Athom Homey Pro (2026) Review
3 februari 2026, laatste update op 3 februari 2026, 40 views
Rapporteer
Product gekocht
Zeker niet kopen.
Na mijn Homey pro niet stabiel was en 4 weken te moeten wachten op response van support was het probleem na enkele maanden nog steeds niet opgelost. Support kon het niet oplossen nog verklaren.
Overgeschakeld naar Homey SHS
Met als gevolg nog meer instabiliteit en crashes - Support zegt dat ze geen support geven aan SHS.
Tegelijk kan ik aantonen aan de logs en op 3 andere server getest te hebben overduidelijk probleem is met hun software.
Op grond van de toepasselijke EU- en nationale wetgeving inzake digitale inhoud en softwareconformiteit blijft de leverancier verplicht om een werkende oplossing te bieden.
Daar vegen ze dus hun voeten aan. Support zegt " pech het werkt niet hiermee sluiten ze het ticket af "
Koop hier zeker geen producten van.
Minpunten
- onstabiel
- geen support
- gebruik dit niet als domotica
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Zeker niet kopen.
Overgeschakeld naar Homey SHS
Koop hier zeker geen producten van.