Gebruikers over webshop Wordans
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenNiet aan beginnen, je bent je geld kwijt zonder ontvangst van het bestelde product.
De bestelling via de website verloopt aardig, maar de prijzen van het eerste productoverzicht, tot product detailpagina en uiteindelijke factuur verschilt per pagina. Volgens de klantenservice heeft dat te maken met groothandelsprijzen/ btw en staffelkortingen. Het is allemaal niet duidelijk.
In augustus een tijdschakelaar besteld voor 10 euro, excl verzendkosten. Na een week nog niets ontvangen en toen met Wordans gebeld. Vanwege de vakantieperiode was er niemand in het magazijn om bestelling uit te leveren, ik kon mijn geld retour krijgen. Ik gaf ze nog een kans aangezien de vakantie periode bijna ten einde was. Na weer twee wachten kreeg ik bericht dat de bestelling geannuleerd was. Er zat automatisch een voucher bij voor het bestelde bedrag. De voucher kan ingewisseld worden maar je moet dan opnieuw verzendkosten betalen. Dat is vreemd want het totaalbedrag van de voucher dekt ook al de verzendkosten van het product dat niet geleverd werd.
Aangezien ik geen nieuw product wilde bestellen en mijn geld terug wil heb ik weermet ze gebeld. Ze doen een belofte dat de voucher omgezet kan worden naar een creditnota, maar vanaf 1 september ben ik al met ze in de weer om mijn geld teruggestort te krijgen. Dat je een voucher krijgt staat overigens in de algemene voorwaarden, maar die had ik niet van te voren gelezen.
Via google kwam ik erachter dat ik niet de enige was die dit soort ervaringen had met deze webwinkel. Voor de aankoop had ik wel op tweakers gekeken voor een shopreview maar die was er niet.....
Product niet geleverd, geld niet retour maar wel een voucher die de verzendkosten bij de nieuwe bestelling niet dekt.
KlantenserviceIn augustus en september kon je ze nog bellen tussen 10 -12 en 14-16 uur. Dat is sinds oktober niet meer mogelijk. Alleen mail contact.
Je werd te woord gestaan, maar de concrete afspraak van geld retour wordt niet nagekomen. Via email onderhouden ze contact maar met allerlei vage redenen lukt het ze niet om 15 euro terug te storten.
Op zondag 28 januari 2018 digitale aangifte gedaan bij de Politie van internetoplichting. Op 30 januari was het geld teruggestort. Druk van de politie zet Wordans aan het werk... Bij de aangifte overigens aangegeven dat de politie mijn emailadres mocht doorgeven aan Wordans.