dundle

Gebruikers over webshop dundle

Geld betalen was geen probleem.
Mijn geld terug krijgen was een ander verhaal!
Koop hier niet!!!

Grooste rippoff ooit!
Code werkt niet.
De messenger "helpdesk" help niet!
Weigert mij een refund te geven!!
Don't buy this crap!!!

Apple store card besteld via de webshop en betaald via iDeal. Ik kreeg de code onmiddelijk in mijn mailbox. Perfect!

Probeerde een gift card te kopen, moest opeens een ID foto maken (Mag niet eens). Transactie was daarna zelfs niet goedgekeurd! WTF.

Waardeloze klantenservice. Via messenger moest ik maar de klantvoorwaarden lezen, thats it.

Niet eerste keer dat ik dit moet zeggen, maar service is zeer slecht. Reclame maken dat alles onmiddellijk in je mail zal geleverd worden en dan mail krijgen dat er extra controle nodig is. Sorry maar als je dat uitleg wenst via chat krijg je pas na lange tijd reactie en is er geen vraag en antwoord meer mogelijk als blijkt dat ik niet tevreden ben. Geld is van mijn normale bankrekening af en dan dienen diensten correct geleverd te worden en niet achteraf van alle prive documenten vragen. Doe dit voor de aankoop dan hebben wij ene keuze, nu het gevoel geven dat je het tegoed dadelijk geeft en dan uiteindelijk niks. Zeer slechte dienst, eerste keer gaf ik voordeel van de twijfel maar nu is het over en uit en zal ik nooit nog iets bestellen bij jullie diensten.

Ze zouden direct per mail leveren, helaas als je alles betaald hebt krijg je email zonder bestelnummer of iets en vragen ze kopie van id kaart of paspoort. Dat terwijl je met je eigen bank hebt betaald! Schande dat ze dit niet vermelden voor je hebt betaald.

Heb een wat ik dacht een prepaid creditcard gekocht echter schijnt het alleen een opwaardeercode te zijn waar je all een kaart voor moest hebben.
Contact opgenomen zij konden niet helpen.
Dit is op het website niet duidelijk vermeld.

alleen beschrijving hoe moet activeren.

Heb zojuist 20 euro weggegooid. + 1 euro nog wat servicekosten.

Reminder bestelling via deze website kan je geen refund krijgen.

Toen ik aan ze vroeg of ik dan 20 euro weggegooid had negeren ze me gewoon.
Zijn niet erg behulpzaam.

Steam gift card €10 gekocht, werkte prima.
De website is overzichtelijk.
Betaling via IDEAL ging lekker makkelijk

De code werd verstuurd via email, en zichtbaar op de webpage.

Staat niet bovenaan bij Google resultaten maar was veruit de goedkoopste leverancier voor Xbox Live Gold. Heb ietwat huiverig een bestelling gedaan voor een digitale key. Ik heb de key meteen gekregen en er zijn genoeg (veilige) betaalmethodes op de site. Ziet er verder ook verzorgd uit kwa design.

Levering was direct.

Gewoon een kwestie van de waarde van de kaart die je wilt bestellen kiezen, e-mailadres invullen en betalen met Ideal. Een kind kan de was doen.
Daarna krijg je meteen de code om in te wisselen in de play store.

Een amazon.de Gift Card besteld via iDeal, die prima werkte
Wat ik toen nog niet wist is dat je nu ook met Automatische Incasso kan betalen bij amazon.de

De Gift Card code was gelijk te zien en ook per email opgestuurd

Scorekaart voor dundle