***Dit is me eerste review dus wees een beetje mild voor me en ik sta open voor op en aanmerkingen***
Na een poosje gezocht te hebben naar een koeler voor mijn AMD Athlon 64 X2 4800+ ,en eerst nog een Scythe ninja besteld te hebben die niet op me mobo paste, kwam ik uiteindelijk bij de Scythe Infinity uit. Had al aardig wat goeie dingen gehoord over deze cooler.
Het pakket kwam in een goeie stevige doos aan met daarin de koeler een 120mm Fan en de nodige bevestigings materialen voor verschillende sockets en koelpasta.
De instalatie
Na veel gelezen te hebben over slechte instalatie verhalen was ik er zelf een beetje bang voor dat het een complete dag-taak zou worden dit viel gelukkig reuze mee. Koelpasta aan gebracht de bevestiging op de koeler gezet en ik had hem er binnen de 2 minuten al opzitten Het was een kwestie van op de cpu zetten en nokjes omdraaien tot ze klik zeiden.. Ik ben in totaal 10 minuten bezig geweest met het verwijderen van de oude koeler en de Scythe monteren. Dus vandaar een zeer goed bij instalatie gemak
Koelvermogen
Ik vind het koelvermogen goed speedfan geeft aan dat hij idle 20c is en stressed 32c. Nou weet iedereen wel dat die waardes niet helemaal kloppen dus tel er maar een kleine 15c bij op. Maar dat is altijd nog beter dan de waardes die ik met de boxed koeler had Idle 30c en stressed 40c
Geluids productie
De geluidsproductie van de meegeleverde fan kan ik helaas niets over vertellen
omdat ik er meteen een AeroCool Turbine 1000 op heb gezet.
Compatibiliteit
Dit is ook goed voor elkaar. Ik had eerst een Scythe Ninja besteld maar die paste niet op me Asus M2N32-SLI omdat er een passief koelblok in de weg zat. Dus die terug gestuurd en toen maar eens gaan kijken welke er wel paste. Al is het allemaal wel wat krapjes..
Modbaarheid
Dat is iets wat ook wel goed zit er kunnen andere fans op en je kan er zelfs 4 fans op zetten (kan me alleen niet bedenken waarom je dat zou willen

want dan wordt het geheel wel erg zwaar)
Prijs
Dat vind ik iets waar je altijd over kan blijven discuseren. De 1 vind dit te duur en de ander vind weer wat anders te duur. Ik zelf vind de prijs goed naar de prestatie.
Update
Heb even een paar foto's toegevoegd