Logitech Z-5500 Digital Review
Ik had eerst de set die problemen had met de poffen in het systeem. DIt is netjes afgehandeld door Logitech en natuurlijk nieuwe gekocht.
Het aansluiten van alles gaat zeer eenvoudig. Alles is duidelijk aangegeven waar iets in moet.
Bouwkwaliteit is wel goed. Alleen als je de sattelieten wil monteren is dit toch ff lastig. Ik vind het ook jammer dat de subwoofer een ernorm magnetisch veld om zich heeft. Maar dit weegt niet op tegen de geluidskwaliteit.
Geluidskwaliteit is zeer goed. Zelfs als de set volopen staat zijn alle tonen goed te horen, geen last van krakende geluiden ofzo. Alleen als men de boost aanzet word het geluid minder, als je nog niet doof was geworden.
Met de afstandsbediending kun je ook alle fucties van pod bedienen....
Pluspunten
Geluid Mogelijkheden Kan heel hard onboard dts codec afstandsbediening ziet er goed uit
Minpunten
optische kabel voetjes sattelieten
Met de afstandsbediending kun je ook alle fucties van pod bedienen. Verder mist alleen het optische kabeltje.
met de ab je ipod bedienen? vind ik ook best knap. Dat is mij nog niet gelukt
Maar tegenwoordig staat hij zowat tegen mijn computer aan, ook een magneetje zelf reageert helemaal niet op de subwoofer.
TV staat er ook tegen aan.. geen probleem.. Misschien is het magneto-schild niet allemaal even goed?
wel naar als je een dikke vlek op je tv hebt

:strip_exif()/u/234059/crop68c311ae9a0c7_cropped.gif?f=community)