livekaarten.nl

Gebruikers over webshop livekaarten.nl

Windows Office 2021 aangeschaft via de site was simpel. De link ontvangen en geopend vervolgens de instructies op het scherm volgen.

De link vrij snel ontvangen na betaling en de daarbij behorende de product- en activate code.

Goede omschrijving ontvangen om de installatie goed te laten verlopen. De installatie verliep vlot en het programma werkt naar verwachting.

Op 19 December twee $50 USD Xbox giftcards gekocht en beide codes werkten niet met het bericht dat ze al waren gebruikt. Meteen de "nederlandse" klantenservice gebeld en kreeg een Engels sprekende vrouw aan de lijn die zei dat ik maar moet mailen. Daarna via die live chat geprobeerd en die vroegen om een stapel bewijs. Heb alles gestuurd waar ze om vroeg en werd vervolgens afgewimpeld met "ze zullen onderzoek starten en mij mailen". 2 dagen later nog niets gehoord dus deed tweede poging en werd doorverwezen naar Microsoft support omdat ze mij blijkbaar dus gewoon niet geloofde en niet van plan waren te helpen. Dus meteen naar Microsoft support gestapt en die heeft bevestigd dat beide codes ruim vóór 19 December gebruikt waren en ik dus inderdaad oude codes kreeg voor mijn geld. Ik weer terug naar die live chat met het bewijs waar "Anna" deze keer om vroeg. Kreeg weer het afwimpel antwoord dat ze het wel "door gaat sturen naar het onderzoeks team". Ik ben gewoon beroofd van €81,90 voor twee onbruikbare giftcards. KOOP NIETS VAN DEZE WEBSITE ! grote kans dat je flut codes krijgt en zelfs met officieel bewijs word je niet geholpen. Ik ga hier elke dag achteraan zitten tot ik mijn geld terug krijg. Te belachelijk voor woorden dit gedoe.

Zeer teleurstellende derde partij klantenservice waarbij je zelfs met het nederlandse telefoonnummer iemand in het buitenland aan de lijn krijgt.

Site is duidelijk. Levering snel. Alles functioneert naar behoren.
Hoe te downloaden en in bedrijf te stellen, ok.

Niet werkende Windows 10 key ontvangen. Melding dat de key al eerder gebruikt is. Weigeren geld terug te sturen. Ook na levering foto’s van de activatie.

Geen bruikbaar product, niet werkend, onjuiste key, niet bereikbaar, geven geen refund koop hier niet

Komen steeds met dezelfde vraag, zal wet robot zijn. Foto s opgestuurd reageren nooit direct.

Windows 10 Key aangeschaft. Een van de goedkopere sites hiervoor.
Snelle betaling en binnen enkele minuten een werkende activatie key per mail gekregen

Moest een paar Amazon kaarten bestellen. Bij de 2e ging het mis. Wacht nu al een dag, en nu moet ik opeens een ID kaart, foto, handtekening, datum, en manier van betalen opsturen. Telefoonnummer wat op de website staat, werd niet opgenomen. De chat was traag, en niet echt behulpzaam, ze bleven vragen om mijn identiteitsdinges op te sturen.. beetje teveel voor een simpele bestelling!

De klantenservice is juist de partij die mij vraagt een foto van mijzelf te sturen, met een ID bewijs, de manier van betaling van mijn order, de datum, en mijn handtekening.
Lijkt mij genoeg om mijn identiteit te stelen toch?
De chat is ook enorm traag, en ik heb wel betere dingen te doen met mijn tijd. Slechte klanten ervaring.. Zal ook mijn laatste bestelling bij hun zijn.

Bij Live kaartten heb ik een Windows key gekocht voor Windows 10 Home.
Na betaling kreeg ik binnen enkele minuten de key.
Deze ingevoerd en het werkt perfect.

Over de klantenservice heb ik geen mening niet nodig gehad. Dus eigenlijk nog beter!

Verzending was top na betaling binnen enkele minuten binnen op de mail.
Je kon het direct inzien en invoeren

3x 1jaar xbox game pass turkey gekocht, nieuw account aangemaakt. via paypal betaald. na 4 uren ingelogd en gechecked. nog geen codes.er is scherm voor live chat, check status via engels. binnen 10 min 3 codes binnen via nieuw aangemaakte account. alles werkend volgens hun instructies.

---

---

3 codes voor xbox game pass Turkije gekocht, een code was van Turkije, de overige twee waren van een andere regio waardoor ik ze niet mocht redeemen van Microsoft.
Klantenservice is waardeloos en laat je constant screenshots maken van vanalles en nog wat, behalve je de goede codes op te sturen.

Verzending ging prima, je koopt het product en je kunt via de site de keys bekijken.

Partner kocht voor mij een code voor Sims3, omdat Sims4 het niet meer doet en zodat ik toch een Sims-versie kon spelen.
Vervolgens krijg je de code in de mail, maar nergens in die mail waar je die moet invullen. Op de site van Sims3 gekeken, maar verder komen we niet. Dus nu hebben we een code, maar kunnen alsnog het spel niet spelen.
Zou hier dus NIET meer kopen!!

Code gekocht. De code scheen al geactiveerd te zijn. Nu al drie dagen bezig met de klantenservice, nog geen oplossing. Heel slecht, koop er niets weer.

Ging prima. Levering snel, via mail. Niets op aan te merken voor wat betreft verzending.

Het is in onderzoek. Nu al drie dagen. Slechte communicatie. Steeds weer foto’s opsturen. Geen aanrader.

Ik heb voor 3 jaar aan X-box Live gekocht hier en voor 3 maanden X-box game pas. Dit om de 3 naar 2 conversie te krijgen voor Gamepas. Nu had ik problemen met mijn laatste code voor live. En dit duurde even voor Microsoft dit op had gelost. Je kan ook niet eerder je game pas activeren anders loop je tijd mis. Nadat het probleem was opgelost. Blijkt mijn code voor gamepas reeds gebruikt te zijn door iemand anders. Geen geen geld terug of een andere code. Terwijl ik aan kan tonen dat ik het niet heb gebruikt!!

Dit was netjes en snel. Alleen sturen ze dus codes die ook elders gebruikt worden.

Continu om dezelfde screenshot vragen zonder een steek verder te komen. Je kan netjes aan tonen dat je de code niet hebt gebruikt. Maar dat hij niet te innen is omdat dit al ergens gedaan is. Geen geld terug of een werkende code.

Ik heb 20 Xbox live gold drie maandkaarten gekocht voor gamepass.
Dit verliep soepel, ik kreeg de digitale kaarten redelijk snel binnen.

Het werd redelijk snel verzonden (binnen een uur).
Prijzen zijn iets duurder dan andere sites.

Kon helaas de twee bestelde kaarten niet refunden, die ik overhad.
Die zal ik later redeemen.

Bestelling plaatsen ging gemakkelijk en het bestelde product heb ik ook snel via de mail gehad, alleen kreeg niet waar ik voor betaald had

Product snel in de mail ontvangen, alleen de waarde van de voucher klopte niet met wat ik ervoor betaald had.

Via de klantenservice gevraagd waarom ik betaald heb voor 12,49 en een bedrag met een waarde van 10 euro kreeg. Kreeg er geen duidelijk antwoord op en dat het te maken zou hebben met de suppliers? En de vraag waar die 2,49 naartoe is gegaan heb ik ook geen duidelijk antwoord gekregen. Dit was mijn eerste aankoop via deze site en meteen ook de laatste keer.

Ik heb onlangs een ervaring gehad met een Livekaarten die ik graag wil delen. Het plaatsen van mijn eerste bestelling verliep soepel en de levering was snel en efficiënt. Ik was blij verrast dat mijn bestelling direct na betaling werd geleverd.

Helaas was mijn tweede bestelling minder succesvol. Hoewel ik de betaling had gedaan, bleef de levering uit. Toen ik contact opnam met de klantenservicedesk, kreeg ik te horen dat de betaling niet was gelukt, ondanks dat het geld al van mijn bankrekening was afgeschreven. Dit was behoorlijk verwarrend en frustrerend, omdat ik dacht dat alles in orde was.

Toen ik vervolgens besloot mijn bestelling te annuleren, kwam er nog een teleurstelling. De winkel bracht me €2,50 in rekening voor het annuleren van de bestelling, iets wat ik als klant als onnodig en onrechtvaardig ervaar, omdat het probleem bij de winkel lag en niet bij mij.

Over het algemeen was mijn ervaring met deze online winkel gemengd. Hoewel ik blij was met de snelheid van de levering van mijn eerste bestelling, was het ontbreken van de levering van mijn tweede bestelling en de verwarring rondom de betaling teleurstellend. Daarnaast vond ik het onnodig en onrechtvaardig dat de winkel mij kosten in rekening bracht voor het annuleren van de bestelling. Als klant zou ik graag zien dat de communicatie en de klantenservice van deze winkel worden verbeterd, zodat toekomstige klanten niet dezelfde teleurstellingen en frustraties hoeven te ervaren.

De webshop had, zoals ik in mijn algemene toelichting reeds heb aangegeven, te laat geleverd.

De webshop had, zoals ik in mijn algemene toelicht heb aangegeven, €2,50 in rekening gebracht en dat vond ik onterecht.

LiveKaarten.nl levert licentiesleutels voor Microsoft Office 2021. Wat je op de website snel over het hoofd ziet, is dat de standaard talen o.a. Engels is. Je kunt 'm niet meteen in het Nederlands installeren.

Tijdens chatcontact een link gekregen voor Nederlandse language pack dat je kunt downloaden van Microsoft website. Dat heeft goed gewerkt, waardoor ik de laptop heb kunnen voorzien van Nederlandstalige Office 21 voor redelijk bedrag.

Snel geleverd en goede prijzen. Mijn vaste adres voor codes voor de xbox, zeker een aanrader!

Keys besteld. Goedkoop en snel geleverd via e-mail. Wilde meerdere keys bestellen maar met mijn iPhone kon ik er maar 1 tegelijk bestellen. Ik weet niet of dit bedrijs policy is; dat kon _ik_ niet vinden op de site.

Keys werden snel geleverd, binnen een aantal minuten in mijn e-mail inbox. Kon meteen aan de slag.

Ik heb Livekaarten nu meerdere keren gebruikt en ik ben altijd blij met de service. De codes worden snel geleverd en de website is gemakkelijk te navigeren.

Ik had een vraag over een spelcode die ik bij Livekaarten had gekocht en nam contact op met hun klantenondersteuningsteam. Ze reageerden snel en gaven me alle informatie die ik nodig had. Hun klantenondersteuning is eersteklas.

Livekaarten heeft een geweldige selectie spelcodes en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik raad ze ten zeerste aan aan iedereen die spelcodes wil kopen.

De directe digitale verzending van spelcodes op Livekaarten is geweldig. Ik heb nooit langer dan een paar seconden hoeven wachten om mijn codes te ontvangen. Het is zo handig!

Scorekaart voor livekaarten.nl