Samsung Syncmaster S27A950DS Zwart Review

23 juni 2012, laatste update op 23 juni 2012, 65 views Rapporteer

Positief:
-Vormgeving, lekker design ding ,ziet er apart uit.
-aansluitingen; DVI, HDMI, displayport, maar voor de prijs MOET dit ook wel.
-120 Hz mogelijkheid
-3d dus ook, inclusief actieve bril met battterij
-Dvi kabel zit erbij
Negatief:
-Pixeldefecten, ik heb 2 dode pixels, gelukkig vlak bij de bovenste en onderste bezel dus ik zie ze niet.
-zeeer regelmatig een blauwe stuck pixel die ik dan met mijn vinger weg kan drukken.
-Glossy scherm, toch wel érg irritant ik ben er niet ijdel genoeg voor om elke keer die ouwe kop te zien:)
-VEEL CLOUDING / BLEEDING! dit toestel is wat dat betreft ABSOLUUT NIET zijn vraagprijs waardig.

Positief:

-Vormgeving, lekker design ding ,ziet er apart uit.
-aansluitingen; DVI, HDMI, displayport, maar voor de prijs MOET dit ook wel.
-120 Hz mogelijkheid
-3d dus ook, inclusief actieve bril met battterij
-Dvi kabel zit erbij

Negatief:

-hoop gedoe om daadwerkelijk 120Hz te draaien, met HDMI 1.4b kabel lukt het me ook niet, alleen via DVI en met Dual link DVI kabel
- Samsung geeft er een single link DVI kabel bij
- De bril die is meegeleverd is niet te gebruiken met een Samsung 3d TV
- OVERPRICED !!!! ZIJN GELD NIET WAARD.

Heb jij ook een Samsung Syncmaster S27A950DS Zwart?