€ 94,- bij Redable | Zakelijk
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

HP Ultra-Fast-Scroll Wireless Mouse 780M Review

22 december 2025, laatste update op 22 december 2025, 12 views Rapporteer

De prijs ligt wat hoger, maar daar je een erg fijne muis voor waar je makkelijk wat langere tijd achter elkaar mee kan werken of gamen.

Pluspunten

• Erg fijn materiaal
  • Ergonomische vormgeving
  • Kwalitatief goed gebouwd

Minpunten

• Prijs aan de hoge kant

Mijn laatste paar muizen waren specifiek voor gaming voor een erg precieze en snelle werking met zo min mogelijk lag. Het betreft dan wel muizen van rond de 150 euro. Dit product van Logitech is voor een andere doelgroep en de prijs ligt met 100 euro een stuk lager, maar het blijft een fors bedrag. Wat opvalt aan de muis is dat deze ten opzichte van (duurdere) gaming muizen veel lekkerder in de hand ligt. Het is een erg groot verschil. De materiaalkeuze en het ontwerp zijn erg goed gekozen. Qua precisie en snelheid presteert de muis ook prima. Ik ben geen professionele gamer, maar ik heb geen lag ervaren bij het gebruik van de muis. Wat wel opvalt is dat de muis iets meer frictie heeft op de muismat. Hij glijd net wat minder makkelijk dan andere muizen. Dat komt voornamelijk omdat het oppervlakte dat het bureau raakt vanwege het ergonomische ontwerp net wat groter is.

Ik ben erg tevreden met de muis, zou hem zo weer kopen. Vooral voor kantoorwerk erg geschikt.

Heb jij ook een HP Ultra-Fast-Scroll Wireless Mouse 780M?