CM Storm Sirus 5.1 Gaming Headset Review
16 februari 2012, laatste update op 16 februari 2012, 787 views
Rapporteer
Ik heb 2 maanden geleden deze headset aangeschaft. Eerst maakte ik gebruik van de Senheiser 202HD in combinatie met een condensatormicrofoon, maar omdat deze microfoon veel geluid oppakte uit de omgeving wilde ik overstappen op een headset.
Ik ben heel erg tevreden, dit product doet de standaard dingen en die doet hij goed. Mijn enige commentaar is dat het geen vervanging kan zijn van een surround system. Maar dat is tot nu toe geen enkele headset.
Pluspunten
- Comfortabel
- Extreem stevig
- Goed geluid
- mooi uiterlijk
- degelijke opname
- 2 sets earpads
Minpunten
- Geen vervanging van een surround system.
Mijn eerste indruk was maar drie letters waardig: WOW. Hij is verschrikkelijk stevig en comfortabel. Ik heb in de afgelopen maanden verschillende gamesessies gedaan tot wel 8 uur lang, met deze headset heb ik geen last van irritatie aan mijn oren (wat ik bij de senheiser wel had). Ook geluidskwaliteit is goed, niet veel beter dan de gemiddelde high-end gaming headset maar wel waar voor je geld.
Kortom: Ik zeg, doen!