Creative Fatal1ty Gaming Headset Review
12 februari 2014, laatste update op 12 februari 2014, 27 views
Rapporteer
Ik heb deze headset 3 maanden terug gekocht omdat ik vaak in dezelfde ruimte als mijn vriendin spelletjes speel (dayz). Ik zocht iets goedkoops als een snelle oplossing. Ik werk al 6 jaar als dj en producer dus heb wel hoge eisen kwa geluid e.d. Ik wist dat dit niet heel veel soeps zou zijn maar ik had gewoon cheap een mic nodig.
Pluspunten
- De prijs, hij was erg goedkoop. En de positie van de microfoon is goed, echter de kwaliteit niet.
- Hij zat comfortabel
Minpunten
- Geluidsweergave klinkt meer mono dan stereo. Oook het frequentiebereik is heel erg beperkt (maar dat had ik ook wel verwacht voor deze prijs).
- Mic is na 3 maanden overleden
- De audioaansluiting die de pc ingaan waren na 1 maand al gammel. Moest flink rommelen om er geluid uit te krijgen.
- Hij voelt ook erg plastic aan en is niet erg stevig te noemen.
1 van 5 sterren (Waardeloos)