livekaarten.nl

Gebruikers over webshop livekaarten.nl

Makkelijk, veilig. Direct Wow Battlechest code ontvangen die werkte!

Ik was sceptisch over de website, maar dit was niet terecht.

Bol.com was goedkoper, maar moest er gewacht worden op de post

3 emails in 4 min. Code veilig geleverd

OPLICHTERS ! Verkopen microsoft codes die niet inwisselbaar zijn ! Niet mee in zee gaan. Je geld is weg en je krijgt er niks voor terug. En aan de politie heb je ook niks; die doen niets met financiele zaken. Valt onder bestuurs recht.

Niet werkend product. Geen garantie. Geen geld terug. Liegen erop los; je kunt erover praten maar het is zinloos.

Langdurige zinloze chat en sturen emails vol leugens en bedrog.

vandaag de nieuwe Total War gekocht. Ik was wat sceptisch vanwege prijs (31 euro op hun site vs 39,99 goedkoopst op tweakers.nl). Na even googlen (enkele negatieve maar ook positieve reviews) besloten toch de mensheid een stukje vertrouwen te geven.. :) (spoiler: no issues at all, alles prima)

digitale verzending, binnen enkele seconden

NIeuwe Windows 10 licentie was al eens gebruikt. Na veel gedoe hebben ze de order gecancelled. Krijg me geld terug maar moet de licentie ergens anders halen. Want ze zijn niet meer op voorraad.

Het bestellen op de site gaat prima en er zijn voldoende betaalopties (PayPal, CC, iDeal). Uiteraard krijg je een licentiecode en geen fysieke schijf. Na het betalen moet je wel even wachten tot de code verschijnt (zo lang dat je denkt "hij komt niet meer") en je moet de code zelf bewaren, de website onthoudt de code maar een beperkt aantal dagen. Ik heb een Windows 10 licentie en Wolfenstein 2 licentie gekocht, respectievelijk een paar maanden geleden en vandaag en beide keren was ik voor zo'n 15 euro klaar. Code werkte beide keren direct.

Tsja, je koopt een licentiecode. Die vul je in tijdens het windows installatieproces, of in steam en je applicatie werkt. Niets mis mee.

Xbox live gold 12 maanden besteld. Vervolgens werkt de code niet, was namelijk al in gebruik. Niet door mij in ieder geval en tevens ook niet zichtbaar in mijn account. Men reageert zeer snel op email. Men zei dat ik de land en taal moest veranderen terwijl alles goed stond. Ik heb daarbij ook veel screenshots laten zien. Tenslotte heeft men heeft mij doorverwezen naar Microsoft. Microsoft via chat heeft het voor mij in 10 minuten opgelost met een nieuwe code die wel werkt. Wat ik zeer vervelend vind dat men bleef volhouden dat het mijn fout was. Juist door hetgeen zou ik hier niet snel meer wat bestellen.

Na betaling wel een email, maar stond geen ophaal link voor de niet in, daarvoor heb ik contact gezocht.

Xbox live gold 12 maanden besteld. Vervolgens werkt de code niet, was namelijk al in gebruik. Niet door mij in ieder geval en tevens ook niet zichtbaar in mijn account. Men reageert zeer snel op email. Men zei dat ik de land en taal moest veranderen alles stond goed. Ik heb daarbij ook veel screenshots laten zien. Tenslotte heeft men heeft mij doorverwezen naar Microsoft. Microsoft via chat heeft het voor mij in 10 minuten opgelost met een nieuwe code die wel werkt. Wat ik zeer vervelend vind dat men bleef volhouden dat het mijn fout was. Juist door hetgeen zou ik hier niet snel meer wat bestellen.

Ik dacht hier lekker goedkoop een licentie voor MS Office 2013 te kunnen krijgen.
Direct na betaling kreeg ik een licentie, maar die bleek telkens niet te werken.

Vervolgens ging ik contact opnemen met de helpdesk.
Blijkbaar is dit: Qdistribu Limited support@supportprofessionals.net

In eerste instantie gaven ze aan dat het product op was, maar dat ik een refund kon krijgen. Maar ze hadden office 2013 nog wel op hun website staan.
Toen ik dat aangaf kreeg ik enkele uren later een nieuwe code.

Maar helaas...ook deze code werkte niet.
Uiteindelijk werd ik verwezen naar de officiële office-chat hulp van Microsoft.
Hier werd ik wel goed geholpen. Het bleek een Office 2010 te zijn.
Ook de andere key die ik gekregen had, bleek een Office 2010 key te zijn.

Dit bedrijf weet dus duidelijk niet waar ze mee bezig zijn.
Ik vermoed dat ze 2e hands office 2010 keys hebben gekocht van een bedrijf terwijl ze zelf dachten dat het 2013 keys waren. Maar ik vraag me zelfs af hoe eerlijk ze aan die keys gekomen zijn.

Gelukkig gaven ze me wel een refund.

De helpdesk die erachter zit is: Qdistribu Limited support@supportprofessionals.net

Ze weten niet altijd waar ze mee bezig zijn en ze zijn inconsequent.
Ik houd het maar op amateuristisch met slechte interne communicatie.
(voor criminele activiteiten heb ik geen bewijs en ik kreeg zoals gezegd wel de refund)

Scorekaart voor livekaarten.nl