123server.nl

Gebruikers over webshop 123server.nl

Overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen via 123server ( factuur ontvangen digitaal via mail) na1 dag stond er een man van postNL aan de deur. Ze sturen deze zelfs met handtekening voor ontvangst. Pakket werkt naar behoren. Hartstikke top dus. tevreden klant erbij

Pakket volgens voorwaarde geleverd ( aangetekend voor ontvangst ) binnen 1 dag door post nl

Volgende dag geleverd, goed verpakt. Alleen zoals elders vermeld geen enkele mail ter bevestiging oid gehad.

Nieuwe windows voor self-built pc was de volgende dag al binnen met een direct werkende licentie. Enige opmerking is dat ik geen enkele e-mail van de webwinkel heb gekregen voor het aanmaken van een account noch voor een bevestiging van de bestelling.

Heb een Windows Pro licentie gekocht, die ik twee dagen later in huis had incl. DVD. De key bleek echter niet te werken, maar na contact met de helpdesk is dit netjes opgelost.

De reacties per email lieten soms even op zich wachten, vandaar niet de maximale score.

Ik had via 123server.nl het softwarepakket Office 2016 Home and Student aangekocht. In het 1e gesprek kreeg al direct de indruk dat ik een originele Microsoft licentie kocht en geen reeds gebruikte.
De volgende dag keurig op tijd geleverd.
Aangezien ik nog een oude proefversie op mijn nieuwe laptop had, deze eerst verwijderd.
Daarna alles geinstalleerd hetgeen zonder problemen verliep echter bij opstarten Word of Excel kreeg ik steeds een melding dat ik on line nog moest activeren en vervolgens lukte dat niet.
Dus ik 123server.nl gebeld en dan krijg je direct antwoord zonder wachtrij en/of keuzemenu, dat maakt je al vrolijk.
Alles uitgelegd en de technicus van 123server.nl kwam direct met een aanpak aangezien hij het probleem toeschreef aan 'restanten' v.h. proefpakket welke nog actief waren.
Hij stelde voor om via teamviewer op afstand de laptop goed in te regelen.
Zo gezegd zo gedaan en binnen 10 minuutjes was alles goed ingeregeld.
Perfecte service welke kosteloos was.

Voor 17.00 uur besteld en om 10.00 uur de volgende dag lag het pakketje in de brievenbus.

Telefoon gaat nauwelijks over of je hebt al de juiste persoon aan de lijn.
Geen hinderlijk keuzemenu, maar telefonisch uitstekend bereikbaar.
Anderen kun je soms niet bellen en mag je een Email sturen.

Het gehele proces van betaling tot en met het ontvangen van mijn product ging super gemakkelijk.
Ik had deze pakket nodig voor mijn studie en het is vrij snel en correct geleverd mijn complimenten!

Er was geen enkel probleem met de verzending van dit pakket.

Voordat ik het pakket ging aanschaffen had ik vooraf gebeld om te vragen hoe het eigenlijk zit met de installatie etc. En nog een paar algemene vragen.
Klantenservice was geduldig en duidelijk!

Scorekaart voor 123server.nl