Gebruikers over webshop Hardware Wallet Online
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenProduct word geleverd zoals het hoort, daar niets op aan te merken.
Een simpele vraag, daar word op gereageerd dat ze daar niet zo snel antwoord op kunnen geven, daar moet je extra voor betalen.
Premium support voor 35 euro gekocht + DHL kosten, terwijl DHL niks levert
Krijg je dus 20 minuten voor.
Na 1 mail kunnen ze je niet verder helpen, oke kan gebeuren omdat de informatie die geleverd is een secret key van 16 karakters, niet bekend is, snap ik maar dat is geen 20 minuten onderzoektijd.
Na zelf wat meer onderzoek te doen, alle juiste gegevens alsnog door gegeven.
Dit hoort niet bij premium support, je koopt niet 20 minuten totaal, maar 20 minuten in een keer.
NEE je koopt een antwoord waar je niks aan hebt en daar mag je niet meer op terug komen
Premium support voor 35 euro gekocht + DHL kosten, terwijl DHL niks levert
Krijg je dus 20 minuten voor.
Na zelf wat meer onderzoek te doen, alle juiste gegevens alsnog door gegeven.
AlgemeenGewoon, zoals het hoort, een goede ervaring,
ik hoe niet van superlatieven dus doe ik dat ook niet
Snel geleverd, maar ...
DHL zet het pakje voor de deur en rijdt weg.
Dat hoort niet bij een vertrouwelijk product, ook al staan er nog geen codes op.
Dat hoort sowieso niet !
AlgemeenNa de grote stijging van de Bitcoin de laatste maand heb ik toch maar besloten om een Ledger Nano S te kopen. Ondanks dat deze webshop niet in de pricewatch staat kwam ik bij ze uit via de official reseller pagina van Ledger. Op het moment van aanschaf hadden ze ook een kortingsactie van 20% lopen. Hiermee waren ze, icm met gratis verzending, een van de goedkoopste opties op het moment van kopen.
Jammer genoeg hadden meer mensen ditzelfde plan en duurde het even totdat mijn pakket verzonden was. Door de kerst duurde de verzending ook nog eens langer dan normaal. Mijn ervaring is dus niet een doorsnee aankoop ervaring maar het laat wel zien hoe de webshop met deze omstandigheden omging, wat misschien nog wel meer inzicht geeft dan de doorsnee ervaring.
Alles bij elkaar genomen geef ik ze een goed als beoordeling. De ATH van BTC en de kerstperiode zorgden samen voor piekdrukte. Een werkdag na aanschaf ontving ik een mailtje over de verwachte verzendingsdatum. Het was mooier geweest als dit ook al iets duidelijker op de site had gestaan. Nu gaf de site namelijk een erg rooskleurig beeld van de snelheid, wat normaal gesproken vast waargemaakt wordt.
Over het product en het bestelproces heb ik verder niets te klagen, dat wat gewoon goed, vandaar de vier ster. Het enige irritante aan de site vond ik de pop-ups à la booking.com waarop je ziet dat iemand anders het product net heeft gekocht. Had voor mij niet gehoeven.
Dus kortom, de bijzondere omstandigheden maken dat ik de vertraagde verzending geen probleem vond. Toch was het mooi geweest als dit vooraf al duidelijk was gecommuniceerd, dan hadden ze vijf sterren ontvangen.
Ik heb de bestelling op een vrijdagavond geplaatst. Normaal gesproken zou het product dan op de zaterdag geleverd worden. Nu ontving ik op maandag een bericht dat de verwachte verzendingsdatum wegens kerst en het grote aantal orders, ook als gevolg van de BTC koers waarschijnlijk, op woensdag was. Uiteindelijk ontving ik op de donderdag voor kerst een verzendbevestiging. Omdat de eerste en tweede kerstdag niet bezorgd wordt ontving ik de Ledger op zondag via de DHL. Het product zat in een onopvallende en volledig papieren doos. Luchtkussentjes zorgden ervoor dat het product op zijn plaats bleef. Als deze ook nog van papier waren geweest hadden ze het qua duurzaam verpakkingsmateriaal helemaal top gedaan.
In totaal heb ik dus 9 dagen gewacht op het product. 2 feestdagen en 1 weekend maken dit dus 5 werkdagen. Niet snel, maar zoals gezegd wegens omstandigheden begrijpelijk.
Communicatie over de aangepaste verzendingsdatum was duidelijk. Ik ontving ook binnen een paar uur een reactie op mijn vraag. Naast de mail waren ze zelfs te bereiken via Whatsapp en een telefoonnummer.
AlgemeenDe Trezor ONE besteld bij Hardware Wallet Online en helemaal tevreden. Goedkoper dan op de officiële website en binnen 24 uur in huis. Super betrouwbaar!
AlgemeenIn de avond besteld en de dag erna in huis. Product is snel en netjes geleverd. Moest tekenen voor ontvangst.
VerzendingLevertijd binnen 1 dag.
KlantenserviceVragen worden vaak binnen paar uur al beantwoord.