Gebruikers over webshop Cryptomaan
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenToen ik de Nano S een paar jaar geleden kocht, werkte hij perfect. Nadat ik hem zeker anderhalf jaar niet meer gebruikt had, werkte hij niet meer naar behoren. Ook het updaten was niet meer mogelijk. Uiteindelijk de herstelprocedure doorlopen, wat resulteerde dat ik weer toegang had. Echter updaten kon niet meer en mijn crypto's zijn verdwenen....
VerzendingDe levering was precies zoals ze toen vermeld hadden.
KlantenserviceDe bestelling een paar jaar geleden was goed. Echter, nadat ik het product een paar jaar niet meer heb gebruikt en het nu weer wil gebruiken, zie ik nergens meer mijn cryptomunten staan, die ik er toentertijd opgezet had. Het telefoonnummer dat men toen had in Den Bosch 078, wordt niet meer beantwoord. Blijkbaar kan je geen telefonisch contact meer opnemen.
AlgemeenDe webshop spreekt voor zich, werkt snel en eenvoudig. Bestelproces was binnen no time afgerond en bestelling kwam tijdig binnen. Ik werd per mail goed op de hoogte gehouden van de status.
VerzendingPakket was goed verpakt en kwam perfect aan!
AlgemeenNet als andere reviews een voorbeeld van hoe het ook kan,prima ervaring met Cryptomaan, snel & simpel verlopen het gehele proces.
VerzendingLedger Nano S en Cryptotag besteld, beide topkwaliteit!
VerzendingLedger Nano S en Cryptotag besteld, beide topkwaliteit!
AlgemeenLedger Nano S besteld, de site zag er wel uit alsof ze verstand van zaken hebben. Overzichtelijke site en bestellen kan zonder een account aan te maken.
VerzendingDe levertijd zou 1-2 dagen zijn, de volgende middag werd hij bezorgd. Het werd als pakket verzonden met track & trace maar hij kon gewoon door de brievenbus.
AlgemeenGoede service, ik werd via mail op de hoogte te houden. Geen onnodige mails ontvangen waar je niet zit te wachten.
VerzendingIk had mijn adres verkeerd ingevuld op de site, waardoor mijn bestelling terug was gestuurd naar Cryptomaan. Ze hebben dit direct opgepakt en mijn bestelling kosteloos opnieuw verstuurd!! Ook fijne snelle reacties op mijn mailberichten!!
AlgemeenOverzichtelijke website, met alle info. Gemakkelijk en snel bestellen en betalen. Supersnelle verzending met goede communicatie.
VerzendingVerzending was snel en goed verpakt.
AlgemeenDuidelijk website, certificate van dealerschap aanwezig, handleidingen in Nederlands. Goedkoopste prijs in Nederland tijdens bestelling.
VerzendingCryptomaan, geen verborgen kosten inclusief verzenkosten. Item niet op voorraad toch voor de verwachte leverdatum verstuurd.
Track en trace en update via sms.
Algemeenging zeer soepel. duidelijke info. Vragen die ik had voor mijn productkeuze werden prima geantwoord.
Verzendinghet was duidelijk dat er een wachttijd was maar Cryptomaan heeft me prima op de hoogte gehouden.
KlantenserviceOngekend goede en snelle service. Een voorbeeld voor anderen. In het traject voordat ik kocht tot en met vragen bij installatie kreeg ik vrijwel altijd meteen antwoord. Klasse!
AlgemeenPrima webshop met een betrouwbare service. Duidelijke informatievoorziening, prima bereikbaar. Denken mee met hun klanten.
VerzendingBesteld pakketje nooit door POST NL afgeleverd. Cryptomaan heeft binnen 24 uur ter vergoeding een nieuw pakketje verstuurd. Wat een superservice!
AlgemeenZeer duidelijke website, er is te koop waar Cryptomaan in gespecialiseerd is.
Eenvoudig te bestellen, opvolging dmv track en trace.
Bij vragen direct een eenvoudig te begrijpen uitleg.
Bij ontvangst een mail van Cryptomaan of de artikelen in goede en onbeschadigde staat zijn ontvangen, dit is mijn inziens erg belangrijk omdat het om beveiligde opslag gaat.
Professioneel en duidelijke uitleg.
Iemand die weet wat hij verkoop.
AlgemeenNette website waar alle producten overzichtelijk staan weergegeven. Bestellen was fluitje van een cent met iDeal. De webshop voldoet gewoon goed.
VerzendingIk ontving mijn hardware wallet precies op de dag dat ik 'm verwachte. Netjes ingepakt, niks op aan te merken.
KlantenserviceEven gechat met Cryptomaan. Ik kreeg vrij vlot reactie en het beantwoorde mijn vraag.
AlgemeenLedger Nano S besteld (pre-order). De betaling via Bitcoin gedaan, maar helaas ging dit mis (door mijn eigen fout). Ben keurig en snel via chat geholpen om mijn betaling terug te krijgen.
AlgemeenOp zondag een mail gestuurd mbt de voorraadstatus van een trezor en binnen enkele minuten (op zondag) antwoord.
Het antwoord bevestigde de voorraadstatus van de website en de volgende dinsdag lag de trezor op de mat.
AlgemeenZoals je mag verwachten bij een webshop. Makkelijk met Ideal of Paypal en zoals je kan verwachten ook met Bitcoin.
VerzendingIk heb een Ledger Nano S besteld en die kreeg ik netjes in originele verpakking binnen. De ledger zat verpakt in een verzendzak.
KlantenserviceDe klantenservice zit wel goed bij Cryptomaan, zelf had ik nog een aantal vragen over de Ledger en de levering daarvan. Op de site kan je chatten met de klantenservice van Cryptomaan. Mijn vragen waren binnen 5 minuten beantwoord, werd niet alleen snel maar ook goed geholpen.
De site is makkelijk leesbaar en overzichtelijk. Ik had wat vragen over de verzending etc. en daar werd snel antwoord op gegeven via de mail. Goede service van A-Z met ook reminders wanneer ze het op de post doen en reële levertijden, ze maken het niet mooier dan het is. Je weet waar je aan toe bent.
VerzendingSnel geleverd op de zaterdag door de brievenbus dus dat scheelt. Alles was compleet en goed verzegeld. Wel zo belangrijk als je hardware koopt voor je cryptomunten.
KlantenserviceZoals eerder vermeld, snelle reacties op mijn mails (zelfs na 23h in de avond) en bij elke stap (waar ik ook om had gevraagd) gaven ze me updates hoe het ging met de levering. Top.