€ 499,- bij Belsimpel
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

Fairphone (Gen. 6) Wit Review

7 januari 2026, laatste update op 7 januari 2026, 207 views Rapporteer
Product gekocht 0

Niet aan beginnen

Pluspunten

• Snel defect

Minpunten

• Slecht product, niet aan beginnen

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Bij fair de slechtste aankoop die ik heb gekocht.

Ik wou er murena op zetten, maar dat ging op het eind mis, de verbinding viel zonder reden weg.

En nu zit hij in een bootloop, hij start niet op, en het mooie komt nog, ik wou een ticket aanmaken bij fairphone en wat denk je? ook dat lukt niet, kom ik ook in een loop terecht, fair toch ?

En nog mooier, je kan ze niet bellen, ze hebben geen helpdesk, had hem gekocht bij belsimpel, daar ook maar een mail heen gestuurd, kan 4 dagen duren voordat je misschien een mailreactie terug krijgt, misschien duurt het langer.

Lekker fair allemaal,

Heb jij ook een Fairphone (Gen. 6) Wit?

Dus je geeft Fairphone de schuld dat deze door een geïnstalleerd programma of app van jou nu in een bootloop zit?
Hoi Jeroen,

Nee, ik heb het zelf gedaan uiteindelijk, het kom ook wel weer goed, maar mijn frustatie is dat alles nu via een ai helpdesk gaat, bijna alle bedrijven zijn niet meer telefonisch te bereiken.

Wellicht een te impulsieve review, maar toch, ik vind het ontmoedigend dat een bedrijf geen telefonische helpdesk heeft en dat kom je steeds vaker tegen helaas.

Stel nu dat hun wel een helpdesk hadden en mij hadden verteld, dit en dat moet je even doen en dan ist weer klaar? Ik blij, hun blij, allemaal weer happy, jammer, nee dus.

Groeten Harry.