CM Storm Sirus 5.1 Gaming Headset Review

8 januari 2014, laatste update op 8 januari 2014, 13 views Rapporteer

Ik heb de headset nu zo 2-3 maanden, en zeker niet tevreden mee.
Ik raad aan de negative punten goed door telezen voordat je de zelfde fout maakt als ik.
* !!! Ik heb het gekocht bij de mediamarkt, ik was er na 2 dagen niet tevreden mee maar ik mog hem niet terug brengen, in hun voorwaarde staat dat een headset niet terug gebracht mag worden.

Pluspunten

• Erg mooi 5.1 geluid
  • Handige control unit erbij
  • snel en makelijk mute aan uit, en mic omhoog is mic gemute.
  • keuzen in earpads

Minpunten

• * Einderloos gekraak met music games en movies.
  • * de kabel van de headset naar de control unit is nog geen 1 meter, dat ding stop je niet even in je zak en zit dus vreserlijk in de weg.
  • * ik heb denk ik een klein hoofd want ik moet me hoofd altijd recht houden want anders valt hij van me hoofd af... Je krijgt snel last van je nek hierdoor.
  • * 5.1 geluid mooi maar aleen als je met usb aansluit, gebruik je 5.1 surround * card met jacks kan je het mooie geluid vergeten.
  • * Alles is van plestic, het voelt aan als goedkoope troep, alles zit voor me gevoel half los en wibbelt erg.
  • * Het sluit je af van alle geluiden om je heen, leuk soms maar als iemand je roept of de deurbel gaat kan je het niet horen zelfs als je geluit zacht staat.

2 van 5 sterren (Slecht)
Ik heb de headset nu zo 2-3 maanden, en zeker niet tevreden mee.

Heb jij ook een CM Storm Sirus 5.1 Gaming Headset?