BenQ PD2770U Zwart Review
8 mei 2026, laatste update op 8 mei 2026, 36 views
Rapporteer
Product geleend
Top scherm maar wel voor de professional. Dit scherm zorgt voor waarheidsgetrouwe kleuren.
Handige features zoals de puck waarmee je het scherm bedient, zelf kalibratie & uitstekende resolutie.
Val niet achterover van de prijs, maar dat kost het nu eenmaal.
Ik mis net wel wat meer helderheid & built-in speakers.
Pluspunten
- Kleuren zitten helemaal juist
- Zelf Kalibratie
- Ingebouwde MKB hub
- Kwaliteit
Minpunten
- Aan de duurdere kant
- Geen geluid
- Refreshrate
Top scherm voor de professional. Kleuren komen volledig tot hun recht. Via de Puck kan je zo wisselen tussen pre-sets zoals AdobeRGB, sRGB & DCI-P3. Je kan ook makkelijk meerdere toestellen aansluiten. Via Thunderbolt kan je toetsenbord/muis & ethernet makkelijk rechtstreeks aan het scherm aansluiten! Qua connectiviteit zit je dus met Thunderbolt, Displayport & 2x HDMI. Ik heb mijn macbook lader al aan de kant gelegd, scherm laad nu op via mijn scherm
Waar deze BenQ vooral in straalt is de kwaliteit van kleuren. De pre-sets zijn super. Eens je de schaduwkleppen hebt geïnstalleerd raad ik nog weel een automatische kalibratie aan. Dankzij een camera die naar beneden komt, kalibreert het scherm zich volledig zelf.
De refreshrate zit wat minder: 60 Hz. In deze prijsklasse mag het toch net dat tikje meer zijn. Het is natuurlijk geen game-scherm, maar als je zoiets in huis haalt, is het mooi meegenomen dat die multi-functioneel kan zijn.
Ook built-in speakers had ik geapprecieerd.
Qua brightness scoort deze net wat minder voor mij, het mocht net wat helderder.
De Adobe Suite & dit scherm zijn wel voor elkaar gemaakt. Je zal merken dat je hierdoor echt goed je werk kan doen & het is zeer aangenaam om zo'n fijn scherm voor je te hebben.
Je betaald veel, maar krijgt er ook echt realistische kleuren voor terug.