Nexus Prominent R Review
13 juni 2012, laatste update op 13 juni 2012, 52 views
Rapporteer
ik ben sinds vandaag bezitter van deze kast. hij bevalt erg goed ruim van opzet goed gebouwd,ruim voldoende aan assecoires. 1 nadeel er is ruimte voor cable managment maar dat is wel zo bepert dat ik mijn gesleevde stroomkabels niet allemaal mooi er achter kreeg en ik de kast plat heb moeten legen en met goed aandrukken dicht heb gekregen en de bij de hardeschijven is er na mijn mening te weinig ruimte om de kabels er goed in te krijgen ik heb de schijven op de plek geklikt nadat ik het zijpaneel had bevestigd. verder echt een mooie goeie kast.