Ik schrijf deze review naar aanleiding van mijn tweede set. Deze is nu ook overleden.
De eerste die ik kocht was bij de Mediamarkt, maar deze bleek naderhand al eerder gebruikt, teruggebracht, opnieuw ingepakt en weer aan mij verkocht. Deze was DOA. Bij de Mediamarkt kom ik dus ook nooit meer.
Mijn tweede set had ik bij de Yorcom gekocht (prettige winkel), en de set was echt nieuw. Een paar weken later (ik heb hem gekocht op 12 januari) is deze tweede nu ook dood. Voor een product van bijna €300 is dit onacceptabel, en Logitech zou zich achter de oren moeten krabben, dit is zogenaamd hun vlaggenschip speakerset.
Ik ben nooit onvoorzichtig met deze set omgegaan, ik zet hem uit als ik hem langere tijd niet gebruik (een paar dagen of langer), ik heb er niks op gemorst of andere domme dingen mee gedaan, en op een dag doet ie het gewoon niet meer. Ik heb de zekering geprobeerd te vervangen, maar hij weigerde nog aan te gaan. Gelukkig kan ik hem nog terugbrengen naar de Yorcom (wederom, erg goede winkel), maar ik ga dus mijn geld proberen terug te krijgen, want deze set koop ik nooit meer. En na al dit gekloot met deze set, die jammerlijk genoeg de enige is waar een optical aansluiting op zit voor mijn Xbox 360, is dat...
[Reactie gewijzigd door 3phemeral op 24 juli 2024 09:46]
Dus je opmerkingDeze was DOA.
is niet terechtJe eerste set deed het prima, maar die was gebruikt en heb je teruggebracht (terecht). Wat heeft dat te maken met de Z5500 an sich?
Denk ik ook welAls je de moeite had genomen om Logitech te bellen/mailen, had je zonder problemen een nieuwe set gekregen
[Reactie gewijzigd door 3phemeral op 24 juli 2024 09:46]