht mij te crediteren, na ruim 6 weken eindelijk gecrediteerd! Tot een paar jaar geleden was BVA een goed bedrijf wat ook bereikbaar was, nu riekt het naar oplichting!
VerzendingBinnen de termijn geleverd, helaas los in een doos
KlantenserviceOnbereikbaar! Geen contact mogelijk! Aangesloten organisaties zoals thuiswinkel enz enz moeten echt actie gaan ondernemen
AlgemeenLange duur, 2 weken, tussen bestelling en levering door eindleverancier, een IT destructiebedijf in het oosten van het land. NUC zat geen stroomkabel bij (ook niet zichtbaar op de foto). Maar er is geen lijn in de teksten (soms staat er bij “zonder kabel”) te ontdekken, dus afwachten wat je krijgt. Gebruikersaccounts van de school waar de NUC vandaan kwam stonden er nog op (geen poging gedaan om deze te benaderen). Maar met een adressticker erop wel slordige bedrijfsvoering. NUC doet het verder prima.
VerzendingComputer gewoon los in een doosje gegooid, geen bubbel-plastic. 2 weken na aankoop pas binnen. Wel bezorgcode binnen 3 werkdagen maar vervolgens geen beweging. DPD ook zo’n waardeloos bedrijf.
KlantenserviceGeen reactie op chats. AI-bot waarop alle routes doodlopen. Kansloos.
AlgemeenJarenlang klant maar recent een zeer nare ervaring. Een Eurom Alutherm 2000 wordt behoorlijk beschadigd toegeleverd. Opde foto was niets te zien. Bij de concrete beschrijving stond 'gebruikerssporen'. Verder stond in algemene termen dat het toestel defect, beschadigd kon zijn. Dit staat niet vermeld in de concrete beschrijving. Eén medewerker zegt toe voor 20% reductie. Een volgende medewerker stelt geen reductie. ... Verdere communicatie blijkt niet mogelijk. Voel me bedrogen en door BVA Auctions en door Triple J Online die uiteindelijk de afzender blijkt te zijn en in het geheel niet antwoordt.
VerzendingProduct beneden alle peil. Aangeboden als retourgoed met gebruikerssporen. De Facto zwaar beschadigd.
KlantenserviceEerst wordt een reductie beloofd van 20%. Vervolgens komt een andere medewerker die geen reductie toekent. De verdere communicatie wordt genegeerd en verwijderd!
AlgemeenSterk uiteenlopend product aanbod, van auto's tot zeegaande zeiljachten maar ook gadgets, huishoudelijke producten, kantoorapparatuur. Veilingen waarbij je het product zelf moet ophalen (bezorgdiensten kunnen worden ingeschakeld maar zijn erg duur) maar ook veilingen met bezorging (maar dat kan ook fout gaan). De consumentenproducten zijn sterk uiteenlopend in kwaliteit als het onbekende merken zijn vaker matig.
VerzendingDit keer prima. Is ook wel eens zoekgeraakt. Over het algemeen oke, mijn retourzendingen gingen altijd goed. Kreeg ook wel eens iets wat ik niet besteld had (en mocht het houden, de bestelling kwam later in orde).
KlantenserviceVroeger nog wel eens telefonisch bereikbaar, nu amper zoals tegenwoordig gebruikelijk is en moeizaam /trage reactie via de e-mail. Ergens wel logisch want ze veilen voor jan en alleman en zijn ook afhankelijk van de opdrachtgever van de veiling.
AlgemeenOnbereikbare oplichters. Pakken je geld, maken heel veel fouten, nemen geen verantwoordelijkheid en zijn totaal onbereikbaar.
VerzendingOp de ophaaldag was er geen begeleiding en waren mijn gekochte goederen door anderen meegenomen.
KlantenserviceZe beloven binnen 2 weken (=asburd lang voor diefstal) bij jet terug te komen. Doen ze natuurlijk niet. Jammer dan geld kwijt!
Algemeenniets op hun rekeningen, ze hebben altijd een excuus om je bedrag niet te betalen, zelfs niet bang voor wetten geschreven op EU officiële ' websites, ik ga achter ze aan voor het opeten van mijn geld,
Het is zeer raadzaam om extra voorzichtig te zijn en ze niet te vertrouwen omdat ze met je spelen als je niet op de hoogte bent van het online aankoopbeleid.
ze zullen niet meer reageren op e-mails zodra ze je niet meer willen betalen!!!
ergste dat ik ooit in mijn leven heb gehad, ze reageren niet eens op me als ik ze de officiële wet laat zien
alles naar mij gooien, inclusief bijzaken waar ik niet eens van weet en zeggen dat ik daar verantwoordelijk voor ben omdat zij niets bezitten en dus niet verantwoordelijk zijn.
gewoon met alles lopen zodat ze niet hoeven terug te betalen.
AlgemeenYou are dealing with a company that will use some text to mislead you and hide the truth just to make money.
To keep it short: I bought an Electric bike with many pictures provided and a description that they haven’t tested the battery….
In a magical way, the only part that they didn’t provide a picture of is the damage to the battery, yet there are pictures even from the grass on the wheels.
Now because the description says we didn’t test the battery, It gave them the excuse to say that we are not obligated to provide you a picture or note or hint from Physical Visional damage that you can see from 5 meters away.
In short: Honesty is not the practice but misleading and hiding.
What you buy online is a big Gamble as provided Info is MISLEADING on purpose.
They did send the Item but there was no clear communication between the Auction house and the seller and still, after one week I get an email that they will send the units.
Klantenservicetakes a few days to answer a simple question If they answer, I had to send a few emails and use a chat box...
one-sided and cunning customer service.
AlgemeenOplichters !!! AirPods Pro gekocht waren zowel op de website als op de factuur verkocht als “echte” Apple AirPods. Toen ik ik ze bij Apple heb binnengebracht bleek dat het “fake” waren. Toen ik ze daarmee heb geconfronteerd (officieel rapport van Apple) … geen reactie meer sinds meer dan een maand ( waar ze normaal binnen 1 à 2 dagen antwoorden) Ik ga nu een officiële klacht gaan indienen in de hoop dat er snel een oplossing komt.
VerzendingOk niets speciaals over te vertellen
KlantenserviceReageren niet meer na dat ik,ze het officieel rapport van Apple heb doorgestuurd.
Klantenservice Onwaardig. Lijkt er steeds meer op dat het geen veilingsite is maar een helingsite
AlgemeenBVA zijn oplichters Geef iedereen een tip wil je iets kopen via BVA google eerst de verkoop prijs !! bijvoorbeeld
Het punt is dat ik dacht dat het om merk ondergoed ging dus ik zag dat er 3 voor TWV 45 euro staat vermeld.
Ik denk dat je wel van BVA kan verwachten dat ze wel eerlijk zijn met de TWV prijzen.
Maar nee ik kreeg de boxers binnen en ik zag dat het gewoon troep is en ging google en ik zag dat ze gewoon 3 voor 12,95 kosten!! en gratis verzenden!
De medewerker van BVA en de klantenservice beoordelen je klacht ..snap je natuurlijk word je afgewezen om dat ze puur over je rug geld willen verdienen met misleiding om de prijzen veel hoger neer te zetten dan wat het is!
Dus ik vind dat er ten eerste gelogen is over de TWV prijs want als je deze prijs ziet ga je ook er voor bieden.
Dit ondergoed is gewoon normaal 3 stuks voor 12,95 en inkoop 0,90 cent ex btw. kom je makkelijk achter
Vind het ook triest dat jullie als BVA in mijn ogen ongeloofwaardig worden als u dit toelaat met valse TWV prijzen.
Dit is misleiding want ik als klant bied je op een zekere hoogte en ik moet u eerlijk zeggen dat ik nu echt beter opgaat letten als ik iets koop bij jullie.
Want dit heet gewoon bedonderen klant misleiden als iets bijvoorbeeld normaal 12,95 kost (incl verzending) dan mag er geen TWV 45 euro staan.
DUS LET OP BVA MISLEIDJE MET VALSE TWV PRIJZEN!!
vaak er achter na bellen wat zei doen klopt als ze het geld maar binnen hebben daarna kan je zelf achter je spullen aan
Klantenservicedoen niks voor je en ja je hebt betaald en dan begint de ellende bij deze oplichters
AlgemeenGewoon slecht. Totaal geen bemiddeling of enkele empathie. Komen niet met een oplossing. Verbreken gewoon de telefoonverbinding
VerzendingDrie avonden tot 21.30 uur op kantoor gewacht. De leverancier zou 30 min voor levering bellen. Komen met smoesjes, na zelf temoeten bellen dat de auto stuk is. Terwijl ze de spullen niet meer hebben.
KlantenserviceWachten al weken op levering op de zaak. 4 avonden voor niets op de zaak gebleven. 600 euro veiling en overige kosten betaald. Levering nog steeds niet compleet. Oplossing hetgeen dat niet compleet is mag in op eigen kosten naar Amersfoort brengen. BVA vind dit gewoon normaal.
AlgemeenIk heb regelmatig bij BVA Auctions gekocht en regelmatig gaat het fout
Heb nu een pvc vloer gekocht 54m2 waar beschadigingen aan konden zitten op de punten maar er moet gezaagd worden dus geen probleem na thuiskomst van 200 km rijden gingen we de volgende dag aan de gang en al snel waren er grote problemen, de stroken paste niet in elkaar, naar onderzoek bleek het om 2 verschillende partijen te gaan waardoor ik niets aan de vloer heb, ook bij het natellen van de vierkante meters ging het maar om 44m2. Toen contact gelegd en na veel moeite contact naar 2 weken enn ze vertelde me dat ze niets voor mij konden betekenen
Nu na 4 weken zitten we nog op de beton
Contact leggen is zo goed als onmogelijk
En gelijk krijg je nooit
AlgemeenIk heb zoveel mails gestuurd naar bva om mijn acount te laten verwijderen maar ze reageren nie op ,ik vetrouw bva niet en vind dat er gesjoemeld wordt met biedingen en denk dat medewerkers van bva bod omgoog krieken om zoveel mogelijk geld te verdienen, en ze zetten producten online die incompleet zijn of ze zijn beschadigd ,ik vind bva grootste oplichting website ooit.
AlgemeenVeiling gewonnen maar ze konden het niet leveren. Uiteindelijk het geld teruggekregen. Beetje jammer. Site is vaak onoverzichtelijk en echt koopjes scoren is er niet bij.