CDRwinkel.com

Gebruikers over webshop CDRwinkel.com

Ik was op zoek naar G4 halogeen lampjes. Gewoon met Google gezocht naar die lampjes en kwam op CDRWinkel uit als de goedkoopste aanbieder.
Een opdracht ingeschoten, betaald via IDEAL en alles ging lekker vlot.
Email met bevestiging en bij alle stappen netjes op de hoogte gehouden.

De lampjes waren heel vlot verstuurd. TNT kwam het pakketje afleveren voor 11.00 uur in de ochtend.
Het spul weegt eigenlijk niks ;).

Snelle levering in ieder geval. Zal ze eens in de smiezen houden als ik in de toekomst weer wat nodig heb.

Duidelijke doch gedateerde website.
Heel erg veel producten aangeboden.

klein nadeel zijn de hoge verzendkosten. Erg jammer dit. Anders zou ik veel vaker hier bestellen.

Erg snelle verzending. Ik had gisteren besteld en vandaag het pakketje al binnengekomen.

Aangezien ik al wat eerder besteld had bij deze winkel was ik al in bezit van een account. Met behulp van deze account kun je een favorieten lijst maken. Van tijd tot tijd bekijk ik het aanbod en zet ik de artikelen die ik wil bestellen bij elkaar in die lijst.
Is er voldoende verzameld dan kan ik vanuit dit lijstje met favorieten snel een bestelling maken.
Er kan zonder extra kosten via credit card besteld worden, dit vind ik een voordeel.

Omdat ik de verzendkosten behoorlijk hoog vind, wacht ik meestal tot ik voldoende artikelen heb verzameld dat er geen verzendkosten meer worden gerekend. Na bestelling en betaling wordt een bevestiging per mail verstuurd, waarin ook een link staat naar de bestelstatus, zodat deze makkelijk te bekijken is.

Dezelfde avond wordt er per mail gemeld dat mijn bestelling aan de vervoerder is overgedragen, in deze mail staat ook de track en trace code, met de vermelding dat deze vanaf de volgende dag gevolgd kan worden.
De volgende dag werd de bestelling keurig afgeleverd door TNT.

Mijn bestelling was keurig verpakt: per artikelnummer in bubbelplastic bij elkaar gepakt, vervolgens in een doosje waarna de vrije ruimte netjes is opgevuld met stukken foam. De doos was netjes dicht getaped.

Nog niet nodig gehad.

Dit was mijn eerste bestelling bij CDRWinkel.com, en zal ook zeker niet mijn laatste zijn. De site is vrij duidelijk, en eigenlijk iets té simpel.
Het bestellen ging vrij makkelijk.
Ook werd ik via de e-mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling.
Ik werd gemaild met:
- Bestelbevestiging
- Vertrek van mijn bestelling
Ik heb 3 CD spindels gekocht, en die heb ik betaald met iDEAL.
Het enigste nadeel van de shop vond ik dat de verzendkosten nog al duur waren.
Er was wel een misverstand ontstaan, en daar werd ik uitstekend geholpen door de helpdesk.

De bestelling was op tijd, aangezien de dag van bestellen 's avonds was.
De bestelling was erg goed verpakt, de 3 spindels waren op elkaar gezet met van die nopjesplastic, die vervolgens weer in een doos zat.
Er werd gebruikt gemaakt van Track&Trace, en daar ging het eigenlijk mis met TNT Post.
Er stond namelijk onder dat het pakketje naar België verstuurd zou worden, met het goede adres, maar dat moest Nederland zijn.
Ik kwam hier net na sluitingstijd van de helpdesk achter, en heb een dagje afgewacht.
Ik zou waarschijnlijk in de avond thuis komen, dus ik had ze maar eventjes van te voren gebeld.
Volgende dag heb ik ze gebeld, en ze zeide dat het wel vaker gebeurde. Dit lag niet aan CDRWinkel, want zij hadden op het label gewoon Nederland gezet. Hij vertelde mij ook dat het pakketje al binnen was.

Toen ik aan het einde van de middag keek, had TNT Post het waarschijnlijk al door, en hebben zij het veranderd naar Nederland.
Dezelfde dag werd het pakketje afgeleverd.

Ik werd zeer goed geholpen toen het land verkeerd was aangeduid bij Track&Trace. Dit was dus top!

Ik ben hier al een tijdje vaste klant. Ik ben nog nooit teleurgesteld. Website is duidelijk. Iedere stap in het leverproces wordt netjes met een email gemeld.
Prijzen zijn netjes.

Bestelling wordt snel geleverd: ik heb nog niet langer dan 4 dagen hoeven wachten in al die jaren.

Bestelling zat keurig in een plastic doosje met luchtkussentjes. De onderdelen waren nog eens stevig verpakt met noppenfolie en tape.

Bestelling is te volgen met track en trace.

geen ervaring mee

Prima winkel, altijd vlotte leveringen en goede aftersales.
Ik zou graag zien dat zij alles zouden verkopen wat ik ooit nodig zou hebben, dan hoef ik niet telkens op zoek naar een andere webshop!

De bestelling bij CDRWinkel.com heb ik altijd binnen 3 dagen in huis. Beter kan ik mij niet wensen! Ga zo door!

Er is een product defect gegaan. CDRWinkel.com heeft mij op een zeer vlotte wijze uitmuntend gecompenseerd. Echt formidabel!

Website ziet er redelijk uit, wat simpel, maar het is functioneel. Netjes bevestiging van bestelling (pak Verbatim DVD's en Colour Fix Spray).

Prijzen zijn goed.

Helaas geen voorraadindicatie.

Netjes verpakt in neutrale doos. De spindel dvd's was omwikkeld met nopjesfolie en de dop van de Colour Fix Spray was met tape vastgeplakt zodat deze niet kon losraken!

De doos was verder opgevuld met zo'n plastic luchtkussentje.

Kortom, prima dus en beter verpakt dan bij Opus.

Track en Trace werd vermeld op de site, hier geen email van gekregen maar ik vermoed dat dit door het spamfilter van Ziggo komt.

Op 2 feb besteld, 3 feb al in huis, prima dus!

Op donderdag een bestelling van meerdere artikelen geplaatst. Op vrijdag een mailtje ontvangen dat een besteld product niet leverbaar was. Ik kreeg de mogelijkheid de bestelling voor dat artikel te annuleren of een vervangend artikel te bestellen. Ik heb toen voor annulering gekozen. Achteraf toch niet de juste keuze geweest. Telefonisch contact opgenomen en er werd gelijk een vervangend artikel in de bestellijst geplaatst.

De grote zending (enkele dozen) werd netjes op zaterdag geleverd. Enkele dvd-doosjes waren beschadigd. Vermoedelijk te wijten aan ondeskundig handelen van de bezorger. Alle artikelen waren geleverd.

Artikelen snel te vinden en bestelling was eenvoudig te plaatsen.
Genoeg betaalopties en steeds mailtjes met status en trackingnummers.

Geen levertermijn genoemd, maar iets langer dan de meeste enthousiaste reviews hier noemden.
Goede verpakking. Trace gaf 's ochtends aan dat chauffeur was vertrokken en 's avonds werd pakket bezorgd; blijkbaar zaten we aana het eind van z'n route.

Niet nodig gehad.

zeer makkelijke website, met genoeg keuze.
heb hier nu verschillende keren wat besteld en iedere keer werd het de volgende dag alweer geleverd.
ze hebben ook leuke promoties.

zeer goede verzending en ook snel.
de ene dag besteld om 4 uur en de volgende dag alweer in huis.
zit altijd goed verpakt in doos met plastic luchtkussens.
en een enkele keer een verassingkje erbij.

nog nooit nodig gehad.

Alweer de zoveelste bestelling hier geplaatst.Altijd goede ervaringen. Scherp geprijsd, voldoende keuzemogelijkheden, bij acties nog extra korting.

Stevig verpakt in kartonnen doos met genoeg opvulmiddel
Verzending met TNT en track and trace volgens TNT-tarief. Geen extra "adminstratiekosten" of andere verborgen kosten

Nog niet nodig gehad in al die tijd

Website is goed, maar kan wat overzichtelijker.
Email bevestiging / status updates werken goed.

Maandagavond laat besteld, woensdagmiddag in huis. Alles keurig geleverd en goed verpakt.

Ik heb al meedere keren bij deze winkel besteld.
Website is overzichtelijk, erg handig is ook de review van klanten over producten. Naast de "core" buisiness, nl. writable media, hebben ze nog wat andere categorieën.

Geen indicatie van levertijd, maar tot nu toe werd bij mijn bestellingen alles zeer snel geleverd.

Prijzen zijn goed te noemen. Betalen via overboeking, creditcard, ideal en paypal (alleen creditcards !).

Boven de €120 geen verzendkosten.

Nette statusupdates via de mail.

Aangezien ik meestal zoveel bestel dat ik geen verzendkosten hoef te betalen, krijg ik alles in een flinke doos binnen. Zonder uitzondering goed verpakt, alles individueel verpakt en goed opgevuld.

Track en trace via statusupdate.

Goede website, eenvoudig, maar erg lekker om rond te neuzen, geen poes pas. Bij bestelling een bevestigingsmailtje. Bestelling is via de site volgen. Als de bestelling de deur uit is, krijg je een mailtje. Prijzen liggen er goed, was op zoek naar Taiyo Yuden DVD + en gevonden voor een lage prijs. Betaalmogelijkeheden zijn erg goed en je hebt ruime keus.

Vrijdagmiddag besteld (13:30 uur) en de volgende dag stond de postbode voor de deur. Een zeer snelle levering. Alles was goed verpakt in 1 doos met luchtkussen er kon niks beschadigen. Alles is te volgen via Track & Trace. Bij sommige webwinkels moet je voor 13:00 uur bestellen om het de volgende dag te laten leveren, maar niet bij de cdrwinkel. Dit wordt mijn standaard computer winkel online.

Niet mee te maken gehad.

Taito Yuden DVD+R gezocht en besteld omdat ze hier het goedkoopste waren (incl. verzendkosten) En nog een CD marker en muismat.
Besteld, betaald en de volgende dag was de bezorger al langs geweest. De dag daarna uiteindelijk netjes ontvangen.

Goed verpakt geen problemen mee.

Scherpe prijzen en zeer overzichtelijke site, belangrijk punt is dat de mediacode wordt vermeld (en correct is!)

Ik doe hier al flink wat jaren mijn aankopen, vrijwel altijd volgende dag binnen (mits optijd besteld)

Ben al een aantal jaren vaste klant, ook wel eens andere shops geprobeerd, maar toch definitief voor cdrwinkel gekozen omdat ik erg tevreden over ze ben. Eenvoudige maar zeer effectieve site. Alles binnen een paar kliks voorhanden.
Ook de aanbiedingen via de nieuwsbrief zijn een perfecte manier om je koopjes uit te zoeken.
DVD's waren weer aardig op aan het raken dus het werd tijd voor een nieuwe voorraad.
Gebruik ze eigenlijk ook altijd voor zaken als Compressed air, gewoon omdat ze het hebben. Deze keer ook een muismatje erbij gedaan.

Alle 4 de items zaten keurig in één doosje. Naast het feit dat alle 4 de items individueel waren ingepakt in bubbeltjes plastic was de lege ruimte ook opgevuld met pakkingsmateriaal. Netjes dus.
Gisteren in de middag bestelling gedaan, uurtje later mailtje dat het verzonden was incl. track and trace. Vandaag aangeboden op mijn werk.

Niet nodig gehad bij deze bestelling.

In de afgelopen jaren blijft de leverancier mij verbazen.
De website is nog steeds simpel maar zeer logisch opgebouwd, nooit geen foutmelding gehad, alles in voorraad en na ontvangst van de betaling gaat de zending binnen 24 uur weg.
Communicatie verloopt goed als je ze nodig hebt en ook wensen m.b.t. leverdata wordt geaccodeerd.Ik ben blij met de uitbreiding van het assortiment

Zending was zeer goed verpakt, zoals je mag verwachten bij een zending als deze.

Niet nodig gehad, alles (goed) geleverd.

Deze club blijft me maar weer versteld laten staan....

Gisteren eind van de dag een bestelling geplaatst, met de gedachte dat deze dan maandag (misschien) bezorgd zou worden, ivm de feestdagen/vakanties/etc...

Binnen 5 minuten netjes een bevestiging van de bestelling in de mailbox, en nog geen anderhalf uur later een verzendbevestiging!

Hallo... zitten we daar te staren naar een LCD-scherm in afwachting van een bestelling ofzo? ;)

De bestelling was dus vanmorgen met de postbode al hier!

Serieus... dit is voor mij wederom een groot voorbeeld van hoe spullen via internet aanschaffen OOK kan gaan...
Deze jongens hebben er duidelijk een paar beste beentjes bij zitten, en dat merk je.

Deze keer, voor het eerst in een stuk of 15 bestellingen, 1 barstje in de bodem van een spindel....
Maar da's meer een puntje dat denk ik de postbode aan te rekenen is, dan CDRwinkel... De spindel zelf met het barstje was niet van bijstere goeie kwaliteit... Aangezien de schijfjes die daarin bovenop zaten niet waren voorziet van die schuimrubber ringetjes.
Daardoor hadden de schijfjes vrij spel in de wagen van tante-pos..
De eerste twee schijfjes hadden daarom een paar hele lichte krasjes op de brand-zijde...

Verder was alles individueel ingewrapt met bubblewrap, en de doos opgevuld met opvul-karton, tegen het schuiven...

Tot dusver nooit gebruik van hoeven te maken, maar als het enigzins op de rest lijkt, dan zit dat ook wel goed...

Website duidelijk, bij de DVD's wordt netjes de Mediacode aangegeven.
Waar ik door een brakke levering via een andere webwinkel achter ben gekomen. Merken van de DVD's waren hetzelfde.
Melding van bestellingsverloop up to date

Bestelling werd op tijd bezorgd, verpakking was degelijk echter bleek er tijdens het verzend proces wat verkeerd te zijn gegaan. Verkeerde adressticker op het verkeerde pak. Dus verkeerde product.
Toch voldoende voor de afhandeling van de verzending en hoe het pakket werd verpakt. Zie verder aftersales

26-11 pakket bezorgd, deze was foutmelding zelfde dag via de mail, reactie kwam iets meer dan twee uur later (12.00 fout gemeld en iets over 14.00 uur reactie)
Excuses
Pakket wordt alsnog bezorgd
fout bezorging werd opgehaald

27-11 eerste poging tot bezorging
28-11 bezorgd.

In vervolg houdt ik mijn bestellingen maar gewoon bij deze shop

Scorekaart voor CDRwinkel.com