Gebruikers over webshop Laptopparts4Less
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb hier een laptop besteld met waterkoeling. Vanaf moment één vlot contact via mail én telefoon, echt netjes geregeld.
Aanrader dus, zeker als je iets zoekt wat je niet overal vindt.
De levering verliep soepel en snel, met duidelijke updates over de verzending.
KlantenserviceEr was een probleem met de waterkoeler, maar zonder gedoe gewoon een nieuwe gekregen. Oude kon ik makkelijk terugsturen.
AlgemeenDe site ziet er gedateerd uit, maar dat staat in schril contrast met de service, die is uitstekend. Wat je besteld krijg je en binnen de opgegeven tijd. Het is heel fijn als een voorraad/leveringsindicatie ook echt klopt!
VerzendingVerpakt in een zo klein mogelijke vepakking, ook fijn.
KlantenserviceAntwoord op vragen meestal binnen een dag
AlgemeenAfgelopen jaar een gaming laptop gekocht bij hen voor iets meer dan 3k.
Website ziet er iets verouderd uit maar werkt voor het doel waarvoor die is prima. Prijzen waren zeer scherp ten tijden van het bestellen.
Voor vragen kun je altijd mailen en je krijgt duidelijke informatie terug. Ik twijfelde over het scherm (4K, 1440p of 1080p). Bij navraag hierover de spec sheets teruggekregen zodat ik na kon lezen welke schermen er op dat moment gebruikt werden.
De laptop was 2x goed verpakt. (zie kopje hieronder)
KlantenserviceNa een aantal weken bleken er problemen te zijn met de stabiliteit van het systeem. Winkel denkt goed mee maar helaas moeten terugsturen omdat ik het zelf niet op kon lossen. Een van de RAM reepjes bleek defecten te hebben. Dit werd prima opgelost en daarna het systeem in goede orde weer ontvangen. Het systeem draait sindsdien goed.
AlgemeenHet bestellen ging makkelijk via de website. Ik wilde alleen een ander type geheugen dan op de site stond, dit was na een mailtje sturen allemaal geen probleem.
Het verzenden van het product duurde even, omdat het niet bij hun op voorraad was. Dit was vooraf ook duidelijk aangegeven.
Product is netjes verpakt en verstuurd via PostNL. Dag na het opsturen stonden had ik het product al in huis.
KlantenserviceContact gehad via de mail en telefoon. Het geheugen was niet helemaal compatible met de laptop, dit kreeg ik netjes van tevoren gemeld en via de telefoon zijn we netjes tot een goede oplossing gekomen. Alles is perfect door de webshop gecontroleerd en geleverd. Ze denken ook goed met je mee, zodat je zeker weet dat wat je besteld ook is wat je thuis krijgt.
AlgemeenIk was op zoek naar een laptop om mee te gamen en wou er ééntje met een GTX 1070. Ik kwam al snel uit bij verkopers met barebones laptops waarbij je dus ook andere onderdelen kan kiezen zodat er geen bottleneck ontstaat en dat allemaal voor een redelijke prijs.
Frits en zijn Laptopparts4less hadden uiteindelijk het beste aanbod voor mij. Ik kwam uit bij de volgende specs:
- Scherm (Onze laptops worden geleverd met schermen zonder bright en dead pixels): 15.6" FHD IPS (1920x1080) non-glare LED G-Sync
- Grafische Kaart: nVidia GTX 1070 8.0Gb GDDR5
- Processor: Intel Quad Core i7-7700K (4.2-4.4Ghz) 8Mb cache
- Geheugen: Kingston HyperX 16Gb DDR4 2400Mhz (2x 8Gb)
- HDD/SSD: Crucial MX500 500Gb SSD
- M.2 SSD: Samsung 970 EVO 500Gb NVMe M.2 SSD (@3400/2300MB/s)
- Intel Optane Geheugen: Geen Intel Optane module
- Wireless: Killer Wireless N-1550 (802.11AC + BT 5.0)
- Toetsenbord: US Internationaal Multicolor Verlicht Toetsenbord
- Besturingssysteem: Windows 10 Pro NL 64-bit + Installatie
- Accu: 8 Cell 75.24Wh accu
- Adapter: 230W Adapter
's Weekends plaatste ik de bestelling, donderdag ging hij op de post en vrijdag had ik hem binnen. Helaas werd de laptop geleverd met een GPU die wat mankementen toonde. Bij bijna elke geteste game crashte de videokaart en ging het systeem over tot een reboot.
De laptop is de volgende maandag weer teruggestuurd en donderdag werd hij alweer overgedragen aan PostNL met een nieuwe GPU.
Laptopparts4less test voor verzending de laptops met 3DMark benchmarks echter liet deze ook bij mijzelf de videokaart niet crashen (getest voor de vervanging). Zo kon een onderdeel met mankement toch de controle ontglippen.
Uiteindelijk is het allemaal netjes opgelost en daarom geef ik alsnog 4 sterren.
De verzending ging via MyParcel (opgepakt door PostNL).
De eerste keer werd hij op donderdag verscheept en vrijdag bezorgd.
De tweede keer (na RMA) werd hij weer op donderdag bij PostlNL aangeboden echter lukte het niet om het pakketje die dag te sorteren en werd de bezorgdatum uiteindelijk zaterdag.
Toen ik merkte dat meerdere spellen voor crashes zorgden nam ik contact op. Er werd snel gereageerd en er kwam een passende oplossing. Uiteindelijk had ik 8 dagen na de eerste bezorgdatum de laptop weer terug met een vervangende GPU.
AlgemeenConfiguratie op de website verliep goed, na contact is de optie om zonder Windows licentie voor me toegevoegd!
VerzendingVerzending was zoals verwacht, korte wachttijd op leverancier.
KlantenserviceGoed meegedacht vanuit de shop mbt installeren geheugen en SSD: keyboard werd los meegeleverd omdat er schroeven onder zitten om de behuizing te openen. Dit is met text en uitleg via mail gecommuniceerd.
AlgemeenIk had een barebone met een netwerkkaart besteld voor een heel aantrekkelijke prijs. Het bestellen ging vlot en veilig via https.
VerzendingProduct was stevig en discreet verpakt. De accessoires waren allemaal individueel in sealbags verpakt.
KlantenserviceIk was netjes op de hoogte gehouden over mijn bestelling door een nuchtere Fries. Bij vragen kreeg ik binnen 24 uur een antwoord.
AlgemeenIk zocht een laptop voor ongeveer 600 euro, en Fritz had voor dat geld veruit de beste specs. Laptopparts4less staat niet in de pricewatch, maar het is bij het zoeken naar een laptop zeker raadzaam om deze webshop mee te nemen.
VerzendingIk heb de laptop maandag besteld, en vrijdag was hij binnen. Keurig volgens de tijd die op de site stond. Ook ben ik netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
AlgemeenSnelle levering, al mijn vragen werden netjes beantwoord & het apparaat is fantastisch. Al met al kan er zeker niet geklaagd worden over deze zaak!