Logitech Wireless Gaming Headset G930 Review

7 december 2013, laatste update op 7 december 2013, 45 views

Rapporteer

Even in het kort een beeld voor degene die hier nog aan twijfelen, als ik zo brutaal mag zijn je twijfels/onzekerheid weg te nemen neem dan per direct een headset zoals deze, ik heb door het gehele huis bereik een accu duur van maar lieft 10-12 uur en goede kwaliteit geluid.

Pluspunten

- *Lange accu duur.

- *Reikt ver.

- *G knoppen zijn voor veel instelbaar.

- *Microphone werkt uitstekend.

Minpunten

- * De drivers in de speakers mogen iets uitgebreider.

- * Een lose adapter met mini usb is niet verkeerd i.v.m het laden als de pc uit is.