Elke fps fan zal deze game natuurlijk al aan zien komen. Call of Duty 5 World at War!
Ik kreeg een aantal weken geleden de beta key voor mijn xbox in de mailbox. Ik was aangenaam verrast en ben meteen het spel gaan spelen. Hier de review over deze langverwachte titel
Eerste indruk
Mijn eerste indruk over deze game was niet verrassend. Ik was razend enthousiast over deze titel en mijn pre-order was besteld. Ik ben meteen begonnen met een simpel potje Free For All.Wat meteen opviel natuurlijk was de setting waar deze game zich afspeelt. De Call of Duty serie stond tot deel 4 bekend om zijn charme voor de 2e wereldoorlog. Deze setting is terug in de engine van cod4. Het spel ziet er op de zelfde manier uit en voelt gelijk aan. De...
als u even uw Ifninity ward bril afdoet, dan zou je achter gekomen zijn dat dit te fixen valt. ( en standaard wordt gefixt in de volledige versie)Verder vind ik het geluid van de wapens in een aantal gevallen ronduit slecht. Dikke rifles maken een geluid alsof je een boterhamzakje laat knappen
Start de beta van Call of Duty: World at War
Open de console (door op ~ te drukken) en typ:
/devmap mp_roundhouse
Hierdoor zal het spel in de developer mode geladen worden. Roundhouse kun je ook vervangen met andere mappen.
Typ nu één van de twee onderstaamde commands in
/snd_losOcclusion "0"
/snd_global_attenuation "0"
Ga in het spel en schiet eens met wat wapens.
Het verschil is enorm.
[Reactie gewijzigd door Torched op 22 juli 2024 14:20]