Ik heb mijn G15 toetsenbord gekregen met Kerstmis, de oude nog met de blauwe lampjes, deze vind ik handiger dan de nieuwe oranje versie, omdat deze over meer G-toetsen beschikt.
Het installeren was vrij simpel, cd erin, aangesloten en klaar. Maar wat bleek nou; de knoppen onder het LCD-scherm, voor Windows Media werkten niet. Ik heb verschillende dingen geprobeerd, zonder succes. Maar enkele weken later werkten ze opeens, uit het niets.
De toetsen liggen allemaal handig, het is allemaal even wennen, een nieuw toetsenbord, maar het gamen en het tekstverwerken gaat prima. De usb-poorten aan de achterkant zijn heel handig, alleen jammer dat het usb 1.1 is, maar zoveel maakt dat niet uit.
De G-toetsen zijn makkelijk te programmeren met de MR-knop. De G-toetsen zijn handig bij het gamen, MSN etc.
Het schermpje is zeer handig, je kunt Media informatie zien, de klok en datum etc, en nog wat andere dingen van Logitech, die allemaal bij de drivers inbegrepen zijn. Op internet zijn veel programma's te downloaden waarmee je op het scherm ingame informatie kunt laten zien, bijvoorbeeld in Counter Strike: Source. Helaas ben ik hierdoor op 2 servers gebanned, omdat de admins dit zien als een wijziging in de scripts, en denken dat het...