Dell UltraSharp U2410 Zwart Review

3 juni 2011, laatste update op 3 juni 2011, 35 views Rapporteer

Dit is een mooi scherm maar is lastig aan te sturen. Wil je de kleuren echt correct laten weergeven dan moet je eigenlijk met een hele dure calibratietool aan de slag die ondersteuning biedt voor een wide-gammut scherm, die vind je niet zo snel. Bovendien is veel kennis van kleurenprofielen nodig om dat allemaal goed te gebruiken. Zo zagen plaatjes er in firefox veel fletser uit dan in chrome nadat ik het kleurenprofiel van Dell voor dit scherm had geinstalleerd. Firefox pakte dat kleurenprofiel wel en chrome niet.
Je kunt beter een scherm kopen dat af-fabriek goed is als je verder niet al te professioneel aan de slag wilt.
Ik zou de U2311H hebben gekocht als die toentertijd uit was.

Ik zou de U2311H hebben gekocht als die toentertijd uit was.

Heb jij ook een Dell UltraSharp U2410 Zwart?