G2A.com

Gebruikers over webshop G2A.com

De shop zit goed in elkaar, je kan redelijk snel vinden wat je nodig hebt. Verder geen problemen mee gehad.

Ik had voor mijn dochter een Roblox kaart aangeschaft. Deze is niet regio-gebonden en is in dollars iets goedkoper dan in euro's, bovendien was de prijs iets lager dan de 50 usd face value. De code van de kaart werd direct na aankoop geleverd.
Ik heb eenzelfde transactie (waarbij de een kaart met een gegeven waarde voor een lagere prijs wordt verkocht) twee maal op een andere site gedaan en daar werkte dat zonder problemen.
Het ordernummer 85d672c6-e131-4e36-8fd4-e79af56666e5 is eigenlijk een payment id, ik kon geen ordernummer vinden.

Dit is eigenlijk het allerslechtste onderdeel van deze site. Er zijn sellers (waarvan ik dus die Roblox kaart heb gekocht) en buyers (in dit geval ik dus).
Na het kopen van de kaart ging mijn dochter de code inwisselen. Dat lukte echter niet, dus ik geprobeerd maar geen sjoege. De code wordt niet geaccepteerd. Daarna heb ik de seller gevraagd hoe dat kan en hij (of zij) zei dat ik de 'date redeem' moest opvragen bij Roblox, dus ik Roblox support gemaild en zij wilden eerst wat gegevens over die kaart, datum aanschaf, foto van de kaart, bon van de aanschaf en nog wat zaken die ik niet weet/heb.
Dus ik weer de seller gemaild om mij die info te geven. En vanaf dat moment was het een beetje over.
Ik vroeg om de gegevens, de seller herhaalde steeds in iets andere bewoordingen dat hij de 'date redeem' wilde hebben en ik gaf dan aan dat om die date redeem te verkrijgen, hij mij informatie moest geven die ik daarvoor nodig had. Aanvankelijk had ik een wat uitgebreid verhaal geschreven, mijn latere mails werden wat simpeler omdat ik dacht dat wellicht de seller niet zo goed Engels sprak maar na 13 dagen had de seller de conversatie op de website van g2a afgesloten.
Daarna heb ik g2a aangesproken op het feit dat ik geen geldige kaart had gekregen van de seller en zij vonden dat ik eerst aangifte bij de lokale politie moet doen voordat ik bij hun moet aankloppen. Ik heb daarop gereageerd met:
-Als ik aangifte moet doen dat meneer of mevrouw 'Topkeybras10' op de website g2a.com mij voor 40 euro heeft opgelicht dan vermoed ik dat de politie mij niet serieus neemt.
- Als ik bij Amazon of een andere webwinkel een probleem heb van deze aard is aangifte bij de politie geen vereiste dus waarom het bij hun wel zo zou moeten zijn is mij onduidelijk.
De reactie van g2a.com was: 'als u niet mee wilt werken dan kunnen wij ook niets doen'. Vrij nutteloos dus. Ik heb daarna wat rondgezocht over de service van g2a en dat had ik dus eerder moeten doen dan had ik niet met hun in zee gegaan.
Ik ben nou een credit-card 'betwisting' begonnen om m'n geld terug te krijgen.

Duidelijke site, PayPal betaling werkt zoals altijd goed en vervolgens direct key beschikbaar voor uplay (Oudje: AC syndicate)

Key is direct beschikbaar na afrekenen. Mail volgt ook en bevat link naar de key pagina

Scorekaart voor G2A.com