Heb dit toetsenbord nou enkele maandjes en het bevalt me zeer goed. Heb hem goedkoop tweedehands kunnen kopen, anders had ik hem niet gekocht want de prijs is wel erg hoog van dit toetsenbord.
Het toetsenbord ziet er zeer mooi uit, uiteraard is dit persoonlijk. Ook straalt het degelijkheid uit en ziet het er niet uit alsof hij snel stukgaat. Het typwerk voldoet ook prima op dit toetsenbord. Niet zo zacht als een laptop, maar toch prima vol te houden. Ook kan je goed in het donker typen met dit toetsenbord, door de toevoeging van backlight, welke te regelen is in 3 stappen.
Het grote voordeel van de G15 vind ik, uiteraard, het schermpje. De applets hiervoor zijn ook voldoende te vinden, al moet er eerlijk gezegd worden dat dit helemaal los van Logitech staat. De native support is niet heel groot, het plaatje op de doos is dan ook wat misleidend.
De software is prima, zeker sinds de nieuwe driver-update. Ook kan je handig per applicatie een andere G-knoppen instelling kiezen. Wél vind ik het jammer dat de G knoppen niet aanwijsbaar zijn als normale toetsen, waardoor sommige functies pas te maken zijn als je eerst bepaalde spelhandelingen hebt aangewezen aan normale toetsen. Hierdoor kan het zichzelf wat overbodig maken soms,...
[Reactie gewijzigd door Sir.roYa op 26 juli 2024 08:14]