Inleiding
Deze kaart heb ik gekocht naar aanleiding dat mijn "nieuwe" x300 niet meer voldeed om de nieuwste spellen te spelen. Deze kaart had ik gekocht om het nog even vol te houden totdat de prijzen van de 8800 wat zouden dalen.
Featureset
Hier hoef ik neem ik aan weinig over te zeggen
- DX 10
- 640 MB DDR3
- Uni Shaders
Prestaties
Hier ben ik zeer tevreden over. Ik heb tot nu toe een aantal games getest, zoals supreme commander en company of heroes v1.7
beide spellen heb op max gedraait maar COH niet op DX10 (ja met 1.7 heb je DX10). Supreme commander draaide gewoon soepel, maar COH duurde erg lang laden en ook na het laden ong 1min lang van lichte lagg stootjes.
Verder heb ik nog geen problemen ondervonden met de drivers. Misschien dat ik dat met de nieuwste spellen nog last mee krijg, zo ja dan zal ik de review update'n.
Beeldkwaliteit
Hier ben ook zeer tevreden mee, ik heb zelf een samsung 206bw met een contrast van 3000:1.
Warmte- en geluidsproductie
Qua warmte heb ik totaal geen problemen met de x300 lag mijn kast rond de 28-30 en met de 8800 na ong 2uur spelen op 30-35.
De geluidsproductie daarin tegen vond ik zelf wel aanzienlijk meer. Nou maakt mij dat zelf...
Gebruikt onder besturingssysteem:
* Windows XP
Kan toch ook niet, want daar heb je Vista voor nodig.beide spellen hebben op max gedraaid maar COH niet op DX10 (ja met 1.7 heb je DX10).
[Reactie gewijzigd door op 23 juli 2024 01:20]
[Reactie gewijzigd door DoubleDot op 23 juli 2024 01:20]