Digital License

Gebruikers over webshop Digital License

Dit bedrijf komt na 3 maanden op mij over als een super louche bedrijf. Klantenservice hoef je niet op te rekenen.

Zijn telefonisch gewoon onbereikbaar en via de mail beloven ze het probleem op te lossen, maar na 3 maanden heb ik het opgegeven dat dit ooit nog goed komt.

Inmiddels aanmaningskosten en een incassobureau op m’n nek omdat deze gasten weigeren in contact te treden met AfterPay. AfterPay kan ze simpelweg telefonisch en via de mail niet bereiken. En ik krijg van DL de vraag om de aanmaning van AfterPay aan ze te sturen zodat ze er mee aan de slag kunnen en AfterPay kunnen contacten om te op te lossen.

Na 3 maanden wordt het tijd voor rechtsbijstand.

Licentie code gekocht voor office 2019 pro+ in mei 2020.
Helaas niet werkende gekregen. In oktober 2020 mailtje gestuurd en probleem voorgelegd. Binnen 30 minuten een reactie met een nieuwe en werkende code. Heel blij mee!

Goedkope OEM licenties, perfect wat je nodig hebt zonder een fortuin te betalen. Ondertussen al 3x hier besteld zonder problemen.

Was eerst sceptisch over deze goedkope OEM licenties. Bij de eerste bestelling liep het ook al meteen mis: Windows 10 productcode bleek al gebruikt... Dacht dat ik m'n geld kwijt was, maar niks was minder waar. Na 1 mailtje naar de klantendienst al dezelfde dag antwoord, met een nieuwe productcode die wel werkt. Heel fijn geregeld.

Prijs was verdacht, maar na een uurtje googlen en vele positive reviews heb ik het gewaagd en hij doet het echt :)

Mail heb ik binnen een minuut ontvangen en gelijk daarna mijn windows geactiveerd.

Goede webshop, scherpe prijs. Ik was op zoek naar een windows 10 pro license en kon deze binnen 2 minuten upgraden

De levering gebeurde via email aangezien het om een digitale activatiecode ging

Zocht een Windows 10 licentie en bij Digital License bieden ze de Pro OEM versie tegen een zeer scherpe prijs aan. Licentie aangeschaft en betaald via ideal, om deze vervolgens zonder problemen te activeren op mijn computer.

Zou een mail moeten ontvangen maar deze tot op heden niet gehad. De licentie sleutel is gelukkig ook te vinden bij de bestelling zelf op hun website (Account overzicht-Recente orders), daarom als Goed beoordeeld.

Na een korte zoektocht naar een goedkope Windows 10 pro licentie kwam ik bij deze verkoper. Niet de goedkoopste overigens, maar wel een betrouwbare uitstraling. Het bestel proces ging soepel en na betaling kwam de email met licentie code binnen een paar minuten binnen. Licentie was legitiem en werkte zonder problemen.
Aanrader dus voor een relatief goedkope licentie die ook daadwerkelijk werkt.

Binnen een paar minuten kwam de licentie code in mijn mailbox. Vergezeld met een download link voor Windows 10 pro.

Omdat ik bitlocker nodig had heb ik een Windows 10 Professional licentie hier besteld. Ik wilde ook nog Office 2016 Home en kreeg hierbij een upgrade naar Professional omdat ze Home niet hadden. Beide licenties voor ongeveer 75 euro (dat is echt goedkoop) en werken perfect. Ik had mijn twijfels maar kan niet anders zeggen dat ze hun beloften waarmaken.

Meteen via mail. Alles werkt meteen ma installatie.

Na een slechte ervaring met een andere shop, zocht ik door naar een goedkope office 2016 licentie.
Deze shop leek me betrouwbaar genoeg om het te proberen ondanks dat er nog geen reviews op tweakers stonden.
Voor ongeveer 50 euro had ik "Office Home and Student 2016" besteld.
Binnen een minuut had ik een mailtje.
Omdat die out-of-stock was, kreeg ik een key voor "Office 2016 Professional Plus".

Hiermee kon ik het product gewoon direct activeren, dus ik ben een tevreden klant.

Ik kreeg binnen een minuut een email met de code.
En vervolgens een email met de factuur inclusief BTW.

Scorekaart voor Digital License