€ 72,90 bij bol
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

HP Ultra-Fast-Scroll Wireless Mouse 780M Review

5 februari 2026, laatste update op 5 februari 2026, 69 views Rapporteer

Mooie, goede muis.Niet goed geschikt voor kleine handen

Pluspunten

• Accu ipv batterij
  • Veel knoppen

Minpunten

• Niet goed geschikt voor kleine handjes

De muis heb ik genomen als alternatief voor mijn standaard muis die meegeleverd werd met een HP toetsenbord, moet zeggen dat dit zeker een professionelere muis is die beter aansluit op dagelijks gebruik. Je hand ligt lekkerder, meer ergonomisch dan dat hij om zo’n kleine muis heen gevouwen zit.

Waar je wel rekening mee dient te houden is of je een vrouwen- of mannenhand hebt. Ik heb een relatief kleine vrouwenhand en de muis past net, maar moet niet veel groter zijn. Anders moet ik mijn hand namelijk bewegen op de muis om bij de knoppen te komen. Dat is niet wenselijk, maar gelukkig kan ik net overal bij.

Qua knoppen, deze laat ik standaard ingesteld staan op de configuratie zoals deze is. Dat is voor mij voldoende, maar wil je een knop anders ingesteld hebben dan kan je dat zelf instellen. Misschien meer voor een echte techneut om dat te doen.

Daarnaast kan je de muis netjes opladen met de meegeleverde USB-C kabel en als deze vol is kan ik ruim een maand mee werken voordat ik hem weer even aan de oplader doe. Voor mij is dat meer dan prima, ik hoef nu geen batterijen meer aan te schaffen of te vervangen.

Dus een prima aanvulling voor mij thuiswerkplek.

Heb jij ook een HP Ultra-Fast-Scroll Wireless Mouse 780M?